• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zamanla tanırsın deyip yazmayan insan?

Arkadaşların aksine ben sizi durup dururken eklediğini düşünmedim. Babanızdan dolayı bile olsa pek de öylesine bi hareket gibi gelmedi bana. Muhtemelen size karşı bir merağı var. Ancak buna bir isim koymak, somutlaştırmak şu an için yanlış olur. Sürekli "zamanla tanırsın" vurgusu yapması da ilginç, çünkü belki sizin için konuşma bununla sınırlı kalacak, belki herhangi bir anlam yüklemediniz bu konuşmaya, ne demek zamanla tanırsın?

Ben sizi anlıyorum sanırım. Size hissettirdiği farklı bir elektirik aldınız, ancak somut bir adım söz konusu olmadığı için de aklınıza takıldı, emin olamadınız. Çok hevesli olduğunuzdan değil yani, bu konuşma bir belirsizliğe sebep oldu sanırım. Yapacağınız tek şey hayatınızın olağan seyrine devam edip normal paylaşımlarda bulunmak. Adım atası varsa atar, yazası varsa yazar ya da bir şey olacağı varsa olur.

Son düzenleme:
Babamla ilgili sohbet konuşmanın başlarında oldu daha sonrasında hep zamanla tanırsın muhabbeti geçti.Elektrigi alamama konusunda emin olamıyorum sanki sürekli beğenilerle kendini hatırlatmaya çalışması benden bir adım bekliyormuş gibi geliyo
Konusmanizda devamli ben kucugum imaji verirsen elektrik alamamasi dogal. 25 oldugun halde ben seni 18 yasinda sandim. Bilmiyorum ama babanin is arkadasiyla olmaz. Bence fazla uzatmadan onu sil ve engelle. Boylece yaptigi begenileri gormezsin.

E tanımışsınız ilte zamana da gerek kalmamış.
Kafasına göre takılan biri demek ki

Arkadaşların aksine ben sizi durup dururken eklediğini düşünmedim. Babanızdan dolayı bile olsa pek de öylesine bi hareket gibi gelmedi bana. Muhtemelen size karşı bir merağı var. Ancak buna bir isim koymak, somutlaştırmak şu an için yanlış olur. Sürekli "zamanla tanırsın" vurgusu yapması da ilginç, çünkü belki sizin için konuşma bununla sınırlı kalacak, belki herhangi bir anlam yüklemediniz bu konuşmaya, ne demek zamanla tanırsın?

Ben sizi anlıyorum sanırım. Size hissettirdiği farklı bir elektirik aldınız, ancak somut bir adım söz konusu olmadığı için de aklınıza takıldı, emin olamadınız. Çok hevesli olduğunuzdan değil yani, bu konuşma bir belirsizliğe sebep oldu sanırım. Yapacağınız tek şey hayatınızın olağan seyrine devam edip normal paylaşımlarda bulunmak. Adım atası varsa atar, yazası varsa yazar ya da bir şey olacağı varsa olur.
Teşekkür ederim duymak istediklerimi değil de gerçekten makul bulduğum bir cevap geldi sonunda :)
Bazı arkadaşlar olayı anlamadan yorum yapıyorlar sınır oluyorum.Beni ekleyene kadar babamın kızı olduğumu bilmiyodu bile ikincisi madem tamam hadi diyelim konuştuk ve saçma sapan biri olrak nitelendirdi beni o zaman neden hala hikaye paylaştığım.an hemen bakıyo veya resmimi hemen beğeniyo belki her erkek aynı değildir ama eski erkek arkadaşımdan biliyorum önce benden beklerdi adımı o yüzden bir hareket olurdu fotoğraf beğenme v.s sonrasında ben yazmayınca o yazardı o sebepten böyle bir anlam yükledim.

Kimse kimsenin meraklısı değil zaten yazmasa da olur ben sadece bunu söyleyerek neden bu şekilde davrandiginin cevabını merak ettim elektrik konusunda geçmişteki onu görmüş olmamı da söyledim yoksa her yazana koşan biri de değilim.Tesekkur ederim yorumunuz için.

Ekleme olayına takılma pek. Benim instagramda resmim yok. Hikaye falan paylaşmıyorum. Hatta adım soyadım bile fake. Buna rağmen mesaj atan falan oluyor. Düşün yani.
Eklemede değil sohbetin içeriğine dayanarak konuşuyorum ben yoksa herkes herkesi ekliyo

25 yasinda olup evlenmek icin küçüğüm demeniz biraz tuhaf degil mi? Daha düşünmüyorum erken filan denir de küçügum diyince herhalde daha 19 20 yasindasiniz sandim :olamaz:
Bence eklemesi de sacma ki. Babamin is arkadasi beni niye eklesin yani. Baska bir derdi olmasa eklemez. Ama keske ilk yazip sonra adim beklemek yerine direkt ilk onun yazmasini bekleseydiniz. Amaci farkliysa illa ki yazacakti sonucta. Bir de sürekli babanizla ilgili konusmak filan gereksiz degil mi? Babam nasil biri diye sormaniz filan. Nefret ederim diyecek hali yok ya :KK53:
Bence amaci farkliydi ama sarmamis olabilir. Sizden ışık gorememis olabilir. Ya da arada babaniz oldugu icin belki de hala agirdan alip emin olamiyordur.
Simdilik sallayın bence. Tekrar yazar diye düşünüyorum ama zaman alabilir.

25 yasinda olup evlenmek icin küçüğüm demeniz biraz tuhaf degil mi? Daha düşünmüyorum erken filan denir de küçügum diyince herhalde daha 19 20 yasindasiniz sandim :olamaz:
Bence eklemesi de sacma ki. Babamin is arkadasi beni niye eklesin yani. Baska bir derdi olmasa eklemez. Ama keske ilk yazip sonra adim beklemek yerine direkt ilk onun yazmasini bekleseydiniz. Amaci farkliysa illa ki yazacakti sonucta. Bir de sürekli babanizla ilgili konusmak filan gereksiz degil mi? Babam nasil biri diye sormaniz filan. Nefret ederim diyecek hali yok ya :KK53:
Bence amaci farkliydi ama sarmamis olabilir. Sizden ışık gorememis olabilir. Ya da arada babaniz oldugu icin belki de hala agirdan alip emin olamiyordur.
Simdilik sallayın bence. Tekrar yazar diye düşünüyorum ama zaman alabilir.
Aramızda esprili bir muhabbet geciyodu ona istinaden küçüğüm ben dedim evliliğe hazır olmadığımı söylemeye çalıştım aslında sonrasında zaten hayat şartları insanı 30 yaşına kadar götürüyo diyerek açıklamasını yaptım.
Babam konusu ilk ondan açıldı babanla çalıştık 3 sene diyerek ki bütün arkadaşlarının babamı çok sevdiğini bildiğim için babamın da onlarla samimi olduğunu bildiğim için sordum adam gibi adam demez yani zaten normal seven bi insan iyi biri der ve geçer.
Ilk benim yazmamın nedenini ona söyledim yani daha önce ınstagram hesabim çalınmıştı o sebeple tanımadığım kişileri kabul etmiyorum benim için yazma bahanesiydi en azından ona bu şekilde yansıttım.
Babamın arada olma ihtimali yazmaması konusunda daha bir yüksek ihtimal gibi duruyor sonuçta saygı gösterdiği bir adamın kızına yazmakta bir çekince duyması normal diye dusunuyorum

Merhabalar geçenlerde beni ortak arkadaşımız olan biri ekledi(ortak arkadaş da babamın eski iş arkadasi) ben kendisini gayet iyi tanıdığım için kabul ettim yıllar önce babamla aynı iş yerinde çalışmış biriydi uzaktan görmüştüm fakat o zamanlar cocuktum

Her neyse o ekledikten sonra ben babamla olan bir foto koydum benim kim olduğumu bilsin ve ona göre hareket etsin diye çünkü babam iş yerinde gerek yaştan dolayı gerekse kalıbından dolayı saygı gören ve sinirli olduğu için kendisinden çekinilen bir adamdır.

Kendisi benim onu tanıdığımı bilmediği için ben de seni tanıyorum deme cesaretini gösterip sonuçta karakterini bilmiyorum neden durduk yere şımartayım diyerekten kendisine mesaj attim tanışıyor muyuz diye önce kem küm etti daha sonra ben sizi görmedim ama babanızdan dolayı tanıyorum dedi(mesaj yerine ulaşmış dedim icimden)Biraz muhabbet ettikten sonra babam.nasil biri dedim adam gibi adam dedi.3 yıl birlikte çalıştıklarını söyledi

Daha sonra muhabbet ettik biraz aramızda 4 yaş var sürekli zamanla tanırsın beni anlarsın zamanla gibisinden konuştu ve kötü alışkanlıklarımın olup olmadığını sordu ben de nargileyi çok sevdiğimi onun dışında bir şey kullanmadığımı söyledim ben de severim il dışına çıkabilirsen izin varsa beraber iceriz dedi(bu arada şu anda çevre illerden birinde çalışıyor) Ben de nasip kısmet dedim

Bayağı konuştuk vakit nasıl geçti anlamadik erkek kardeşimi de tanıyormuş napiyo deyince evlendi o dedim darısı sana dedi ben de isteyenlerin başına (deyince amin dedi )ama ben daha küçüğüm dedim yok bence gayet hazırsın buna dedi.

Ayrılırken yine görüşürüz dedi üstüne basa basa ve ben hikaye paylaştığımda çoğu zaman hemen bakıyo fotoğraf paylaşınca hemen beğeniyo fakat 1 hafta oldu bu konuşma gercekleseli hala yazmadı ben zaten ilk adımı atarak elimden geleni yaptım neyi bekliyor acaba anlamadım

Not:Babam karakteri düzgün olmayan insanlarla samimiyet kurmaz zaten ben daha öncesinden bu kisinin adini babamdan kötü duymadım ki bir yanlışı olsa babam mutlaka aile içinde konuşur bahsederdi buna guvenerekten konuştum ve babamın tanıdığı biriyle görüşmek daha çok hoşuma gitti
zamanla tanımışsın işte bi baltaya sap olamayacağını..

Çocuk seni ekleyince sanki evlenmek istiyo gibi bi beklentiye kapılma
Belki de Öylesine ekliyo
Bana riskli geliyo bu sosyal Medya ilişkileri
Üstüne düşme derim

Konuyu anlamadan mesaj atıp polemik yaratan arkadaşlara cevap vermiyorum bu yüzden kusura bakmasınlar ben buraya laf dalaşına girmek için konu açmadım sadece farklı bakış açısı belki göremedigim bir noktayı gören arkadaşlar olur diye fikirlere ihtiyaç duyuyorum.Dikkat çekmeye çalışmayın cevap yazıp moral bozmak zorunda değilsiniz ki bozamazsınız da dikkate dahi almıyorum bilginize.

Yahu kizi niye bu kadar gomdunuz. :rolleyes: zaten begenmis cocugu oncesinde. Eklemesi de hosuna gitmis konusmak icin bi adim atmis. Adam da zaten imali konusmus. Gelin guvey olma durumu yok. Zamanla tanirsinlar her seyi takip etmeler. Belli ki cekindigi icin biraz geri duruyo. Sen de benm icin erken falan diyerek istemiyo gibi davranmissin. Istemez babasinin kulagina gider diye korkmustur sapik gibi rahatsiz ediyo konumuna dusmemek icin buyuk ihtimal sadece kendini hatirlatiyor. Hoslaniyosan yaziver gitsin. Yada sende onun bi kac,fotosunu begen cesaret ver. :KK73:

Ben daha cok arkadasca bir muhabbet oldugunu dusundum yazdiklarinizi degerlendirerek. Ancak sizden hoslandiysa biraz zaman taniyin, yazacaktir. Ya da gercekten cok etkileniyorsaniz, beklemek istemiyorsaniz siz de tekrar yazabilirsiniz, konusma iceriginin nereye gittigine gore aranizda bir seyler olma ihtimali var mi yok mu daha iyi gormus olursunuz :)

Kusura bakma da cevaplarını beğenmediğin kişilere hemen lafı koyuyorsun , eleştiriye gelemeyeceksen yorum isteme , çocuk seni tanımak için konuşmak içim belki de ciddi düşünmek için eklemiş ama yazıştıkça da hoşlanmamış , durum bu .. Her beğeni yapana da anlam yüklersen işin zor

Yahu kizi niye bu kadar gomdunuz. :rolleyes: zaten begenmis cocugu oncesinde. Eklemesi de hosuna gitmis konusmak icin bi adim atmis. Adam da zaten imali konusmus. Gelin guvey olma durumu yok. Zamanla tanirsinlar her seyi takip etmeler. Belli ki cekindigi icin biraz geri duruyo. Sen de benm icin erken falan diyerek istemiyo gibi davranmissin. Istemez babasinin kulagina gider diye korkmustur sapik gibi rahatsiz ediyo konumuna dusmemek icin buyuk ihtimal sadece kendini hatirlatiyor. Hoslaniyosan yaziver gitsin. Yada sende onun bi kac,fotosunu begen cesaret ver. :KK73:
Yorumun için teşekkürler ben ilk adımı attim zaten gerisi onun yapacağı bir şey sadece biraz daha beklemek istiyorum olacağı varsa olur

Kusura bakma da cevaplarını beğenmediğin kişilere hemen lafı koyuyorsun , eleştiriye gelemeyeceksen yorum isteme , çocuk seni tanımak için konuşmak içim belki de ciddi düşünmek için eklemiş ama yazıştıkça da hoşlanmamış , durum bu .. Her beğeni yapana da anlam yüklersen işin zor
Ben olumsuz şeyler söyleyenlere de hak veriyorum mantikli oldugu surece olumsuz elestiriye de acigim fakat asırlık kini varmış gibi direk iğnelemek yakışmıyo bir kadına burası kadının kadına yardımcı olacağı yol göstereceği bir platform en azından ben öyle biliyorum köstek olmakla kimsenin eline bir şey geçmez olmaya çalışanla da muhattap olmam sadece bunu belirtmek istedim sizin ne yaranız vardı da gocundunuz ben onu anlayamadım

Ben daha cok arkadasca bir muhabbet oldugunu dusundum yazdiklarinizi degerlendirerek. Ancak sizden hoslandiysa biraz zaman taniyin, yazacaktir. Ya da gercekten cok etkileniyorsaniz, beklemek istemiyorsaniz siz de tekrar yazabilirsiniz, konusma iceriginin nereye gittigine gore aranizda bir seyler olma ihtimali var mi yok mu daha iyi gormus olursunuz :)
Teşekkür ederim yorumunuz için ben beklemeyi tercih ediyorum ilk konuşma ona cesaret vermeli eğer bu cesareti almak istiyorsa

Ben olumsuz şeyler söyleyenlere de hak veriyorum mantikli oldugu surece olumsuz elestiriye de acigim fakat asırlık kini varmış gibi direk iğnelemek yakışmıyo bir kadına burası kadının kadına yardımcı olacağı yol göstereceği bir platform en azından ben öyle biliyorum köstek olmakla kimsenin eline bir şey geçmez olmaya çalışanla da muhattap olmam sadece bunu belirtmek istedim sizin ne yaranız vardı da gocundunuz ben onu anlayamadım
Benim bir gocuntum yok ama siz işinize geldiği gibi davranıyorsunuz , kimsenin size köstek olduğu da yok, mantıklı olduğu sürece olumsuz cevaplara da açığım. Demişsiniz ama bu kadar sayfa boyunca yazılan olumsuz mesajlara hiç de ılımlı yaklaştığınızı görmedim

Back
X