Zayıf gelin olacağım,kararlıyım :D

1.60 kiloda 71 olunca epey stres yapıyor insan canım en az 10 kilo vermem gerek :/

Verirsin canım stres yapma 15 kilo verdin mi fıstık gibi olursun. millet 40-50 veriyor 15 ne ki :) bende yarın başlayayım diyorum arada uğrarım buraya p

Kızlar kahvaltıda azıcık light peynir,haşlanmış yumurta,1 ceviz,1 dilim çavdar ekmeği,domates ve salatalık yedim.Öğle yemeğine yakın bir avuç leblebi ve ardından 4 kaşık ıspanak ile 2 kaşık yağsız makarna yedim.İkindide bir galeta ve 1 yeşil elma yedim.Ancak bir sorun var.Çok yağsız yediğimdenmidir nedir bu diyet kabızlık yapıyor Ne yapayım sizce?

menüm
sabah
1 dilim kepek ekmeği
1 tatlı kaşığı kadar tulum peyniri
1 tane zeytin
2 bardak şekersiz çay

öğle
2 yemek kaşığıı pilav
4 yemek kaşığı kuru fasulye

akşam
1 tane salatalık turşusu
salata
2 kare çikolata

2 litre kadar su
2 bardak 9lu çay

bol bol ılık su iç
kuru kayısı ye canım iyi gelir kabızlığa
bazı bitki çaylarıda sindirim sistemini düzene sokuyor

bol bol ılık su iç
kuru kayısı ye canım iyi gelir kabızlığa
bazı bitki çaylarıda sindirim sistemini düzene sokuyor
Ben ben ben ne yaptım biliyor musun Ebyar pilav yedim ( Bir gaflet anında dayanamadım hemde yanında ciğer kavurma ile(
Kabızlığa gelince neler yedim kaç gündür yine de düzensiz...

Oh oh oh maşallah canım liste süper görünüyor:)

benimde temmuz 2de kınam temmuz 6 dada düğünüm var benimde vermem gereken bir sürü kilo var ama azmliyim elimden geleni yapcam o gelinliğin içine zayıf bir şekilde girmek istiyorum.allahım yardımcımız olsun...

tatlım tatlım tatlım demek sen de gelincik olma yolundasın aynı ben gibiiii

seçtin mi gelinlik ben bi tane beğendim ona bakıp bakıp motive ediyorum kendimi caymak yok tam gaz yol ileriii diyorum

seçtin mi gelinlik ben bi tane beğendim ona bakıp bakıp motive ediyorum kendimi caymak yok tam gaz yol ileriii diyorum

bütün gelincikler toplandık toplandık

menüm
sabah
1 küçük kase çorba

ara
2'si bir arada kahve

öğlen
3 tane köfte
4 yemek kaşığı erişte
1 kepçe çorba

akşam
4 yemek kaşığı kuru fasulye
2 yemek kaşığı ıspanak yemeği
2 yemek kaşığı yoğurt
biraz turşu
1 dilim beyaz ekmek

spor yapamadım haftanın 3-4 günü yürüyüşe çıksam iyi olacak

Önce zayıflayım sonra gelinlik seçimi.Mükemmel gelinler olacağız ki biz hem
Demiiiiiiişken bugün neler yedim anlatayım da günlüğümü boş geçmeyeyim:)
SABAH:1 dilim çavdar ekmeği ikiye bölünerek arasınada light peynir konularak yapılan zavallı gelin adayı tostu,1 bardak taze sıkma portakal suyu
Sabah ile öğle arasında yaramaz afacanlarımdan bulabildiğim minicik arada 7-8 tane çiğ badem
ÖĞLE:Okulda erişte vardı ama ben yedim mi hayır:) 1 kase mercimek çorbası ve bana desteğini esirgemeyen okul ahalisi tarafından hazırlanmış 0 yağlı salata:)
Öğle akşam arası 1 çay bardağı leblebi
AKŞAM:Yağsız salata,fırında alabalık(yağlı kağıtla yaptım ne kadar doğru bilmiyorum ama)
Bugünlük mideme bunlar girdi umarım doğru ilerliyorumdur:)

Ben de eliptik bisiklete biniyorum hergün canım çok iyi geliyor,çok memnunum.

Nasilsiniz mustakbel gelinler,zayiflayin kizlar benden tam destek ben zayif giyemedim gelinligi halbuki bogazimi tutsaydim 1-2 ayda verirdim,bende 6 aylik anneyim size gore biraz kartim diyet yapiyorum bi bucuk ayda 6 kilo verdim 12 kilo daha verip hicbir zaman olamadigim citirliga kavusmak istiyorum,kabul ederseniz birbirimize destek olalim bende size bildiklerimi paylasabilirim

Hoşgeldin günlüğüme arkadaşım kabul etmek ne demek seve seve Buraya yazmak beni inanılmaz motive ediyor tam bişey yiyeceğim olmaz akşam günlüğe ne yüzle yazacağım bunu diyorum Burda olmak çok güzel katıl bize büyüyelim kocaman olalım

gayet iyi ana öğünlerin ama 1 çay bardağı leblebi fazla canım onu biraz daha azalt bence
gelinlik işine de gelince bende erken gidiyordum gelinlikçilere bi bakıyım dedim eylül gelinliklerini bile almışlar bende panik yaptım ama sonunda içime sinen bi gelinlik buldum 36 beden gelinliğim o yüzden kilo almamam lazım

hoşgeldiniz aramıza
bebeğini emzirmiyor musun peki canım
bir buçuk ayda 6 kilo gayet iyi maşallah

bugün inanılmaz ama gerçek ve ben evdeyim
yürüyüşe çıkacağım inşallah ve bol su içmeye gayret edeceğim
son günlerde yeterince su içemiyorum
bir de bende böyle hafif bir göbek var onu ne yapsam ne etsem de eritsem önerileriniz ne olur
mekik çekemiyorum çok fazla :S

Selam kızlar bende zayıflama çabasındayım :) yaklaşık 3.5 aydır ilk başta 73 kilo idim kendi kendime duzensiz rejimler yaptım şimdi diyetisyene gidiyorum bugün 2.kez 69ları göreceğim derdim ilk evre için mezuniyet ve nişan :) yaza mezuniyet balom Ve kısmetse nişan var :) beni de aranıza alın :) şu anda belki gelinlik hayali biraz daha uzak size göre ama en nihayetinde abiye hayallerim var :) kemik yapım biraz iri gecmisten gelen ve hâlâ devam eden sporculuk var vücudum sıkı o yüzden ama benim hedefim 55-58 kilo olmak :) inşallah hep birlikte basaracagiz :) tüm bildiğim şeyleri burada paylaşırim düzenli sağlıklı kalıcı bir şekilde kurtulup gelinliklerde kuğu gibi salınırız inşallah :)

ben de olumune diyet yaptim dugunumden once, yurudum fln. guneste yandim, soyulmayim diye her yerime dogal yaglar surduler gunlerce, saclarima fln da.. dugunde parliyordum tabe. sonraki sene de diyet yaptim. sonra da sistim ama verecegimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…