Merhaba canım,öncelikle destek için çok teşekkür ederim.Zayıflamayı hiç bu kadar istediğim bir dönem olmamıştı.Ama çok azimliyim bu kez olacak,sütun gibi gelin olacağım Allahın izniylemrb canım ben bunu başardım sende başarabilirsin ben nişanımda 65 tim nişanım temmuzdaydı düğünğmse kasıma azmettim düğünde 55 kiloydum kuğu gibi süzüldüm şimdi 61 im gene olsun ama resimlerde süper çıkmışım düğünde iyiki zayıftım valaa
Canım maşallah ne kadar azmetmişsin ya darısı başıma yeşilçayımı içtim kondisyon bisikletinde 45 dakika sporumuda yaptım gönlüm huzurlu uyuyacağım bu gece umarım heyecanım bitmez.Destek için çok teşekkürler.İyiki varsınızmerhaba canım ben 2008 yılında evlendim nişanlandıgim da 70 71 72 kilo civarında idim mart ayinda nisanlandim ağustosta dugünüm oldu ve ben ağustostaki düğününde 53 kilo idim kendimi çok güzel hissediyordum. Umarım zayıflarsın azimli ol kendine iyi bak
Kendi kendime konuşuyor gibi oluyorum ama buraya yazmak beni kontrol altına alıyor1 kase yoğurtlu çorba 2 saat sonrada 40 dklık eliptik kondisyon bisikleti ile spor :) Sucuğu araya sokmasam iyiydi ama neyse bu günlükte mutlu ve huzurlu uyuyabilirim
Umarım gelirim.Geleceğim inanıyorum :))) O gün kuğu gibi olamasamda bugünkü halimden zayıf olacağimselam umarım istediğin kiloya gelirsin . kendini motive etmek için o günki halini düşün :)
Umarım gelirim.Geleceğim inanıyorum :))) O gün kuğu gibi olamasamda bugünkü halimden zayıf olacağimBu kadar mekik,bisiklet,diyet biryerden götürür ama demi
Süper olur canım gerçi bana göre senin verecek neyin var ki 58 nedir ki benim koskoca 71imin yanındamerhaba canım
benimde 22 haziranda düğünüm var
bende 54 kiloya kadar indim ama son zamanlarda 58e çıktım 53-54 olmak istiyorum yeniden
istersen birbirimize destek olabiliriz bu yolda :)
Süper olur canım gerçi bana göre senin verecek neyin var ki 58 nedir ki benim koskoca 71imin yanındaEn güzel gelin biz olalım :))
Bekliyorum muhakkak canım güzel şeyler başaracağızbu arada canım ben yarın kilo bildirimimi yaparım
yarından itibarende günlük menümü yazarım
1.60 kiloda 71 olunca epey stres yapıyor insan canım en az 10 kilo vermem gerek :/Boyun kaç canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?