Zamanla sevmek mümkün mü?

Zaman tanıyın biraz kendinize. İlişkinizin durumuna göre yön verirsiniz hayatınıza. Belki seversiniz zamanla, her şey daha güzel olur.

Sevginin yavaş yavaş olanı makbuldur :)
Akışına bırakın güzel vakit geçirmeye çalışın.
Mutluluklar

daha dur bakalım bu ne acele?3 haftada adamı nasıl çözdün?belki de pisliğin tekidir zamanla görürsün hele de serseri seviyosan tam sana göre de cıkabilir

Bahar aylarından mıdır nedir ben dahil herkes ay bi heycan gelse heycan bitti modunda
Ama siz de heycan biraz erken bitmiş gibi. Böylesi de kolay bulunmuyor. Artıları yaz eksileri yaz bakalım hangisi ağır basıyor senin için

sevmeden evlenmemeli asla,
ama zamanla sevgi olusabilir diye dusunuyorum,
bence cok erken iliskinizde bir karar vermek icin, sans verin bu iliskiye.

daha dur bakalım bu ne acele?3 haftada adamı nasıl çözdün?belki de pisliğin tekidir zamanla görürsün hele de serseri seviyosan tam sana göre de cıkabilir
Yeni değil 2 senedir tanıyorum :) kötü yüzünü göstermesi için milyon tane sebep verdim yine tek kötü söz etmedi ettirmedi. Evet kötü adamlara meyilim var ama nereye kadar? Öyle biriyle evlenirsem ömür boyu bunun vicdan azabını çekecem

Artıları baya önde :) arkadaşlarım bile daha ne istiyorsun allahtan belanı mı bıraktığın anda kaparlar bu çocuğu diyorlar :/ o yüzden acele karar vermek istemiyorum ama konuştukça da o bana bağlanıyor ümitleniyor karşılık veremiyorum onun bu tatlı heyecanlarına

normal olarak tanımak başka sevgili olarak tanımak başka bunu baz alma.
"kötü yüzünü göstermesi için milyon tane sebep vermedim" bunu anlamadım?

benim için şu idi bekarken kıstas ilk görüşte elektrik aldı isem o öyle gidebiliyordu ya da gitmeyebiliyordu.
ama elektrik almadıysam birinden sonradan bir aşka dönüşmemişti duygularım bekarken.ama mantık evliliğinden bahsediyorsan belki aşk olmaz ama daha güzel duygular olabilir.ama evlilik için cinsel çekim ten uyumu bunlar gerekli.yani cinselliği yaşayamayaağını düşündüğün biriyle evlenmemeli insan ki evlenenince aynı evin içinde olunca o adamı her haliyle görüyorsun.bazen sevsen de miden bulanabiliyor ki sevmeden mantık evliliği yapınca bu kısım nasıl halledilir bilmiyorum.
bence aşk olsun ya.sevgi olsun.karşılıklşı olsun.iyi düzgün insanlaara aşık olunsun...ilk beğeni duygusu herşey değil ama çok şey.tabi bence

normal olarak tanımak başka sevgili olarak tanımak başka bunu baz alma.
"kötü yüzünü göstermesi için milyon tane sebep vermedim" bunu anlamadım?
Yanlış yazdım pardon. Milyon tane sebep verdim. Hatalar yaptım ona karşı yanlışlarım oldu. Ben kırdım onu yine de bana iyi konuştu. Başkası olsa şimdiye çirkinleşmişti.

Ona karşı boşum diyemem zaten. Hiçbir şey hissetmesem şimdiys vazgeçmiştim. Zamana bırakmaya karar verdim artık :) nasipse zaten olur. İnsanoğlu işte nankörüz. İyilere değiller kötülere veriyoruz sevgimizi. Bu defa bu hatayı yapmak istemiyorum

doğru ama evlilikte aynı yatağı paylaşacaksın ve cinsel uyum çok önemli...yani hoşlanmak...elektrik adı herneyse.

Konu tam benlik olmuş ya. Benim de böyle 12 senedir benden vazgeçmeyen biri var hayatımda. Aşkımdan ölmüyorum evet aşırı mantıkçı biriyim ve boyu benimle ayni oldugu için bunu bahane mi ediyorum bilmiyorum bana 12senedir emek verio bekleyen beni ben olduğum icin seven birine sans vermiyodum. Taa ki bugune kadar. Bence bu tarz kisilerin size verdigi değer cok önemli. Hele merhamet duygusu sizi incitmeyisi cok onemli. Bu zmaanda boylesi nadir bulunuyor benim de kafamda soru isaretleri var ama denemeden bilemeyiz ben bugun akisina bırakmaya karar verdim sen de oyle yap hayirlisi artik

Ben eşimle arkadaştım önceden. Aşk anlamında birşey hissetmiyordum. Sonra entellektüel beyni beni etkilemeye başladı. Sevgili olduk. Tam 2 veya 3 ay sonra körkütük aşık oldum. On yıldır beraberiz hala o zamanlardaki gibi aşığım. Tabi bu ilişkide önceliklerinize bağlı biraz da..

ben karşıyım sevmeden birlikteliklere.şans vermek vs de nedir.biz kendimizi çok büyük mü görüyoruz

zamanla sevebilirsiniz örnekleri var. zamanla sevgi oluşursa ondan sonra evlenirsiniz. sevmeden evlenen arkadaşlarım olmuştu ve ben hayret etmiştim onlara. nasıl sürdürecekler acaba diye düşünmüştüm. yıllar oldu bakıyorum da şuan hallerinden çok memnun ve de mutlu görünüyorlar.hatta yakın bir arkadaşım deli gibi sevdiği ve sevildiği kişiden ayrıldı 4 ay sonra başkasıyla evlendi. en çok da buna şaşırmış, üzülmüştüm. niyeyse içim çok burkulmuştu. evlendikten sonra evine gittim "zor olmadı mı sevmeden evlendin" dedim.arkadaşım, "evet nişanlılık zamanlarında zorlandım ama zamanla alıştım eşimi çok seviyorum huzurluyum" demişti.şimdi iki tane çocukları var. ne bileyim aşka çok anlam mı yüklüyoruz napıyoruz? sevmeden de olmaz bence yapan nasıl yapıyor bilmem.

Zamanla sevicek gibi bir durumunuz yok.
Gayet duygularını bilen bir insansınız.
Duygunuz yoksa bitirin.
Ayrıca düzgün adam bulunmuyor demeyin bulunuyor.

Zamanla mı sevdiniz siz de ? Ne kadar zaman aldı sevmeniz bağlanmanız?

ailesi bana düzgün davransaydı sevip aşık olmak inan bana bir kaç ayımı alırdı
ama bir kaç senemi aldı o olmadan o evde yaşamanın anlamsız oldugunu düşünmek ,

inşallah herşey gönlünce olur

İleride sevmeyedebiliyorsunuz..Normal bir arkadaşla konuşuyorum hissi biraz sakat geldi bana.Biraz daha denemelisiniz kendinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…