off bnde kilo almaya çalışıyorum(
1.60 kiloda 71 olunca epey stres yapıyor insan canım en az 10 kilo vermem gerek :/
Kızlar kahvaltıda azıcık light peynir,haşlanmış yumurta,1 ceviz,1 dilim çavdar ekmeği,domates ve salatalık yedim.Öğle yemeğine yakın bir avuç leblebi ve ardından 4 kaşık ıspanak ile 2 kaşık yağsız makarna yedim.İkindide bir galeta ve 1 yeşil elma yedim.Ancak bir sorun var.Çok yağsız yediğimdenmidir nedir bu diyet kabızlık yapıyorNe yapayım sizce?
Ben ben ben ne yaptım biliyor musun Ebyar pilav yedimbol bol ılık su iç
kuru kayısı ye canım iyi gelir kabızlığa
bazı bitki çaylarıda sindirim sistemini düzene sokuyor
menüm
sabah
1 dilim kepek ekmeği
1 tatlı kaşığı kadar tulum peyniri
1 tane zeytin
2 bardak şekersiz çay
öğle
2 yemek kaşığıı pilav
4 yemek kaşığı kuru fasulye
akşam
1 tane salatalık turşusu
salata
2 kare çikolata
2 litre kadar su
2 bardak 9lu çay
benimde temmuz 2de kınam temmuz 6 dada düğünüm var benimde vermem gereken bir sürü kilo var ama azmliyim elimden geleni yapcam o gelinliğin içine zayıf bir şekilde girmek istiyorum.allahım yardımcımız olsun...
tatlım tatlım tatlım demek sen de gelincik olma yolundasın aynı ben gibiiii
seçtin mi gelinlik ben bi tane beğendim ona bakıp bakıp motive ediyorum kendimi caymak yok tam gaz yol ileriii diyorum
Önce zayıflayım sonra gelinlik seçimi.Mükemmel gelinler olacağız ki biz hemtatlım tatlım tatlım demek sen de gelincik olma yolundasın aynı ben gibiiii
seçtin mi gelinlik ben bi tane beğendim ona bakıp bakıp motive ediyorum kendimi caymak yok tam gaz yol ileriii diyorum
Ben de eliptik bisiklete biniyorum hergün canım çok iyi geliyor,çok memnunum.menüm
sabah
1 küçük kase çorba
ara
2'si bir arada kahve
öğlen
3 tane köfte
4 yemek kaşığı erişte
1 kepçe çorba
akşam
4 yemek kaşığı kuru fasulye
2 yemek kaşığı ıspanak yemeği
2 yemek kaşığı yoğurt
biraz turşu
1 dilim beyaz ekmek
spor yapamadım haftanın 3-4 günü yürüyüşe çıksam iyi olacak
Hoşgeldin günlüğüme arkadaşım kabul etmek ne demek seve seveNasilsiniz mustakbel gelinler,zayiflayin kizlar benden tam destek ben zayif giyemedim gelinligi halbuki bogazimi tutsaydim 1-2 ayda verirdim,bende 6 aylik anneyim size gore biraz kartim diyet yapiyorum bi bucuk ayda 6 kilo verdim 12 kilo daha verip hicbir zaman olamadigim citirliga kavusmak istiyorum,kabul ederseniz birbirimize destek olalim bende size bildiklerimi paylasabilirim
gayet iyi ana öğünlerin ama 1 çay bardağı leblebi fazla canım onu biraz daha azalt benceÖnce zayıflayım sonra gelinlik seçimi.Mükemmel gelinler olacağız ki biz hem
Demiiiiiiişken bugün neler yedim anlatayım da günlüğümü boş geçmeyeyim:)
SABAH:1 dilim çavdar ekmeği ikiye bölünerek arasınada light peynir konularak yapılan zavallı gelin adayı tostu,1 bardak taze sıkma portakal suyu
Sabah ile öğle arasında yaramaz afacanlarımdan bulabildiğim minicik arada 7-8 tane çiğ badem
ÖĞLE:Okulda erişte vardı ama ben yedim mi hayır:) 1 kase mercimek çorbası ve bana desteğini esirgemeyen okul ahalisi tarafından hazırlanmış 0 yağlı salata:)
Öğle akşam arası 1 çay bardağı leblebi
AKŞAM:Yağsız salata,fırında alabalık(yağlı kağıtla yaptım ne kadar doğru bilmiyorum ama)
Bugünlük mideme bunlar girdi umarım doğru ilerliyorumdur:)
Nasilsiniz mustakbel gelinler,zayiflayin kizlar benden tam destek ben zayif giyemedim gelinligi halbuki bogazimi tutsaydim 1-2 ayda verirdim,bende 6 aylik anneyim size gore biraz kartim diyet yapiyorum bi bucuk ayda 6 kilo verdim 12 kilo daha verip hicbir zaman olamadigim citirliga kavusmak istiyorum,kabul ederseniz birbirimize destek olalim bende size bildiklerimi paylasabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?