- 25 Şubat 2017
- 5.630
- 14.517
- 198
- Konu Sahibi Ladybird_mnl
-
Zaman tanıyın biraz kendinize. İlişkinizin durumuna göre yön verirsiniz hayatınıza. Belki seversiniz zamanla, her şey daha güzel olur.Teşekkür ederim :) Üzülmek sorun değil ben üzmek istemiyorum çünkü hak etmiyor o bunu. Zamana bıraksam her şey çözelecek gibi. Kesinlikle zaman bizi bi kere ayırdı pişman olup geri dönen ben oldum. Şimdi aynısını yaşamak istemiyorum :)
Yeni değil 2 senedir tanıyorum :) kötü yüzünü göstermesi için milyon tane sebep verdim yine tek kötü söz etmedi ettirmedi. Evet kötü adamlara meyilim var ama nereye kadar? Öyle biriyle evlenirsem ömür boyu bunun vicdan azabını çekecemdaha dur bakalım bu ne acele?3 haftada adamı nasıl çözdün?belki de pisliğin tekidir zamanla görürsün hele de serseri seviyosan tam sana göre de cıkabilir
Artıları baya önde :) arkadaşlarım bile daha ne istiyorsun allahtan belanı mı bıraktığın anda kaparlar bu çocuğu diyorlar :/ o yüzden acele karar vermek istemiyorum ama konuştukça da o bana bağlanıyor ümitleniyor karşılık veremiyorum onun bu tatlı heyecanlarınaBahar aylarından mıdır nedir ben dahil herkes ay bi heycan gelse heycan bitti modunda
Ama siz de heycan biraz erken bitmiş gibi. Böylesi de kolay bulunmuyor. Artıları yaz eksileri yaz bakalım hangisi ağır basıyor senin için
Yeni değil 2 senedir tanıyorum :) kötü yüzünü göstermesi için milyon tane sebep vermedim. Evet kötü adamlara meyilim var ama nereye kadar? Öyle biriyle evlenirsem ömür boyu bunun vicdan azabını çekecem
benim için şu idi bekarken kıstas ilk görüşte elektrik aldı isem o öyle gidebiliyordu ya da gitmeyebiliyordu.İyi geceler herkese :) aşk hayatını yoluna koyamayan bir ben var karşınızda. Hayat hikayelerinizden güç alıyorum benim geçtiğim yollardan geçen insanlar olduğunu görüp danışmak istiyorum :)
2 senedir tanıdığım bir adam var. Daha önce üzdüğüm, kırdığım halde bir kere bile kalbimi kırmamış, ardımdan kötü laf ettirmemiş biri. Her şeyiyle anlaşabildiğim, ailesi düzgün kendi düzgün yakışıklı, mesleği iyi, tanıyan herkesin çok sevdiği saydığı biri. Eksiği var mı deseniz yok diyebileceğim, saatlerce sohbet etsem sıkılmayacağım biri. Belki bu kadar güvenme diyeceksiniz ama kendimden çok kefil olduğum biri.
Ben bir zamandır bu adamdan hoşlanıyordum ki kendisinin de bana duyguları olduğunu biliyordum. En son bir cesaret mesaj attım konuşmaya başladık. 3 haftadır görüşürüyoruz. Bu sürede hiçbir yanlışını görmedim. Yaptığın yanlışları bile büyütmeyen alttan alan birisi. İlk başlarda o kadar heyecanlıydım ki elimde telefon mesajını bekliyordum seviyorum ya diye dolanıyordum. Ama bu hafta duygularım düşüncelerim tepe taklak oldu, o heyecanıımı kaybettim. Sürekli eskiden görüştüğüm, sevdiğim insanlarla kıyaslamaya başladım. Bu dönemde düzgün adam bulunmuyor biliyorum onu da kaybetmek istemiyorum ama bazen ya sevemezsem diye düşünüyorum artık kendi kendimi yiyorum. Sevdiğim adamla değil de normal bir arkadaşımla konuşuyormuşum gibi geliyor bazen. Duygularımı çözemiyorum, tek bildiğim hayatımda böyle birini istediğim, bütün sevgimi hak eden birisi. Yanında mutluyum, iyiyim, eli elime değdiğinde heyecanlanıyorum ama bir şeyler yanlış veya eksik geliyor. Daha önce yaşadığım hayal kırıklıklarından mı korkuyorum da böyle hissediyorum acaba diyorum.
Var mı başta benim gibi düşünen sonradan sevgilisine, eşine kör kütük aşık olan birileri?
Yanlış yazdım pardon. Milyon tane sebep verdim. Hatalar yaptım ona karşı yanlışlarım oldu. Ben kırdım onu yine de bana iyi konuştu. Başkası olsa şimdiye çirkinleşmişti.normal olarak tanımak başka sevgili olarak tanımak başka bunu baz alma.
"kötü yüzünü göstermesi için milyon tane sebep vermedim" bunu anlamadım?
Ona karşı boşum diyemem zaten. Hiçbir şey hissetmesem şimdiys vazgeçmiştim. Zamana bırakmaya karar verdim artık :) nasipse zaten olur. İnsanoğlu işte nankörüz. İyilere değiller kötülere veriyoruz sevgimizi. Bu defa bu hatayı yapmak istemiyorumbenim için şu idi bekarken kıstas ilk görüşte elektrik aldı isem o öyle gidebiliyordu ya da gitmeyebiliyordu.
ama elektrik almadıysam birinden sonradan bir aşka dönüşmemişti duygularım bekarken.ama mantık evliliğinden bahsediyorsan belki aşk olmaz ama daha güzel duygular olabilir.ama evlilik için cinsel çekim ten uyumu bunlar gerekli.yani cinselliği yaşayamayaağını düşündüğün biriyle evlenmemeli insan ki evlenenince aynı evin içinde olunca o adamı her haliyle görüyorsun.bazen sevsen de miden bulanabiliyor ki sevmeden mantık evliliği yapınca bu kısım nasıl halledilir bilmiyorum.
bence aşk olsun ya.sevgi olsun.karşılıklşı olsun.iyi düzgün insanlaara aşık olunsun...ilk beğeni duygusu herşey değil ama çok şey.tabi bence
doğru ama evlilikte aynı yatağı paylaşacaksın ve cinsel uyum çok önemli...yani hoşlanmak...elektrik adı herneyse.Ona karşı boşum diyemem zaten. Hiçbir şey hissetmesem şimdiys vazgeçmiştim. Zamana bırakmaya karar verdim artık :) nasipse zaten olur. İnsanoğlu işte nankörüz. İyilere değiller kötülere veriyoruz sevgimizi. Bu defa bu hatayı yapmak istemiyorum
ben karşıyım sevmeden birlikteliklere.şans vermek vs de nedir.biz kendimizi çok büyük mü görüyoruzKonu tam benlik olmuş ya. Benim de böyle 12 senedir benden vazgeçmeyen biri var hayatımda. Aşkımdan ölmüyorum evet aşırı mantıkçı biriyim ve boyu benimle ayni oldugu için bunu bahane mi ediyorum bilmiyorum bana 12senedir emek verio bekleyen beni ben olduğum icin seven birine sans vermiyodum. Taa ki bugune kadar. Bence bu tarz kisilerin size verdigi değer cok önemli. Hele merhamet duygusu sizi incitmeyisi cok onemli. Bu zmaanda boylesi nadir bulunuyor benim de kafamda soru isaretleri var ama denemeden bilemeyiz ben bugun akisina bırakmaya karar verdim sen de oyle yap hayirlisi artik
Zamanla mı sevdiniz siz de ? Ne kadar zaman aldı sevmeniz bağlanmanız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?