Zarar ettim biraz diye canım sıkıldı?

ausgburg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2017
2.353
1.047
73
34
Arkadaşlar yeni ev aldık. 15 gün oluyor. Biraz hızlı karar verdik. Aldıktan sonra ev fiyatları arttı aldığımız sitede. Ama bugün sahibindene bir daire eklemişler. Bizim daireden daha üst katta ve 85 bin daha ucuz :/ epey canım sıkıldı. Beklesemiydim biraz daha diye. Satıp alıyim desem daire durmayabilir riskli.

Her şey nasip. Sizin nasibiniz o daireymiş. Allah güle güle oturmayı nasip etsin inşallah

Aldığınız rakamdan satabilirsiniz her zaman nasılsa.Ve uygunu yeniden cıkabilir.Kısmet bu isler artık keyfini sürün derim dairenizin güle güle oturun.

Sizin nasibiniz oymuş hayırlısı olsun

Hayırlısı böyleymiş. Bakmayın artık bence ilanlara. Elinizdekinden de olmayın
Haklısınız keşke bakmasaydım artık:)
Doğum haritamda aslında tarih söylemişti o tarihi bekleseymişim olurmuş belki bu daireyi alabilirdim ama bilemiyor insan tabi. Taşınmama az kaldığı için almam gerekiyordu.

85bin fark çokmuş, illa ki bir eksisi vardır. Aynı cephe mi peki?
Aynı cephe. Şu an 300 bin fazlaya koyan da var. Biz alırken en uygun daire bizim aldığımızda. Bu daireyi yeni koydular ilana. Bi eksisi yok hatta daha üst katta. Gerçi sıcak memleket olduğu için üst katlar çok tercih edilmiyormuş ama yine de iyi yani. Bizim dairenin 2 balkonu var tek avantajı o.

ama bunlar baya baya artı. içini gördünüz mü, mutlaka vardır tadilatlık bişeyler. yoksa fiyatlar bu kadar artmışken, neden daha ucuz koysunlar. 85 bin az değil.

Ben böylesi durumlarda kendime karşı çok şefkatliyimdir. Kendi sırtımı sıvazlar dökülmüş süt için ağlama diye teselli ederim çünkü bu evi aldığınız gün o ilan yoktu. Pişman olmamak için yeter sebep. Birşey değil, boşa gönül yorgunluğu.

ama bunlar baya baya artı. içini gördünüz mü, mutlaka vardır tadilatlık bişeyler. yoksa fiyatlar bu kadar artmışken, neden daha ucuz koysunlar. 85 bin az değil.
İçini gördüm sıfır bina zaten. Ben de şaşkınım. Emlakçıyı aradım hatta pazarlık payını da sordum son fiyat gibi dedi ama indirim payı da var gibi. Acil satmak isteyen biri olabilir yoksa çok ucuz gerçekten diğer dairelere göre. 1+1 leri bu fiyata koyuyolar.

kısmet deyin öyleyse, sizin kısmetiniz aldığınız daireymiş. ama sıcak bir memlekette ikinci balkon epey farktır. üst katlara çıkıldıkça gerçekten de ısı birkaç derece artıyor.

Sahibinin nakite ihtiyacı vardır belki de boşverin. Balkonda farkeder tabi, birinde oturur keyif yapar, diğerini çamaşır için kullanırsınız. Güle güle oturun.

şu zamanda piyasanın ne olduğu belli değil ki insanlar dahada yükselecek diye acele ediyor satıcı nın kafasıda karışıktır muhtemelen emlakçılar arada götürüyor işte :) birde ev yapanlar artık bir istikrar gelmesi lazım

her zaman herşeyin daha iyisi olabilir ama beklemeye kalkarsak en iyisine en uygununa sahip olayım diye bu seefer elimizdekileri kaçırabiliriz biraz akışına bırakıp hayırlısı demeyi de bilmek gerek

eviniz hayırlı olsun şans getirsin inşallah

Hangi şehirde olduğunuzu ve ilandaki evi merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…