- 6 Haziran 2022
- 665
- 899
- 18
Çok tatlısınızBen böylesi durumlarda kendime karşı çok şefkatliyimdir. Kendi sırtımı sıvazlar dökülmüş süt için ağlama diye teselli ederimçünkü bu evi aldığınız gün o ilan yoktu. Pişman olmamak için yeter sebep. Birşey değil, boşa gönül yorgunluğu.
Keşke ilk mesaja ekleseydiniz bu detayı, bakın dediğim gibi bir eksiği varmış. İkinci balkon büyük bir avantajdır.Aynı cephe. Şu an 300 bin fazlaya koyan da var. Biz alırken en uygun daire bizim aldığımızda. Bu daireyi yeni koydular ilana. Bi eksisi yok hatta daha üst katta. Gerçi sıcak memleket olduğu için üst katlar çok tercih edilmiyormuş ama yine de iyi yani. Bizim dairenin 2 balkonu var tek avantajı o.
suan herkes kafasina göre fiyat koyuyor.Arkadaşlar yeni ev aldık. 15 gün oluyor. Biraz hızlı karar verdik. Aldıktan sonra ev fiyatları arttı aldığımız sitede. Ama bugün sahibindene bir daire eklemişler. Bizim daireden daha üst katta ve 85 bin daha ucuz :/ epey canım sıkıldı. Beklesemiydim biraz daha diye. Satıp alıyim desem daire durmayabilir riskli.
Sonuçta almışsınız artıkArkadaşlar yeni ev aldık. 15 gün oluyor. Biraz hızlı karar verdik. Aldıktan sonra ev fiyatları arttı aldığımız sitede. Ama bugün sahibindene bir daire eklemişler. Bizim daireden daha üst katta ve 85 bin daha ucuz :/ epey canım sıkıldı. Beklesemiydim biraz daha diye. Satıp alıyim desem daire durmayabilir riskli.
Daire ilandan kalkmış ya fiyatı arttırıcak yada satıldı dediğiniz gibi yada fake ilandı hiç belli olmaz.Bir iki güne artırır fiyatı çok talibi olursa. Buna güvenmeyin hiç. Zaten kismetiniz o olsaydı onu alırdınız. Takmayın bence.
Aynen zaten ilandan kalkmış ya satıldı yada fake ilandı.sakınnn evinizi satıp başka eve bakmayın böyle hataya düşmeyin.. Bizim bir tanıdık birisiyle anlaştı çokgüzel ev seçti sonra gitti oturdukları evi sattı geldi adam vazgeçti satmicam size dedi kadın ailesi ile otellerde felan kaldı baya paraları gitti sonra ilk buldukları içine sinmedikleri bir ev almak zorunda kaldılar.. Satıcılara güvenmeyin risk almayln derim ben
o şuan piyasa araştırması yappıyordur. üç beş gibi arayıp fiyat alınca bakacakki evin gideri var anında +100.000 koyacak. Hep öyle yapıyorlar üzülmeyin.Arkadaşlar yeni ev aldık. 15 gün oluyor. Biraz hızlı karar verdik. Aldıktan sonra ev fiyatları arttı aldığımız sitede. Ama bugün sahibindene bir daire eklemişler. Bizim daireden daha üst katta ve 85 bin daha ucuz :/ epey canım sıkıldı. Beklesemiydim biraz daha diye. Satıp alıyim desem daire durmayabilir riskli.
Çok teşekkür ederim yorumunuz içinOlanda bir hayır
Olmayanda bin hayır vardır derler
Hiçbir ev sahibi evini hiçbir sorun yokken ucuza vermez. Ev sahipleri gerizekali değil.
Emlak ozellikleri cok boyutludur. Evin muhiti en önemli özellik olabilir. Geriye kalan evib boyutudur. 85 bin az diyorsunuz peki metrekare olarak karşılaştırma yaptınız mı mesela?
Bunun gibi bir-çok değişken söz konusudur.
Fiyatının muadillerine göre az olmasının çok geçerli bir sebebi olduğuna yemin ederim ama kanitlayamam.
Yalandan yere can sıkmayın. Nasipten öteye köy yok. Sizin için hayırlı olan size nasip olandır. Nasibiniz çinde olsa bile sizin ayağınıza gelir.
Allah güle güle oturmak nasip etsin.
Ilanlara da bakmaktan vazgeçin olur mu
eviniz de güle güle oturun. kısmetiniz orasıymış. Yeni bir almayacaksanız bakmayın. Emlak piyasası çok değişken. canınızı sıkmaya değmez tadını çıkarın.
Ne güzel bu zamanda bir ev sahibi olabilmişsiniz yoksa hayal ötesi gibi birşey bu fiyatlarda.
allah olmayanlara nasip etsin.
Çok teşekkürlerBaşta hayırlı olsun.
Ay sizin yaşadığınızı ben çok yaşarım böyle. Ama cidden bu şeyler nasip işi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?