- 9 Ağustos 2018
- 117
- 56
- 28
- Konu Sahibi Ladybird_mnl
-
Zaten 2 senedir beni bekliyor. Amacım denemek değil inanın ben de sevmek istiyorum. Ama dediğinizi de düşünüyorum zaten bir kez üzdüm ya bir daha yaparsam diyeSizin açınızdan düşünürsek tamam kaybetmeyin böyle birini. Ama ya sevemezseniz? Yazık değil mi o adamın kendini size sevdirebilmek için harcayacağı zamana?
Tipi çok düzgün yakışıklı biri. Sadece boyu kısa geliyor o da ben uzun olduğum için benden 3-4 cm uzun duruyor. Uzaktan görünce bile kalbim atardı benim şimdi noldu diyorum.kesin tipinde begenmediğin bişey var içine sinmeyen bişey var. Aynısını yıllar once yasamıştım. Karşımdaki aşırı iyi bir insandı aslında, konuşmaları da iyiydi ama tam anamıyla çekici gelmiyordu bana bir türlü ben yapamadım. Bu kadar iyi özelliklere sahip olup+ çok çekici gelseydı hiç kafanız karısmazdı bence. :) İten bişey var mutlaka siz olumlu ozelliklerine odaklansanız bile...
Başkalarıyla kıyaslama derken his anlamında. Onunla öyle hissediyordum bununla niye böyle hissediyorum diye. Bir de karşımdakine o kadar değer veriyorum ki ya üzersem diye düşünüyorumeşim çocukluk arkadaşım.
12 yaşımdan beri tanıyorum kendisini. lisede görüşmedik, üniversite ilk aylarda tesadüfen bir yerde karşılaştık, görüşmeye başladık.
benim için arkadaştı, ben onun için değilmişim.
1 yıl kadar sonra aşıktım.
ama bu evrilme sürecinde onu biri ile kıyaslayacak kadar sıradan olmadı hiç.
onunla bir adım ilerisi hep daha heyecanlı oldu.
ona karşı ilgim ve merakım giderek arttı.
hala öyle. dışarıdan ciddi bir adamdır. soğuktur.
ama bir şey yapacağı zaman hep kendine özgü bir yönü vardır ve öngörülemez.
bence bu kadar kısa sürede ilginizi kaybedip başkaları ile kıyaslar hale geldiyseniz bu adamdan sıkıldınız. ideal sevgili olabilir ama uyumlu değilsinizdir.
ilişkide kendinizi iyi hissediyor olmanız gereken zamanları acabalarla geçiriyorsanız bence bir yerlerde yanlışlık var :)
Yanında iyiyim mutluyum. Sohbeti falan sarıyor ama heyecanlandırmıyor.
İyi geceler herkese :) aşk hayatını yoluna koyamayan bir ben var karşınızda. Hayat hikayelerinizden güç alıyorum benim geçtiğim yollardan geçen insanlar olduğunu görüp danışmak istiyorum :)
2 senedir tanıdığım bir adam var. Daha önce üzdüğüm, kırdığım halde bir kere bile kalbimi kırmamış, ardımdan kötü laf ettirmemiş biri. Her şeyiyle anlaşabildiğim, ailesi düzgün kendi düzgün yakışıklı, mesleği iyi, tanıyan herkesin çok sevdiği saydığı biri. Eksiği var mı deseniz yok diyebileceğim, saatlerce sohbet etsem sıkılmayacağım biri. Belki bu kadar güvenme diyeceksiniz ama kendimden çok kefil olduğum biri.
Ben bir zamandır bu adamdan hoşlanıyordum ki kendisinin de bana duyguları olduğunu biliyordum. En son bir cesaret mesaj attım konuşmaya başladık. 3 haftadır görüşürüyoruz. Bu sürede hiçbir yanlışını görmedim. Yaptığın yanlışları bile büyütmeyen alttan alan birisi. İlk başlarda o kadar heyecanlıydım ki elimde telefon mesajını bekliyordum seviyorum ya diye dolanıyordum. Ama bu hafta duygularım düşüncelerim tepe taklak oldu, o heyecanıımı kaybettim. Sürekli eskiden görüştüğüm, sevdiğim insanlarla kıyaslamaya başladım. Bu dönemde düzgün adam bulunmuyor biliyorum onu da kaybetmek istemiyorum ama bazen ya sevemezsem diye düşünüyorum artık kendi kendimi yiyorum. Sevdiğim adamla değil de normal bir arkadaşımla konuşuyormuşum gibi geliyor bazen. Duygularımı çözemiyorum, tek bildiğim hayatımda böyle birini istediğim, bütün sevgimi hak eden birisi. Yanında mutluyum, iyiyim, eli elime değdiğinde heyecanlanıyorum ama bir şeyler yanlış veya eksik geliyor. Daha önce yaşadığım hayal kırıklıklarından mı korkuyorum da böyle hissediyorum acaba diyorum.
Var mı başta benim gibi düşünen sonradan sevgilisine, eşine kör kütük aşık olan birileri?
Ben sadece sevdiğim ve iyi bi insan olduğum için beni, benim gibi sevmeyen biriyle evlenmek istemezdim.Zaten 2 senedir beni bekliyor. Amacım denemek değil inanın ben de sevmek istiyorum. Ama dediğinizi de düşünüyorum zaten bir kez üzdüm ya bir daha yaparsam diye
Sevgililiğe nasıl başladığımızı bile bilmiyorum:) Zaten arkadaş olarak yakındık, tabi o yıllardır seviyodu; bi baktım sevgili olmuşuz. Bir yıl kadar sonra da ben ona aşık olmuştum. Öyle güzel seviyodu ki sevgisine bağlanmıştım. Umarım üzülmesiniz, zira zamanın ne getireceği belli olmuyor.Ne güzel maşallah :) ama hiç korkmadınız mı arada aşk olmazsa diye? Ne kadar sürdü bu duyguların oluşması sizin için? Korkularım var sanırım ama güzel seven biri tarafından sevilmek duygusu beni tutuyor sadece. Eminim kalbimi kırmaz beni üzmez
Yok tam tersi tam olarak birbirimize uygun olduğumuzu düşünüyorum. Önceki ilişkilerim ilişki bile sayılamayacak kadar kısa ve kötüydü. ama his olarak çok daha ağırdılar. Sanki yıllardır sevgiliymişiz gibi geliyor. İçimde sürekli bir ağlama hissi anlayamıyorum ben deEski ilişkileriniz daha mı iyiydi düşünüyorsunuz?
Daha kötüyse adam hakkında daha olumlu düşünmeniz gerek.???
Adam mükemmel , eli eline değince heyecan var.
Eee neden korkuyorsunuz? 3 haftada heyecan kaybetmekte değişik.
Siz o çok iyi , daha iyilerine layık triplerine girmiş kendinizi soğutmuş olabilir misiniz?
Zamanla mı sevdiniz siz de ? Ne kadar zaman aldı sevmeniz bağlanmanız?severek evlenmek evet çok güzeldir diye düşünüyorum
ama önumuzde o kadar olumsuz örnek varki ,
iyiki kocam beni sevmiş aşık olmuş beni seçmiş diyorum ,
şuan seviyormuyum evet hemde çok
Görüşme isteği var aslında. Ya da aradığında isteksiz açıyorum bazen ama bakıyorum 2-3 saat konuşmuşuz farkında bile değilim. Ama heyecan var mı deseniz yok :/sonradan sevmek tabi ki mümkün ama sizin durum daha başka. görüşme isteği mi yok yani?
Teşekkür ederim :) Üzülmek sorun değil ben üzmek istemiyorum çünkü hak etmiyor o bunu. Zamana bıraksam her şey çözelecek gibi. Kesinlikle zaman bizi bi kere ayırdı pişman olup geri dönen ben oldum. Şimdi aynısını yaşamak istemiyorum :)Sevgililiğe nasıl başladığımızı bile bilmiyorum:) Zaten arkadaş olarak yakındık, tabi o yıllardır seviyodu; bi baktım sevgili olmuşuz. Bir yıl kadar sonra da ben ona aşık olmuştum. Öyle güzel seviyodu ki sevgisine bağlanmıştım. Umarım üzülmesiniz, zira zamanın ne getireceği belli olmuyor.
Görüşme isteği var aslında. Ya da aradığında isteksiz açıyorum bazen ama bakıyorum 2-3 saat konuşmuşuz farkında bile değilim. Ama heyecan var mı deseniz yok :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?