• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zamanla tanırsın deyip yazmayan insan?

Benim bir gocuntum yok ama siz işinize geldiği gibi davranıyorsunuz , kimsenin size köstek olduğu da yok, mantıklı olduğu sürece olumsuz cevaplara da açığım. Demişsiniz ama bu kadar sayfa boyunca yazılan olumsuz mesajlara hiç de ılımlı yaklaştığınızı görmedim
O sizin görmek istediğiniz bence yorumu okuyunca ne niyetle yapıldığı az çok anlaşılıyor zaten ne niyetle yapılmışsa ben de o şekilde karşılık veriyorum farkındaysanız sizin yorumunuza bir şey demedim sadece saldırış biçiminize takildim burda acılan konuların çoğuna bakarsanız konu sahibi banlanmış oluyor neden acaba? Sürekli bu şekilde saldırmalar yüzünden kisinin bir derdi varsa da pişman ediyorlar burda konu açtığına.Her neyse yorumunuz için teşekkür ederim yine de saglicakla

Kusura bakma da cevaplarını beğenmediğin kişilere hemen lafı koyuyorsun , eleştiriye gelemeyeceksen yorum isteme , çocuk seni tanımak için konuşmak içim belki de ciddi düşünmek için eklemiş ama yazıştıkça da hoşlanmamış , durum bu .. Her beğeni yapana da anlam yüklersen işin zor
Senin derdin ne, Sacma konu, ustune atlamissin, evlenme meraklisi minvalinde yorumlar olumsuz yorum degil assagilamaktir. Bu yorumlarin hepsi gereksizdi. Okurken kiz ne demiste bunlari saydiriyolar dedim, belki eski konularindan bi giciklari var dedim hatta. Olumsuz yorum bence senden hoslanmamis vazgecmis vs diyenlerin yorumlari. Onlara da haklisiniz.belki de diye cevaplar vermis zaten.

Senin derdin ne, Sacma konu, ustune atlamissin, evlenme meraklisi minvalinde yorumlar olumsuz yorum degil assagilamaktir. Bu yorumlarin hepsi gereksizdi. Okurken kiz ne demiste bunlari saydiriyolar dedim, belki eski konularindan bi giciklari var dedim hatta. Olumsuz yorum bence senden hoslanmamis vazgecmis vs diyenlerin yorumlari. Onlara da haklisiniz.belki de diye cevaplar vermis zaten.
İyi de sana ne ? İkinci üyelik falan mısın

Onların hayat felsefesi saldırı olduğu için iyi niyetli yapılan her şey onlara anormal geliyor demek ki yazık..
yemin ediyorum zerre akıl yok sende , bak gram falan değil , zerre, çocuk da senin ne halt olduğunu anlamış ondan postayı koymuş , he arada dalga geçmek içinde paylaşımlarını falan beğenmiş :halay::halay:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arada ikinizi de şikayet ettim , hadi siz de beni edin :63:
Nickine bakılırsa ögretmensin ben de öğretmenim ve senin gibi daha kendine yetemeyen kişilerin başka zihinlere iyi şeyler katıyor olması ve meslektaş olmamız üzücü seninle çok dalga geçilmiş sanırım bunu tescillemissin ki bu kadar patavatsızca seviyesizce saldırı yapıyorsun allah başka dert vermesin by

Aramızda esprili bir muhabbet geciyodu ona istinaden küçüğüm ben dedim evliliğe hazır olmadığımı söylemeye çalıştım aslında sonrasında zaten hayat şartları insanı 30 yaşına kadar götürüyo diyerek açıklamasını yaptım.
Babam konusu ilk ondan açıldı babanla çalıştık 3 sene diyerek ki bütün arkadaşlarının babamı çok sevdiğini bildiğim için babamın da onlarla samimi olduğunu bildiğim için sordum adam gibi adam demez yani zaten normal seven bi insan iyi biri der ve geçer.
Ilk benim yazmamın nedenini ona söyledim yani daha önce ınstagram hesabim çalınmıştı o sebeple tanımadığım kişileri kabul etmiyorum benim için yazma bahanesiydi en azından ona bu şekilde yansıttım.
Babamın arada olma ihtimali yazmaması konusunda daha bir yüksek ihtimal gibi duruyor sonuçta saygı gösterdiği bir adamın kızına yazmakta bir çekince duyması normal diye dusunuyorum

Bence de. O yuzden bu cekince sonunda 'ya bosver babasinin arkadaşıyım hos olmaz' diye de bitebilir. Cok hoslaniyorsaniz siz bir adim daha atin, yok cok da onemli degil diyorsanız sallayin. Boyle durumlarda insanlar aradan 1 sene filan gecince anca yazabiliyorlar çünkü. Beklemeye değmez.

Bence de. O yuzden bu cekince sonunda 'ya bosver babasinin arkadaşıyım hos olmaz' diye de bitebilir. Cok hoslaniyorsaniz siz bir adim daha atin, yok cok da onemli degil diyorsanız sallayin. Boyle durumlarda insanlar aradan 1 sene filan gecince anca yazabiliyorlar çünkü. Beklemeye değmez.
Haklısınız ama adım atma konusunda sıkıntılıyım çünkü benim acımdan bakılınca arada babam var onun kızı bana yazdi benimle ilgileniyor diye düşünmesi beni rahatsız eder bu yüzden biraz daha bekleyip yazmaması durumunda takipten cikaracagim

Haklısınız ama adım atma konusunda sıkıntılıyım çünkü benim acımdan bakılınca arada babam var onun kızı bana yazdi benimle ilgileniyor diye düşünmesi beni rahatsız eder bu yüzden biraz daha bekleyip yazmaması durumunda takipten cikaracagim

Neden takipten cikiyorsunuz ki?

Bilmem artık bir beklentim kalmazsa ne diye sürekli paylaismlarimi begenmesine ve hikayelerimi görmesine şahit olayım ki diye dusundum

Aranizda bir sey gecmemis birini sirf yazmadi diye silmeniz tuhaf olur bence. Gerek de yok. Listenizdeki herkesten beklentiniz mi var sanki. Siz bilirsiniz tabii de gereksiz bir hareket bana gore. Umarim beklentinize gore olur her sey. :dua:

Aranizda bir sey gecmemis birini sirf yazmadi diye silmeniz tuhaf olur bence. Gerek de yok. Listenizdeki herkesten beklentiniz mi var sanki. Siz bilirsiniz tabii de gereksiz bir hareket bana gore. Umarim beklentinize gore olur her sey. :dua:
Teşekkür ederim sizin de her şey gönlünüzce olsun

Başlığa istinaden;giderek daha çok seviyorum demişti,ondan gitti demek ki sözü aklıma geldi. Bunu yazarken keşke konuyu okusaydim bı fikir soyleseydim,konu sahibine ayıp olacak diye geçirdim icimden. Kusura bakma konu sahibi canım fena sıkkın konuyu okuyacak takat yok.

Begendi sizi ve anlik gazla yazdi ama baba faktoru oldugu icin acabalarla frene basti konusmayi kesti.Arada begenerek paylasimlarinizi da size yesil isik yakiyor benim cesaretim kirildi cesaret ver diyerek.Belki de sizden cesaret almak istiyor.Bana boyle geldi nedense.

Back
X