- Konu Sahibi istiklalll
-
Birinden etkilenirsen hiçbirşeyi gözün görmez etkilenirsin. Ama sen istediğim gibi biri çıkmıyo bari şunu deniyim modundasın. Bu işler öyle olmuyor. Evlenirsin zamanla herşeyi gözüne batar gıcık olursun. Sonrada tahammul edemezsin. Yani zorlama kendini.Başkalarının kocasına bakıyorum diyorum ki ben olsam evlenmezdim bu adamla dediğim kişiler çok mutlu . Acaba bende mi çok seçicilik var. O yönümü yumuşatmam mı lazım
Bana soruyorlar nasıl diye nasıl gidiyor diye. En ufak olumsuz birşey söylesem hemen ‘sen bu çocuğa ısınamadın’ dedikleri için kafam karışıyor. Şimdi olumlu düşünüyorum. Olabilir ümidi oluyor içimden ısınırım diyorum zamanla ama olumsuz birşey dediklerinde başka tecrübeli arkadaşlara danışayım dedimİsteseydiniz bunu bize sormazdınız. Bir süre sonra sıkılırsınız eminim. Boşuna kimseye ümit vermeyin.
İlk başlarda dediğiniz gibi oldu herşeyine kulp buldum hayır dedim. Sonra kendimi törpülemeye başladım. Çocuk uğraşıyor senin için sen takılmışsın bir dış görünüşe dedim. Bakalım ne kadar başarılı olacağımBirinden etkilenirsen hiçbirşeyi gözün görmez etkilenirsin. Ama sen istediğim gibi biri çıkmıyo bari şunu deniyim modundasın. Bu işler öyle olmuyor. Evlenirsin zamanla herşeyi gözüne batar gıcık olursun. Sonrada tahammul edemezsin. Yani zorlama kendini.
Benim dusunceme gore hayir. Ben aşık olup evlenmek istedim. Asik oldum. Dis gorunusten ziyade davranislarina bakardim ben. Ne yakisiklilar geldi hepsine kulp buldum. Esim cok yakisikli degil fakat gozlerine ve hareketlerine konusmasina baktim iste bu dedim:)) hatta beni begenmedi diye korkmustum. Neyse ki duygularimiz karsilikliymis:)) bu naail ask dersen oyle iste:)))bu yaşa kadar görüştüğünüz Kişiler içinde size değer veren ama fiziksel olarak aradığınız karakter o kişide olmayan kişi ile evlenir misiniz. Yani size ilgi gösterdikçe dış kusurlarını görmezmisiniz. Bu kişiyi defalarca red ettim . Yapı olarak da daha iyisini göremedim. O çocuğa karşı ilk düşüncem kesinlikle hayır idi. Şimdi ise olabilir değer verdikçe severim oldu. Tecrübeli arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim
Bana soruyorlar nasıl diye nasıl gidiyor diye. En ufak olumsuz birşey söylesem hemen ‘sen bu çocuğa ısınamadın’ dedikleri için kafam karışıyor. Şimdi olumlu düşünüyorum. Olabilir ümidi oluyor içimden ısınırım diyorum zamanla ama olumsuz birşey dediklerinde başka tecrübeli arkadaşlara danışayım dedim
bu yaşa kadar görüştüğünüz Kişiler içinde size değer veren ama fiziksel olarak aradığınız karakter o kişide olmayan kişi ile evlenir misiniz. Yani size ilgi gösterdikçe dış kusurlarını görmezmisiniz. Bu kişiyi defalarca red ettim . Yapı olarak da daha iyisini göremedim. O çocuğa karşı ilk düşüncem kesinlikle hayır idi. Şimdi ise olabilir değer verdikçe severim oldu. Tecrübeli arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim
Sans vermissiniz denemissiniz olmamis aldatma veya baska bir onursuz hareket yoksa neden ah etsinler insanlar birbirini iyice tanimak icin iliski yasiyorsunuz nedeni ah degildir baska bir seydir.
bu yaşa kadar görüştüğünüz Kişiler içinde size değer veren ama fiziksel olarak aradığınız karakter o kişide olmayan kişi ile evlenir misiniz. Yani size ilgi gösterdikçe dış kusurlarını görmezmisiniz. Bu kişiyi defalarca red ettim . Yapı olarak da daha iyisini göremedim. O çocuğa karşı ilk düşüncem kesinlikle hayır idi. Şimdi ise olabilir değer verdikçe severim oldu. Tecrübeli arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim
Ben burda zamanında bir konu açmıştım arkadaşımın hesabından. Dış görünüşü çok hoşuma gitmiyordu. Her şeyiyle. Hatta yaşam tarzı bile bana çok tersti. Zamanla orta yolu bulduk. Şuan evlilik yolundayız. Başka sorunlarımız oldu ama o benim gözümde dünyanın en çekici insanı. O sorunları aştım. Hatta onunda fedakarlık özverisiyle beraber aştık.bu yaşa kadar görüştüğünüz Kişiler içinde size değer veren ama fiziksel olarak aradığınız karakter o kişide olmayan kişi ile evlenir misiniz. Yani size ilgi gösterdikçe dış kusurlarını görmezmisiniz. Bu kişiyi defalarca red ettim . Yapı olarak da daha iyisini göremedim. O çocuğa karşı ilk düşüncem kesinlikle hayır idi. Şimdi ise olabilir değer verdikçe severim oldu. Tecrübeli arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim
Deneyebilirsiniz bence çok da megatif hissetmiyorsunuz sanırım. Sonuçta ilişkiler daha iyi tanımak için.bu yaşa kadar görüştüğünüz Kişiler içinde size değer veren ama fiziksel olarak aradığınız karakter o kişide olmayan kişi ile evlenir misiniz. Yani size ilgi gösterdikçe dış kusurlarını görmezmisiniz. Bu kişiyi defalarca red ettim . Yapı olarak da daha iyisini göremedim. O çocuğa karşı ilk düşüncem kesinlikle hayır idi. Şimdi ise olabilir değer verdikçe severim oldu. Tecrübeli arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?