:lepi::lepi::lepi:Haklisin ablacim, gercektende bazi kadinlar adi kaynana görümce diye bastan tepkili yaklasiyorlar malesef.
Evlendikleri adam sanki gökten zembil ile indi ailesi hismi akrabasi yokmus gibi davranmasini istiyorlar.....
Gelinlerin sana iyi degilse sende iyi olmak icin kendini yipratma.....onlar sana mesafeli davraniyorsa sende mesafeli ol.....hersey karsiliklidir.
Bir güler yüzü senden esirgeyene ne yapsan yaranamazsin zaten.
sağol canım ama beni yıktı geçtiler sinir ilaçlarına düştüm
valla ben inanmıyorum iyi niyetini kanıtlamış olan brine
ön yargıyla yaklaşılsın
bi şekilde bi yerde yıkılır insanın tabuları ön yargıları
belki sizde iyi niyetinizi tam olarak kanıtlayamadınız
yada size göre sizin niyetiniz iyi tam açıklamadınız için
böyle kısıtlı yorumluyorum :sinifsinif:
ikisi birden öyle yapmıyor yazmıştım ilk gelin ikincinin düğününü eşyasını kendininkinden farklı görmüş napıyım o beğendi aldı bu da beğendi daha zevkliymiş evini güzel döşedi tabbi kaynana benim ya fatura bana kesiliyor onu daha çok seviyo kompleksine girerek yeni gelen geline bir sürü zehirli sözler söylüyor 20 yaşındaki gelin huzursuzluk çıkardı benle değil eşiyle ona çok üzülüyorum ben olsam üzülmem ben dışardayım yuvaralırı huzursuzlandı şimdi bende diyorum ki kötü benmiyim kayınvalide eltiler konuşulsun yani elti olanlarda tabii ki kızlar evlenen genç kızlar yani hep kaynana denmesin lütfen
extreme cevabına şaşırdım
ama sen mantıkla düşünüp mantıkla cevap veriyorsun da ondan sana yanlış geliyor
insanlar gelin kaynana rolune geldiğinde mantık kalkıyor duygularına yeniliyor ve bütün hareketleri onun iç in mantık dışı oluyor yani kötülükleri yapanların neden yaptığını anlıyamıyorsun iyi niyetimi kanıtlamak için bilmem yapmadığım bir şey kalmadı yanlız haaaa unuttum kendimi öldürmek gibi olabilirdi kahırdan
ikisi birden öyle yapmıyor yazmıştım ilk gelin ikincinin düğününü eşyasını kendininkinden farklı görmüş napıyım o beğendi aldı bu da beğendi daha zevkliymiş evini güzel döşedi tabbi kaynana benim ya fatura bana kesiliyor onu daha çok seviyo kompleksine girerek yeni gelen geline bir sürü zehirli sözler söylüyor 20 yaşındaki gelin huzursuzluk çıkardı benle değil eşiyle ona çok üzülüyorum ben olsam üzülmem ben dışardayım yuvaralırı huzursuzlandı şimdi bende diyorum ki kötü benmiyim kayınvalide eltiler konuşulsun yani elti olanlarda tabii ki kızlar evlenen genç kızlar yani hep kaynana denmesin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?