arkadaşlar neler yaşanmadı ki boşverin
modern gelin takılıyolar kendileri
hizmet ettirmem onlara ederim
pişiririm pasta börek istemez derler
oturmaya gelmek istemezler oğlanları üzerler
napıyım yani oğlumla mı küsüyüm bunu istiyorlar üzüntüm bu oğlunu at benim olsun
kendi anne ve babalarını atabiliyorlarmı ya bunu anlamıyorum
onlarla boğuşmak istemiyorum gidip gelmiyorum gücüm ağlamaya yetiyor oğlanlar da böle mutsuz tek onlar mutlu böyle
ikisi birden öyle yapmıyor yazmıştım ilk gelin ikincinin düğününü eşyasını kendininkinden farklı görmüş napıyım o beğendi aldı bu da beğendi daha zevkliymiş evini güzel döşedi tabbi kaynana benim ya fatura bana kesiliyor onu daha çok seviyo kompleksine girerek yeni gelen geline bir sürü zehirli sözler söylüyor 20 yaşındaki gelin huzursuzluk çıkardı benle değil eşiyle ona çok üzülüyorum ben olsam üzülmem ben dışardayım yuvaralırı huzursuzlandı şimdi bende diyorum ki kötü benmiyim kayınvalide eltiler konuşulsun yani elti olanlarda tabii ki kızlar evlenen genç kızlar yani hep kaynana denmesin lütfen
arkadaşlar neler yaşanmadı ki boşverin
modern gelin takılıyolar kendileri
hizmet ettirmem onlara ederim
pişiririm pasta börek istemez derler
oturmaya gelmek istemezler oğlanları üzerler
napıyım yani oğlumla mı küsüyüm bunu istiyorlar üzüntüm bu oğlunu at benim olsun
kendi anne ve babalarını atabiliyorlarmı ya bunu anlamıyorum
onlarla boğuşmak istemiyorum gidip gelmiyorum gücüm ağlamaya yetiyor oğlanlar da böle mutsuz tek onlar mutlu böyle
oğullarınız neden mutsuz acaba ben onu anlamadım
eşlerini sevmiolarmı eşleriyle geçinemiyorlarmı
yada sizinle bişey yapmıolar oturmaya gelmiolar diyemi :sinifsinif:
aynı imkanları sundum arkadaşlar ama tatmın olmuyolar kıskançlık olunca küçük gelin düğünden önce şu mutfağın duvarını odaya katalım dedi yaptık büyük mutfak oldu bir gün baktım ki büyük gelin evde benim mutfak duvarını kırıp balkona neden katmıyoz diye kocasına çatıyo oda ya zamanımı diyo ve tartışma kızım yapalım yaz gelince ben ödeyim bekle dedim tavladım bu size en büyük örnek benim içim rahat allaha havale ediyom
Anasıyla karısı arasında kalan erkek sendromu bu..
Sonuç; ikisinden de vazgeçememe, bir çıkış yolu bulamama ve hep mutsuz olma durumu..
aynı imkanları sundum arkadaşlar ama tatmın olmuyolar kıskançlık olunca küçük gelin düğünden önce şu mutfağın duvarını odaya katalım dedi yaptık büyük mutfak oldu bir gün baktım ki büyük gelin evde benim mutfak duvarını kırıp balkona neden katmıyoz diye kocasına çatıyo oda ya zamanımı diyo ve tartışma kızım yapalım yaz gelince ben ödeyim bekle dedim tavladım bu size en büyük örnek benim içim rahat allaha havale ediyom
hayır oğlanlar uzaklaşmadı gelip gidiyolar ama ben onllarda gelsin gitsin kızım yok bana kız evlat olsun isterdim ondan mutsuzum hepsi bu oğullarım gelip gidiyo
hayır oğlanlar uzaklaşmadı gelip gidiyolar ama ben onllarda gelsin gitsin kızım yok bana kız evlat olsun isterdim ondan mutsuzum hepsi bu oğullarım gelip gidiyo
Zorla güzellik olmaz, gelmek gitmek istemiyorlarsa birak gelmesinler.
Ha ogullarinda eslerine bakip senden uzaklasa tamam üzülmekte cok haklisin derdim, ama onlar senden kopadigi sürece, hicte kendini üzme kardel abla...
sonuç olarak büyük oğlum 15 gün tanıştı arkadaşlık sonrası evlendi şimdi anlayamamışım onu diye dövünüyor
küçük evlenmeden önce uyumlu bir kızdı şimdi hayatı zehir ediyo bana diye üzülüyor
ben gelinlerin bana tutumunun kötü olmasından geçtim de yuvalarını ayakta tutmak için çırpınıyorum.
allah hayırlısını versin onların suçlarını sayamam öyle yetişmişler görmüşler onlara normal gelen oysaki çok anormal şeyler oluyor.tanımadık bilmedikle evlenmicen onu bunu bilmem bizim başımız yandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?