sonuç olarak büyük oğlum 15 gün tanıştı arkadaşlık sonrası evlendi şimdi anlayamamışım onu diye dövünüyor
küçük evlenmeden önce uyumlu bir kızdı şimdi hayatı zehir ediyo bana diye üzülüyor
ben gelinlerin bana tutumunun kötü olmasından geçtim de yuvalarını ayakta tutmak için çırpınıyorum.
allah hayırlısını versin onların suçlarını sayamam öyle yetişmişler görmüşler onlara normal gelen oysaki çok anormal şeyler oluyor.tanımadık bilmedikle evlenmicen onu bunu bilmem bizim başımız yandı
ben size yazmaktan vazgeçtim çünküüüüüüüüüüüüüüüüüü
hala önyargıyla bana tavsiyelerde bulunuyorsunuz
ikide bir ayrılıyorlar geri barıştırıyorum diyorum uğraşıyorum öleeeeee
sorun onların geçimsizliği diyoruummmmmmmmmmm
kocasına saygısı olmayanların iseeeeeeeeeee
kaynanaya kayınbabaya akrabaya hiç olmaz diyoruummmmmmmmmmmm
sözün özü
ve artık anlatmıcam yine fatura bana kesiliyor
ben size yazmaktan vazgeçtim çünküüüüüüüüüüüüüüüüüü
hala önyargıyla bana tavsiyelerde bulunuyorsunuz
ikide bir ayrılıyorlar geri barıştırıyorum diyorum uğraşıyorum öleeeeee
sorun onların geçimsizliği diyoruummmmmmmmmmm
kocasına saygısı olmayanların iseeeeeeeeeee
kaynanaya kayınbabaya akrabaya hiç olmaz diyoruummmmmmmmmmmm
sözün özü
ve artık anlatmıcam yine fatura bana kesiliyor
haklısın hakettiklerini vermeli
şu saatten sonra ben nasıl iyi olayım onlarla
extreme ben ne diyorum kayınvalidemle oturmak istemedğim için görümcemler bana düşman oldu .onlar şimdi çevreye beni nasl anlatıyolardır kimbilir
extreme ben ne diyorum kayınvalidemle oturmak istemedğim için görümcemler bana düşman oldu .onlar şimdi çevreye beni nasl anlatıyolardır kimbilir
haklısın hakettiklerini vermeli
ben size bişey demedim kii :uhm:
yorum mu yapiyim demek istediniz anlamadım bu yorumunuzu :bbo:
eee torun yoksa boşasın oğlanlar eşlerini madem anlaşamıyorlar hayat zindan olmuş.vs
Kusurabakma teyze ben anlamadım tam olarak senin neye bu kadar sinir hastası olduğunu?
Anladığım tek şey gelinler sana gelip gitmiyor..Ama oplanlar gelip gidiyor ama eşleriyle anlaşamıyorlar..
Gerçekten bunu anladım ve ortada senin sinir hastası olmanı gerektirecek bir konu olmadığına karar verdim anlattıkların kadarı ile..
ben size bişey demedim kii :uhm:
yorum mu yapiyim demek istediniz anlamadım bu yorumunuzu :bbo:
Benim görümceme de de yorum yap demek istedi..
eee torun yoksa boşasın oğlanlar eşlerini madem anlaşamıyorlar hayat zindan olmuş.vs
Kusurabakma teyze ben anlamadım tam olarak senin neye bu kadar sinir hastası olduğunu?
Anladığım tek şey gelinler sana gelip gitmiyor..Ama oplanlar gelip gidiyor ama eşleriyle anlaşamıyorlar..
Gerçekten bunu anladım ve ortada senin sinir hastası olmanı gerektirecek bir konu olmadığına karar verdim anlattıkların kadarı ile.. Takma kafaya yaşamana bak sen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?