• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zamanla tanırsın deyip yazmayan insan?

Başlığa istinaden;giderek daha çok seviyorum demişti,ondan gitti demek ki sözü aklıma geldi. Bunu yazarken keşke konuyu okusaydim bı fikir soyleseydim,konu sahibine ayıp olacak diye geçirdim icimden. Kusura bakma konu sahibi canım fena sıkkın konuyu okuyacak takat yok.
Canın sağ olsun umarım içindeki sıkıntı tez zamanda erir

Begendi sizi ve anlik gazla yazdi ama baba faktoru oldugu icin acabalarla frene basti konusmayi kesti.Arada begenerek paylasimlarinizi da size yesil isik yakiyor benim cesaretim kirildi cesaret ver diyerek.Belki de sizden cesaret almak istiyor.Bana boyle geldi nedense.
Bana da öyle geliyor nedense

Babamla ilgili sohbet konuşmanın başlarında oldu daha sonrasında hep zamanla tanırsın muhabbeti geçti.Elektrigi alamama konusunda emin olamıyorum sanki sürekli beğenilerle kendini hatırlatmaya çalışması benden bir adım bekliyormuş gibi geliyo
Hoslanan, beğenen, bi duygu besleyen erkek kendi adim atar, ne yapar eder iletisime gecmeye calisir zaten, senden adim beklemesi senin kendince kurduğun bi sey.. Neyi beklesin yani?

Konuyu anlamadan mesaj atıp polemik yaratan arkadaşlara cevap vermiyorum bu yüzden kusura bakmasınlar ben buraya laf dalaşına girmek için konu açmadım sadece farklı bakış açısı belki göremedigim bir noktayı gören arkadaşlar olur diye fikirlere ihtiyaç duyuyorum.Dikkat çekmeye çalışmayın cevap yazıp moral bozmak zorunda değilsiniz ki bozamazsınız da dikkate dahi almıyorum bilginize.
Iyi de herkes ayni düşünmek zorunda mi? Tersleyen veya alay edenleri tenzih ediyorum, adamin sana karsi bi seyi olmadığını söyleyenlerden bile rahatsiz oluyorsun sanki, burdan oyle gorunuyor.. "Ama o ekledi, ama şöyle düşündü, ama böyle dedi" :KK51:

Back
X