Zamanla sevmek mümkün mü?

Teşekkür ederim sizin de inşallah. Daha ailesini tam olarak tanımıyorum ama zamanla alışıyorum ona. Hayırlı olsun diyorum artık :)
Zamanla sevicek gibi bir durumunuz yok.
Gayet duygularını bilen bir insansınız.
Duygunuz yoksa bitirin.
Ayrıca düzgün adam bulunmuyor demeyin bulunuyor.
24 yaşındayım bu kadar düzgününe rastlamadım bundan sonra da rastlamayacakmışım gibi geliyor. 2 sene önce de konuşmuştuk yine bir şey hissetmiyorum diye bitirmiştim. Yine aynı şeyi yapmak istemiyorum

24 yaşındayım bu kadar düzgününe rastlamadım bundan sonra da rastlamayacakmışım gibi geliyor. 2 sene önce de konuşmuştuk yine bir şey hissetmiyorum diye bitirmiştim. Yine aynı şeyi yapmak istemiyorum
Zorlama.
Daha önce de denemişsin.
İnan evlilik aşk, sevgi olmadan yürümez.
Ben eşimle çok severek evlendim. Öyle zamanlar oluyor ki birbirimize kavga kıyamet söylenmesi gereken şeyleri sevginin varlığı ile sakin bı liman gibi söylüyoruz.
Birbirimizi kırmıyoruz, sakin kırmadan birbirimize konu ne ise söylediğimiz için belki değiştirmeyeceğimiz tarafımızı değiştiriyoruz.
Sevmesem hiç kalbi kırılırmı diye düşünmeden söylerim.
Rastlarsınız düzgün adama, dünyada tek düzgün adam karşınızdaki adam değil.

İnsanı sevdiren huyudur.
Bu durumda tecrübe ile sabittir.
Çok yakışıklı , kariyer sahibi ve çok sevdiğim bir pislikle evlendim . Davranışları yüzünden ne yakışıklılığı kaldı ne kariyeri.
Kafanıza yatan , konuşabileceğiniz adamlarla birlikte olmalısınız bence.
inanın davranış ve naiflik çok çok önemli. Bir de bazen tüm kadınlar bir acaba diyor:)

bi erkek ilgisiyle, konuşmalarıyla, centilmenliğiyle kendisini kolayca sevdirebilir bence.
benim hiçbir şey hissetmediğim ama benden hoşlanan, ilgili davranan ve muhabbeti saran erkeklerden hoşlanmışlığım, flört etmişliğim var. hiç evlenmedim ama bence asıl bu tarz evlilikler sağlıklı oluyor. aşık olmak değil de zamanla severek bağlanmak en güzeli

ne istediğini iyi tartip dokmek gerek. Dort dortluk olmayacagi asikar cunku kimse dort dortluk degildir. Huyundan kalbinden sevgisinden eminseniz bence denemeye deger cunku zaman gerçekten cok kötü ask bi sure sonra bitebilir ama huyu guzele bi omur doyulmaz diye dusunuyorum

Aşka aşıksınız bence..Dolu dizgin,yerden yere vuracak bir beraberlikten hoşlanıyor olabilirsiniz ki bunu yadirgamam.
Heyecan,atraksiyon yaratan,buralara konu açtıran bir arkadaş olsa idi o adrenalini aşkla karıştırıp yüksek ihtimal deli divane olacaktınız.Sıkılıyorsanız bir ilişkide ama iyi insan olduğu için kaybetmek istemiyorsanız siz de mutsuz olursunuz karşınızdaki insan da..Bence bunu ona yapmayın.Zamanla sevmek diye bir kavram yoktur benim için alışmak diye bir şey vardır.Zamanla zorlama sevmek beklentisine girmeyin.Aşk,sevgi bu kadar basit olmamalı..
Bence yanında mutlu hissedeceginiz biriyle olun ve uzunca bir süre de evlilik düşünmeyin..

Ben eşime sonradan aşık oldum
İlk başta o bana aşıktı aynen dediğin gibi çok iyi bir insandı
İyiliği ile etkiledi beni
Hatta bizi arkadasım bir araya getirdi
İlk buluşmada içimden arkadaşıma saydırdım bana layık gördüğü adam bu mu diye
5 sene bitti evliyiz benim gözümde dünya yakışıklısı ve onu çok seviyorum
İyi insana denk gelmek çok zor gercekten
Denemelisin ama ağır ağır

Yanında mutsuz değilim işte mutluyum :) mutsuz gitsem bile bir süre sonra mutlu olabiliyorum ya da mesela dün başım çol ağrıyordu çok hastaydım bir onunla konuşup uyuyayım dedim bi baktım 15-20 dk sonra ne hastalık kalmış ne de baş ağrısı. Bir güzelim diyişi bile hoşuma gidiyor. Ama bunlar sevgiye ilgiye olan açlığımdan mı bilemiyorum. Bu söylediklerim olmasa şimdiye zaten dayanamayığ bitirmiştim ama yazık etmek istemiyorum böyle bir adama

Ama şu konuda çok haklısınız bana değer vermeyen önemsemeyen imkansız olanlara aşık oluyorum acı çekmeyi seviyorum sanırım. Karışılıksız olan cazip geliyor. Bu adamı da aylarca sayıkladım şimdi niye böyle oldu diyorum :/

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…