Zayıf gelin olacağım,kararlıyım :D

busra_55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2013
147
0
46
Sevgili kadınlar kulübü ailesi aranıza katılır katılmaz hepimizin en çok ilgisini çeken bölümde buldum kendimi.6 Temmuzda gelin olacağım ve tam 71 kiloyum.Bugün itibariyle azmettim sizlerinde desteğiyle başaracağım.Başlangıç kilom tam olarak 71.1 desteğinizi esirgemeyin benden
Ve ilk akşam yemeğimi 1 kase mısır çorbası ve yağsız salata ile bitirmiş bulunmaktayım.Hadi bakalım hayırlısı :)

mrb canım ben bunu başardım sende başarabilirsin ben nişanımda 65 tim nişanım temmuzdaydı düğünğmse kasıma azmettim düğünde 55 kiloydum kuğu gibi süzüldüm şimdi 61 im gene olsun ama resimlerde süper çıkmışım düğünde iyiki zayıftım valaa

Merhaba canım,öncelikle destek için çok teşekkür ederim.Zayıflamayı hiç bu kadar istediğim bir dönem olmamıştı.Ama çok azimliyim bu kez olacak,sütun gibi gelin olacağım Allahın izniyle Bana dua edin bol bol ne olur

iste zaten o senin en güzel en unutulmaz günün olacak defalarca fotolara videoya bakacaksın kusursuz görünmelisin .....ben sana desteği cnm

merhaba canım ben 2008 yılında evlendim nişanlandıgim da 70 71 72 kilo civarında idim mart ayinda nisanlandim ağustosta dugünüm oldu ve ben ağustostaki düğününde 53 kilo idim kendimi çok güzel hissediyordum. Umarım zayıflarsın azimli ol kendine iyi bak

Canım maşallah ne kadar azmetmişsin ya darısı başıma yeşilçayımı içtim kondisyon bisikletinde 45 dakika sporumuda yaptım gönlüm huzurlu uyuyacağım bu gece umarım heyecanım bitmez.Destek için çok teşekkürler.İyiki varsınız

Kahvaltıda 1 dilim çavdar ekmeği,1 bardak taze sıkılmış portakal suyu,diyet peynir,2 adet zeytin,1 haşlanmış yumurta ve domates-salatalık yedim.Öğle yemeğinde arkadaşların ısrarı ile güneşi görüp pikniğe gittik onlar söylemesi ayıp sucukları götürürken ben yanlızca çeyrek sucuk yedim mangalda yanındada domates ve meyve suyu Bu bile çok geldi galiba hiç akşam yemeği istemiyor canım :/

Kendi kendime konuşuyor gibi oluyorum ama buraya yazmak beni kontrol altına alıyor 1 kase yoğurtlu çorba 2 saat sonrada 40 dklık eliptik kondisyon bisikleti ile spor :) Sucuğu araya sokmasam iyiydi ama neyse bu günlükte mutlu ve huzurlu uyuyabilirim

selam umarım istediğin kiloya gelirsin . kendini motive etmek için o günki halini düşün :)

selam umarım istediğin kiloya gelirsin . kendini motive etmek için o günki halini düşün :)
Umarım gelirim.Geleceğim inanıyorum :))) O gün kuğu gibi olamasamda bugünkü halimden zayıf olacağim Bu kadar mekik,bisiklet,diyet biryerden götürür ama demi

merhaba canım
benimde 22 haziranda düğünüm var
bende 54 kiloya kadar indim ama son zamanlarda 58e çıktım 53-54 olmak istiyorum yeniden
istersen birbirimize destek olabiliriz bu yolda :)

merhaba canım
benimde 22 haziranda düğünüm var
bende 54 kiloya kadar indim ama son zamanlarda 58e çıktım 53-54 olmak istiyorum yeniden
istersen birbirimize destek olabiliriz bu yolda :)
Süper olur canım gerçi bana göre senin verecek neyin var ki 58 nedir ki benim koskoca 71imin yanında En güzel gelin biz olalım :))

Süper olur canım gerçi bana göre senin verecek neyin var ki 58 nedir ki benim koskoca 71imin yanında En güzel gelin biz olalım :))

canım ben geçen yıl tam bu zamanlar diyete başladım başladığımda tam 69.8dim temmuzda nişanım vardı o zamana kadar 60 oldum daha sonrda 54e düştüm
yani üzülme ve ümitsiz olma Allah'ın izniyle gider
ben gelinlik siparişimi verdim provaya gideceğim ama kilo aldım bir an evvel 4 kilo fazlayı vermem lazım yani

bu arada canım ben yarın kilo bildirimimi yaparım
yarından itibarende günlük menümü yazarım

boyum 1.67
bu sabah itibariyle kilomda 57.5
3.5 kilo vermek istiyorum ve daha sonrada kilomu korumak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…