• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zamanla tanırsın deyip yazmayan insan?

0mayra

İçimde kırk kadın,kırkı da yabancı kırkı da öteki
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2014
383
305
53
Merhabalar geçenlerde beni ortak arkadaşımız olan biri ekledi(ortak arkadaş da babamın eski iş arkadasi) ben kendisini gayet iyi tanıdığım için kabul ettim yıllar önce babamla aynı iş yerinde çalışmış biriydi uzaktan görmüştüm fakat o zamanlar cocuktum

Her neyse o ekledikten sonra ben babamla olan bir foto koydum benim kim olduğumu bilsin ve ona göre hareket etsin diye çünkü babam iş yerinde gerek yaştan dolayı gerekse kalıbından dolayı saygı gören ve sinirli olduğu için kendisinden çekinilen bir adamdır.

Kendisi benim onu tanıdığımı bilmediği için ben de seni tanıyorum deme cesaretini gösterip sonuçta karakterini bilmiyorum neden durduk yere şımartayım diyerekten kendisine mesaj attim tanışıyor muyuz diye önce kem küm etti daha sonra ben sizi görmedim ama babanızdan dolayı tanıyorum dedi(mesaj yerine ulaşmış dedim icimden)Biraz muhabbet ettikten sonra babam.nasil biri dedim adam gibi adam dedi.3 yıl birlikte çalıştıklarını söyledi

Daha sonra muhabbet ettik biraz aramızda 4 yaş var sürekli zamanla tanırsın beni anlarsın zamanla gibisinden konuştu ve kötü alışkanlıklarımın olup olmadığını sordu ben de nargileyi çok sevdiğimi onun dışında bir şey kullanmadığımı söyledim ben de severim il dışına çıkabilirsen izin varsa beraber iceriz dedi(bu arada şu anda çevre illerden birinde çalışıyor) Ben de nasip kısmet dedim

Bayağı konuştuk vakit nasıl geçti anlamadik erkek kardeşimi de tanıyormuş napiyo deyince evlendi o dedim darısı sana dedi ben de isteyenlerin başına (deyince amin dedi )ama ben daha küçüğüm dedim yok bence gayet hazırsın buna dedi.

Ayrılırken yine görüşürüz dedi üstüne basa basa ve ben hikaye paylaştığımda çoğu zaman hemen bakıyo fotoğraf paylaşınca hemen beğeniyo fakat 1 hafta oldu bu konuşma gercekleseli hala yazmadı ben zaten ilk adımı atarak elimden geleni yaptım neyi bekliyor acaba anlamadım

Not:Babam karakteri düzgün olmayan insanlarla samimiyet kurmaz zaten ben daha öncesinden bu kisinin adini babamdan kötü duymadım ki bir yanlışı olsa babam mutlaka aile içinde konuşur bahsederdi buna guvenerekten konuştum ve babamın tanıdığı biriyle görüşmek daha çok hoşuma gitti

Son düzenleme:
Herkes her konuda iyi olamaz. Aile, akraba, arkadas cevresinde iyi taninan birisi iliskilerinde de iyi olacagi anlamina gelmez.

Kaldi ki iliskilerini babaniz bilmez herhalde. He birbirinize arkadas gibi davranacaksaniz babaniz size kefil olmus.

Yaslar kac bu arada? 4 yas varmis, o calisirken siz nasil cocuktunuz?

Pek yesil isik yakar gibi bir konusma gecmemis bence, fazla onemsemissiniz bu ekleme olayini. Belki daha fazlasini istemiyor. Normal siradan bir tanisma gibi bakmistir. Belkentileri en aza indirgeyin derim.

Babanızın geçmişte is arkadaşı olmasından dolayı mi "tanışıyor muyuz"diye sohbet başlangıcı için yazdınız ?

Eklemek istemiş olabilir bu gayet normal sizinle sıradan havadan suda muhabbet etmiş .

Iki arkadaş nasıl konuşursa oda öyle konuşmuş. Sonuçta babanızı bilen tanıyan is hayatları birlikte olmuş bir insan size yürümesi mi gerekirdi tabiri caizse.

Sorun ya da konu ne tam olarak anlamadım ama her gün konuşmak zorunda mısınız ve ya hoşlanıyor musunuz birbirinizden?

Adamın sana karşı her hangi bir niyeti ya da duygu beslediği yok .
Boş anıdır bakar hikayenize, tanıyodur bakar , patronun kızı neler yapıyor der bakar , çitlenbik büyümüş de hikaye atıyor der bakar ..

Size olan saygısı üslubu hoşunuza gitmiş ne güzel babanıza söyleyin x kişi beni ekledi sohbetimiz oldu seni çok seviyormus falan diye .

Ne saçma bi konudur bu ya

Yazışmadan nasıl tanıyacakmışsın, lokomotifle mi?

Bana fazla ciddi olmadan ortaya karışık olta sallamış, öylesine eklemiş ve konuşmuş gibi geldi, aşırı ilgilenen ve gerçekten flört edesi olan insan hem ilk adımı atar hem de en azından birkaç güne tekrar yazardı bana göre.
Sallayınız.

Babanızın geçmişte is arkadaşı olmasından dolayı mi "tanışıyor muyuz"diye sohbet başlangıcı için yazdınız ?

Eklemek istemiş olabilir bu gayet normal sizinle sıradan havadan suda muhabbet etmiş .

Iki arkadaş nasıl konuşursa oda öyle konuşmuş. Sonuçta babanızı bilen tanıyan is hayatları birlikte olmuş bir insan size yürümesi mi gerekirdi tabiri caizse.

Sorun ya da konu ne tam olarak anlamadım ama her gün konuşmak zorunda mısınız ve ya hoşlanıyor musunuz birbirinizden?

Adamın sana karşı her hangi bir niyeti ya da duygu beslediği yok .
Boş anıdır bakar hikayenize, tanıyodur bakar , patronun kızı neler yapıyor der bakar , çitlenbik büyümüş de hikaye atıyor der bakar ..

Size olan saygısı üslubu hoşunuza gitmiş ne güzel babanıza söyleyin x kişi beni ekledi sohbetimiz oldu seni çok seviyormus falan diye .

Ne saçma bi konudur bu ya
Saçma bulunan konuya cevap vermek daha büyük bir saçmalık bence yazınızın sonuna kadar ilgiyle okudum ve çoğu kısmında hak verdim fakat son cümle fazla önyargılıydı.Bu sebepten ötürü cevap verme gereksinimi duymuyorum.Tesekkur ederim

Yazışmadan nasıl tanıyacakmışsın, lokomotifle mi?

Bana fazla ciddi olmadan ortaya karışık olta sallamış, öylesine eklemiş ve konuşmuş gibi geldi, aşırı ilgilenen ve gerçekten flört edesi olan insan hem ilk adımı atar hem de en azından birkaç güne tekrar yazardı bana göre.
Sallayınız.
Tam emin olamadım belki birkaç gün daha bekleyebilirim sonrası yok

Senden yeterli elektriği alamamış ya da yazdığina pişman olmuş. Sürekli babandan bahsetmişsin. Babanın tanıması referansinin iyi olduğunu göstermez. Baban onu is arkadaşı olarak tanır. Boşver beklentiye girme fazla.
Babamla ilgili sohbet konuşmanın başlarında oldu daha sonrasında hep zamanla tanırsın muhabbeti geçti.Elektrigi alamama konusunda emin olamıyorum sanki sürekli beğenilerle kendini hatırlatmaya çalışması benden bir adım bekliyormuş gibi geliyo

Saçma bulunan konuya cevap vermek daha büyük bir saçmalık bence yazınızın sonuna kadar ilgiyle okudum ve çoğu kısmında hak verdim fakat son cümle fazla önyargılıydı.Bu sebepten ötürü cevap verme gereksinimi duymuyorum.Tesekkur ederim
Ben de ciddi bir şey vardır deyip zaman ayırıp okudum sonunda saçma bir şeyle karşılaştım, ciddi yazıp son satırlarda size saçma gelecek cümleyle bitirmek istedim.

Babanızın is arkadaşları değil de kendi Akran ve ya arkadaş ortamından sizden hoslanacak ve etkilenecek biriyle görüşün.

Ne kadar naifsiniz asıl ben teşekkür ediyorumm :KK59:

Çocuk öylesine eklemiş olabilirde sen fazla beklenti içinde gibi geldin sanki 4 gözle seni eklemesini beklemişsin..
Çocukken gördüğümde beğenmiştim kendisini tabi o beni görmemişti hiç bu geçmişteki olaydan kaynaklı olabilir yoksa aklında bile yoktu eklediği zamanda

Ben de ciddi bir şey vardır deyip zaman ayırıp okudum sonunda saçma bir şeyle karşılaştım, ciddi yazıp son satırlarda size saçma gelecek cümleyle bitirmek istedim.

Babanızın is arkadaşları değil de kendi Akran ve ya arkadaş ortamından sizden hoslanacak ve etkilenecek biriyle görüşün.

Ne kadar naifsiniz asıl ben teşekkür ediyorumm :KK59:
Kısmet bu işler bilinmez ki mutluluğun nerden nasıl geleceği.Ayrica akran dediniz de kendisi benden çok büyük değil ben 25 o da 29 yaşında yani anlaşabileceğim yaş aralığı bu zaten akranlarımla çok fazla uyum saglayamadım bugune kadar ben de sizin yorumunuzu ciddi bir şey var diye okuyup vakit ayırıp sonunda saçma sapan bir seyle karşılaştım içiniz rahat edecekse ödeştiniz iyi geceler

Herkes her konuda iyi olamaz. Aile, akraba, arkadas cevresinde iyi taninan birisi iliskilerinde de iyi olacagi anlamina gelmez.

Kaldi ki iliskilerini babaniz bilmez herhalde. He birbirinize arkadas gibi davranacaksaniz babaniz size kefil olmus.

Yaslar kac bu arada? 4 yas varmis, o calisirken siz nasil cocuktunuz?

Pek yesil isik yakar gibi bir konusma gecmemis bence, fazla onemsemissiniz bu ekleme olayini. Belki daha fazlasini istemiyor. Normal siradan bir tanisma gibi bakmistir. Belkentileri en aza indirgeyin derim.
Çocukluktan kastım şu o çalışırken ben daha lisedeydim onun ise atılma süreci biraz çabuk olmuş yani tabi 4 yaş çok fazla değil o büyüktü ben cocuktum anlamında demedim

Taniyor olabilirsiniz ama sanal muhabbetlere kanmayin ciddi gibi gorunup emeli farkli olabilir:KK62:
Birdaha yazmamaniz daha dogru olur gibi geliyor:KK39:

Taniyor olabilirsiniz ama sanal muhabbetlere kanmayin ciddi gibi gorunup emeli farkli olabilir:KK62:
Birdaha yazmamaniz daha dogru olur gibi geliyor:KK39:
Yok benim ilk adımı atma nedenim hesabımda yabancı kişileri tutmuyor oluşumdan kaynaklı her ekleyeni kabul etmiyorum yani doğal olarak da tanışıyor muyuz diye sorma gereği duydum merak ettim.cunku babamın resmini gördü mü artık kim olduğumu biliyor mu diye.Ayrıca yazacak olsam buraya konu açmaz ona yazardım ilk mesajı atmada bu yüzden sakınca görmedim ekleyen insana kimsin demek en doğal hakkım.Bundan sonrası onun işi

Yok benim ilk adımı atma nedenim hesabımda yabancı kişileri tutmuyor oluşumdan kaynaklı her ekleyeni kabul etmiyorum yani doğal olarak da tanışıyor muyuz diye sorma gereği duydum merak ettim.cunku babamın resmini gördü mü artık kim olduğumu biliyor mu diye.Ayrıca yazacak olsam buraya konu açmaz ona yazardım ilk mesajı atmada bu yüzden sakınca görmedim ekleyen insana kimsin demek en doğal hakkım.Bundan sonrası onun işi

ama zaten kim olduğunu biliyomuşsun ki. bide bilerek babanla foto koymuşsun.

muhabbet başlamak için sebep aramışsın. aslında amacını anlamadım ben. dert ne onu da anlamadım.

yaş kaç?

erkek kardeşimi de tanıyormuş napiyo deyince evlendi o dedim darısı sana dedi ben de isteyenlerin başına (deyince amin dedi )ama ben daha küçüğüm dedim yok bence gayet hazırsın buna dedi.
Şu kısmı bile özellikle belirtmeniz ne kadar fazla anlam yüklediğinizi gösteriyor.
İkinci konuşmayı başlatsa çeyiz hazırlıklarına başlayacak gibisiniz.:)
Arkadaşların dediği gibi öylesine eklemiş, ya da eskilerden babanızı falan tanıdığı için eklemiş olabilir.
Gerçekten hoşlanmış da olabilir sizden ama yine de hemen beklenti içine girmemeli.

Back
X