Zamanla sever misiniz

Başkalarının kocasına bakıyorum diyorum ki ben olsam evlenmezdim bu adamla dediğim kişiler çok mutlu . Acaba bende mi çok seçicilik var. O yönümü yumuşatmam mı lazım
Birinden etkilenirsen hiçbirşeyi gözün görmez etkilenirsin. Ama sen istediğim gibi biri çıkmıyo bari şunu deniyim modundasın. Bu işler öyle olmuyor. Evlenirsin zamanla herşeyi gözüne batar gıcık olursun. Sonrada tahammul edemezsin. Yani zorlama kendini.

İsteseydiniz bunu bize sormazdınız. Bir süre sonra sıkılırsınız eminim. Boşuna kimseye ümit vermeyin.
Bana soruyorlar nasıl diye nasıl gidiyor diye. En ufak olumsuz birşey söylesem hemen ‘sen bu çocuğa ısınamadın’ dedikleri için kafam karışıyor. Şimdi olumlu düşünüyorum. Olabilir ümidi oluyor içimden ısınırım diyorum zamanla ama olumsuz birşey dediklerinde başka tecrübeli arkadaşlara danışayım dedim

İlk başlarda dediğiniz gibi oldu herşeyine kulp buldum hayır dedim. Sonra kendimi törpülemeye başladım. Çocuk uğraşıyor senin için sen takılmışsın bir dış görünüşe dedim. Bakalım ne kadar başarılı olacağım

Benim dusunceme gore hayir. Ben aşık olup evlenmek istedim. Asik oldum. Dis gorunusten ziyade davranislarina bakardim ben. Ne yakisiklilar geldi hepsine kulp buldum. Esim cok yakisikli degil fakat gozlerine ve hareketlerine konusmasina baktim iste bu dedim:)) hatta beni begenmedi diye korkmustum. Neyse ki duygularimiz karsilikliymis:)) bu naail ask dersen oyle iste:)))

Aklınızın karışması normal gelmedi bana. Umarim pişman olmazsınız.

Üniversitede benim de başıma geldi bu durum. Çok defa reddettim, çok düzgün karakterli bir çocuktu ama elektrik alamayınca olmuyor işte. BAzen aklıma geldi kabul etsem mi diye ama iyi ki etmemişim. Hayatınızın erkeği karşınıza çıkınca “ bu o” diyorsunuz. Hiç riske atmayın bu işi, kendinizi de onu da üzebilirsiniz ilerleyen zamanda.

Sans vermissiniz denemissiniz olmamis aldatma veya baska bir onursuz hareket yoksa neden ah etsinler insanlar birbirini iyice tanimak icin iliski yasiyorsunuz nedeni ah degildir baska bir seydir.

Selam oncelikle, aldatma, kandirma vs olmadi ama mantık ile baslamistim hep, karsimdakinin ilgisinden hoslaniyordum sadece, karsi taraf seviyordu, tam olarak sevgi beslemedigim icin bazi davranislar cok batiyordu, bu yuzden surekli tartisma cikiyordu aramizda, sonra onlar kalpleri kirildigiyla kaldi sadece, boyle.

yaşınız çok büyük değil bir süre deneyin aklınıza yatarsa deva edersiniz ama baktınız ısınamayacaksinız, ileride mutlu olamayacaksiniz o zaman yolları ayirirsiniz

Ben esimle cok begenerek evlendim.
ilk gordugum gun asik oldum dedim donup anneme :)
Tanidikca da daha bir sevdim.

Dunya yakisiklisi degil ama bana gore hala on numara bir adam :)
Belki kendisini begenmesem tanidikca da sevebilirdim evet ama en azindan notr olmam gerekirdi.
Siz ise bastan ilk dusuncem hayirdi demissiniz.
Hicbir sey hissetmiyor olsaydiniz sans verin derdim.
Su halde hayir.

Valla insan taparak sevdigi insanla evlendigi zaman bile ona tahammül edemedigi sevgisinin azaldigi zamanlae oluyor.sevmeden evlenilse ne olur bilemiyorum açıkcası ya batarsin ya cikarsin

Zamanla sevebileceğine inanıyorsan seversin bence Ben de eşime karşı hiçbir şey hissetmeyecek ilişkiye başladım ama ne oldu Sonra onun bana olan ilgisi Benim ona kapılmamı sağladı yani o beni sevdikçe bende onu daha çok sevdim Ve şimdi 8 yıllık evliyim iki çocuk annesiyim ve eşimi çok seviyorum.

Son düzenleme:
Bazı erkeklerde şeytan tüyü oluyor , mesela sempatik , esprili , kibar, konuşmasını hitabeti iyi bilen, seni senden çok düşünen bu erkek yakışıklı olmasa da sana dünyanın en vazgeçilmez erkeği gelebilir.. bence o kişi ile arkadaşça vakit geçirin bir süre adını koymadan daha fazla tanımaya çalışın içinizi isitiyorsa reddetmeyin derim..

Ben burda zamanında bir konu açmıştım arkadaşımın hesabından. Dış görünüşü çok hoşuma gitmiyordu. Her şeyiyle. Hatta yaşam tarzı bile bana çok tersti. Zamanla orta yolu bulduk. Şuan evlilik yolundayız. Başka sorunlarımız oldu ama o benim gözümde dünyanın en çekici insanı. O sorunları aştım. Hatta onunda fedakarlık özverisiyle beraber aştık.

Deneyebilirsiniz bence çok da megatif hissetmiyorsunuz sanırım. Sonuçta ilişkiler daha iyi tanımak için.

Ciddi dusununce ailesi yasantisi zihniyeti karakteri duzgunse dis gorunusun onemi yok bence sevebilirdim yani. Ama dedigim gibi cidden etkileyecek cok yonu olmasi lazim.
Onun haricinde de yine de sans verirdim. Biraz gozlemlerdim. Bi elini tutunca bi opunce vs ten uyumu yakalarsam zaten asik olurdum.

Zamanla sevilmiyor malesef. İllede dış görünüş biyerde patlak veriyor vede soğuyorsunuz o zamanda evlilik çileye dönüşüyor.

Evlilik ve aşk bağlantılı ama farklı şeyler... evlilik bana gore kumar... ne cikarsa sansina cok tanisan bile...Aşık olduğu insanla evlenip mutsuz olanı kötü bir evlilik yaşayan da var, sevmedigiyle evlenip sonradan zamanla seveni de var en azından huyunu... Bana göre evleneceğin insan kesinlikle mantığına uymali tabi hoslanti da olmalı ki sevişmek eziyet olmasın sana... Yani önce mantığın kabul edecek mantığına uymayan insanı deli gibi sevsende evlenmiyeceksin bu öncelik bir kere.. digeride az da olsa hoslanti ten uyumu yeterli gelir buda sevişmek işkence olmasın diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…