Zamanla sevmek mümkün mü?

Sizin açınızdan düşünürsek tamam kaybetmeyin böyle birini. Ama ya sevemezseniz? Yazık değil mi o adamın kendini size sevdirebilmek için harcayacağı zamana?
Zaten 2 senedir beni bekliyor. Amacım denemek değil inanın ben de sevmek istiyorum. Ama dediğinizi de düşünüyorum zaten bir kez üzdüm ya bir daha yaparsam diye

Tipi çok düzgün yakışıklı biri. Sadece boyu kısa geliyor o da ben uzun olduğum için benden 3-4 cm uzun duruyor. Uzaktan görünce bile kalbim atardı benim şimdi noldu diyorum.

Eski ilişkileriniz daha mı iyiydi düşünüyorsunuz?
Daha kötüyse adam hakkında daha olumlu düşünmeniz gerek.???
Adam mükemmel , eli eline değince heyecan var.
Eee neden korkuyorsunuz? 3 haftada heyecan kaybetmekte değişik.
Siz o çok iyi , daha iyilerine layık triplerine girmiş kendinizi soğutmuş olabilir misiniz?

Başkalarıyla kıyaslama derken his anlamında. Onunla öyle hissediyordum bununla niye böyle hissediyorum diye. Bir de karşımdakine o kadar değer veriyorum ki ya üzersem diye düşünüyorum

Yanında iyiyim mutluyum. Sohbeti falan sarıyor ama heyecanlandırmıyor.

yani böyle bi ilişkim olmuştu uzun sürdü ama o heyecan eksikliği beni mutsuz etmişti.

tabi heyecanla başlayıp sonra sıkıldıklarım da oldu.

bence bunun cevabını verecek sensin ne desem yalan olur.

severek evlenmek evet çok güzeldir diye düşünüyorum
ama önumuzde o kadar olumsuz örnek varki ,
iyiki kocam beni sevmiş aşık olmuş beni seçmiş diyorum ,

şuan seviyormuyum evet hemde çok

sonradan sevmek tabi ki mümkün ama sizin durum daha başka. görüşme isteği mi yok yani?

Evlendirme programlarındakilerin deyimiyle elektrik alamamışsınız.

aşk insanı kör eder ve çoğu olumsuz şeyleri görmenizi engeller...ayrıca aşk, mutlaka biter ve gerçeklerle yüz yüze kalırsınız...

Hikayeniz bana çok tanıdık geldi.
Eşimle aynı mahallenin çocuğuyuz birbirimizi uzun yıllardır tanıyorduk. Aileler, evler, çocukluk falan hep birlikte geçmiş.
Daha sonra koptuk tabi ama kader bizi bir nokta da buluşturdu. Sonra bir gün buluştuk ve aynı oda size olan kısmet gibi beni uzun zamandır beklediğini söyledi. İlk başta hiç istemedim ama çok direndi ben yaparım dedi ve yaptı. Ben ilk başlarda sevebilirim belki dediğim adamla şuan 7 aylık evliyim. Çok mutluyum çok şükür ki.

Yani mantık olarak uyan bir adamı kalpte seviyor buna inanın. Ben yaşadım ve pişman olmadım. Hatta her gün, her nefeste onunla olduğum için Allah'a şükrediyorum. İnşallah sizin içinde hayırlısı ne ise öyle olsun.

Mutluluklar

Zaten 2 senedir beni bekliyor. Amacım denemek değil inanın ben de sevmek istiyorum. Ama dediğinizi de düşünüyorum zaten bir kez üzdüm ya bir daha yaparsam diye
Ben sadece sevdiğim ve iyi bi insan olduğum için beni, benim gibi sevmeyen biriyle evlenmek istemezdim.

Eger ilerde bir hatasını gördüğünüzde yıkım olmayacaksa, "mutlaka Evlendiginizde onunda hataları olduğunu göreceksiniz çünkü" ciddi dusunebilirsiniz. Ben, beni uzun yillar seven arkadaş gibi gördüğüm biriyle birkaç ay denedim, ona lütuf etmisim gibi hata yapması rahatsız ediyordu beni. Ondan ayrıldıktan sonra eşime aşık oldum, eşim bol miktarda surunduruyor beni, ama mutluyum :))

Sevgililiğe nasıl başladığımızı bile bilmiyorum:) Zaten arkadaş olarak yakındık, tabi o yıllardır seviyodu; bi baktım sevgili olmuşuz. Bir yıl kadar sonra da ben ona aşık olmuştum. Öyle güzel seviyodu ki sevgisine bağlanmıştım. Umarım üzülmesiniz, zira zamanın ne getireceği belli olmuyor.

Yok tam tersi tam olarak birbirimize uygun olduğumuzu düşünüyorum. Önceki ilişkilerim ilişki bile sayılamayacak kadar kısa ve kötüydü. ama his olarak çok daha ağırdılar. Sanki yıllardır sevgiliymişiz gibi geliyor. İçimde sürekli bir ağlama hissi anlayamıyorum ben de

Teşekkür ederim :) Üzülmek sorun değil ben üzmek istemiyorum çünkü hak etmiyor o bunu. Zamana bıraksam her şey çözelecek gibi. Kesinlikle zaman bizi bi kere ayırdı pişman olup geri dönen ben oldum. Şimdi aynısını yaşamak istemiyorum :)

Görüşme isteği var aslında. Ya da aradığında isteksiz açıyorum bazen ama bakıyorum 2-3 saat konuşmuşuz farkında bile değilim. Ama heyecan var mı deseniz yok :/

valla bu kumar olmuş biraz yani belki zamanla alevlenir ya da tamamen biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…