- 4 Ağustos 2017
- 133
- 504
- 23
Arkadaşların aksine ben sizi durup dururken eklediğini düşünmedim. Babanızdan dolayı bile olsa pek de öylesine bi hareket gibi gelmedi bana. Muhtemelen size karşı bir merağı var. Ancak buna bir isim koymak, somutlaştırmak şu an için yanlış olur. Sürekli "zamanla tanırsın" vurgusu yapması da ilginç, çünkü belki sizin için konuşma bununla sınırlı kalacak, belki herhangi bir anlam yüklemediniz bu konuşmaya, ne demek zamanla tanırsın?
Ben sizi anlıyorum sanırım. Size hissettirdiği farklı bir elektirik aldınız, ancak somut bir adım söz konusu olmadığı için de aklınıza takıldı, emin olamadınız. Çok hevesli olduğunuzdan değil yani, bu konuşma bir belirsizliğe sebep oldu sanırım. Yapacağınız tek şey hayatınızın olağan seyrine devam edip normal paylaşımlarda bulunmak. Adım atası varsa atar, yazası varsa yazar ya da bir şey olacağı varsa olur.
Ben sizi anlıyorum sanırım. Size hissettirdiği farklı bir elektirik aldınız, ancak somut bir adım söz konusu olmadığı için de aklınıza takıldı, emin olamadınız. Çok hevesli olduğunuzdan değil yani, bu konuşma bir belirsizliğe sebep oldu sanırım. Yapacağınız tek şey hayatınızın olağan seyrine devam edip normal paylaşımlarda bulunmak. Adım atası varsa atar, yazası varsa yazar ya da bir şey olacağı varsa olur.
Son düzenleme: