Her şey nasip. Sizin nasibiniz o daireymiş. Allah güle güle oturmayı nasip etsin inşallahArkadaşlar yeni ev aldık. 15 gün oluyor. Biraz hızlı karar verdik. Aldıktan sonra ev fiyatları arttı aldığımız sitede. Ama bugün sahibindene bir daire eklemişler. Bizim daireden daha üst katta ve 85 bin daha ucuz :/ epey canım sıkıldı. Beklesemiydim biraz daha diye. Satıp alıyim desem daire durmayabilir riskli.
Aldığınız rakamdan satabilirsiniz her zaman nasılsa.Ve uygunu yeniden cıkabilir.Kısmet bu isler artık keyfini sürün derim dairenizin güle güle oturun.Arkadaşlar yeni ev aldık. 15 gün oluyor. Biraz hızlı karar verdik. Aldıktan sonra ev fiyatları arttı aldığımız sitede. Ama bugün sahibindene bir daire eklemişler. Bizim daireden daha üst katta ve 85 bin daha ucuz :/ epey canım sıkıldı. Beklesemiydim biraz daha diye. Satıp alıyim desem daire durmayabilir riskli.
Sizin nasibiniz oymuş hayırlısı olsunArkadaşlar yeni ev aldık. 15 gün oluyor. Biraz hızlı karar verdik. Aldıktan sonra ev fiyatları arttı aldığımız sitede. Ama bugün sahibindene bir daire eklemişler. Bizim daireden daha üst katta ve 85 bin daha ucuz :/ epey canım sıkıldı. Beklesemiydim biraz daha diye. Satıp alıyim desem daire durmayabilir riskli.
Haklısınız keşke bakmasaydım artık:)Hayırlısı böyleymiş. Bakmayın artık bence ilanlara. Elinizdekinden de olmayın
Aynı cephe. Şu an 300 bin fazlaya koyan da var. Biz alırken en uygun daire bizim aldığımızda. Bu daireyi yeni koydular ilana. Bi eksisi yok hatta daha üst katta. Gerçi sıcak memleket olduğu için üst katlar çok tercih edilmiyormuş ama yine de iyi yani. Bizim dairenin 2 balkonu var tek avantajı o.85bin fark çokmuş, illa ki bir eksisi vardır. Aynı cephe mi peki?
Aminn çok teşekkür ederimHer şey nasip. Sizin nasibiniz o daireymiş. Allah güle güle oturmayı nasip etsin inşallah
ama bunlar baya baya artı. içini gördünüz mü, mutlaka vardır tadilatlık bişeyler. yoksa fiyatlar bu kadar artmışken, neden daha ucuz koysunlar. 85 bin az değil.Aynı cephe. Şu an 300 bin fazlaya koyan da var. Biz alırken en uygun daire bizim aldığımızda. Bu daireyi yeni koydular ilana. Bi eksisi yok hatta daha üst katta. Gerçi sıcak memleket olduğu için üst katlar çok tercih edilmiyormuş ama yine de iyi yani. Bizim dairenin 2 balkonu var tek avantajı o.
İçini gördüm sıfır bina zaten. Ben de şaşkınım. Emlakçıyı aradım hatta pazarlık payını da sordum son fiyat gibi dedi ama indirim payı da var gibi. Acil satmak isteyen biri olabilir yoksa çok ucuz gerçekten diğer dairelere göre. 1+1 leri bu fiyata koyuyolar.ama bunlar baya baya artı. içini gördünüz mü, mutlaka vardır tadilatlık bişeyler. yoksa fiyatlar bu kadar artmışken, neden daha ucuz koysunlar. 85 bin az değil.
kısmet deyin öyleyse, sizin kısmetiniz aldığınız daireymiş. ama sıcak bir memlekette ikinci balkon epey farktır. üst katlara çıkıldıkça gerçekten de ısı birkaç derece artıyor.İçini gördüm sıfır bina zaten. Ben de şaşkınım. Emlakçıyı aradım hatta pazarlık payını da sordum son fiyat gibi dedi ama indirim payı da var gibi. Acil satmak isteyen biri olabilir yoksa çok ucuz gerçekten diğer dairelere göre. 1+1 leri bu fiyata koyuyolar.
Aynı cephe. Şu an 300 bin fazlaya koyan da var. Biz alırken en uygun daire bizim aldığımızda. Bu daireyi yeni koydular ilana. Bi eksisi yok hatta daha üst katta. Gerçi sıcak memleket olduğu için üst katlar çok tercih edilmiyormuş ama yine de iyi yani. Bizim dairenin 2 balkonu var tek avantajı
Sahibinin nakite ihtiyacı vardır belki de boşverin. Balkonda farkeder tabi, birinde oturur keyif yapar, diğerini çamaşır için kullanırsınız. Güle güle oturun.Aynı cephe. Şu an 300 bin fazlaya koyan da var. Biz alırken en uygun daire bizim aldığımızda. Bu daireyi yeni koydular ilana. Bi eksisi yok hatta daha üst katta. Gerçi sıcak memleket olduğu için üst katlar çok tercih edilmiyormuş ama yine de iyi yani. Bizim dairenin 2 balkonu var tek avantajı o.
her zaman herşeyin daha iyisi olabilir ama beklemeye kalkarsak en iyisine en uygununa sahip olayım diye bu seefer elimizdekileri kaçırabiliriz biraz akışına bırakıp hayırlısı demeyi de bilmek gerekArkadaşlar yeni ev aldık. 15 gün oluyor. Biraz hızlı karar verdik. Aldıktan sonra ev fiyatları arttı aldığımız sitede. Ama bugün sahibindene bir daire eklemişler. Bizim daireden daha üst katta ve 85 bin daha ucuz :/ epey canım sıkıldı. Beklesemiydim biraz daha diye. Satıp alıyim desem daire durmayabilir riskli.
Aynı cephe. Şu an 300 bin fazlaya koyan da var. Biz alırken en uygun daire bizim aldığımızda. Bu daireyi yeni koydular ilana. Bi eksisi yok hatta daha üst katta. Gerçi sıcak memleket olduğu için üst katlar çok tercih edilmiyormuş ama yine de iyi yani. Bizim dairenin 2 balkonu var tek avantajı o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?