Zayıf gelin olacağım,kararlıyım :D

Oh oh kalabalıklaşıyoruz ne güzel.Birbirimize çok güzel şeyler kattığımıza inanıyorum.Ebyar canım tavsiyeni muhakkak dikkate alıyorum teşekkürler canım.Şimdi gün boyu mideme yaşattıklarımı yazayım
Uyandığımda:2 adet kuru incir ve ılık su (Kaç günlük yaşadığım kabızlık sorununun çözümünü nihayet buldum ve her bünyenin farklı olduğunu cidden anladım.Kuru kayısı bana hiç ama hiç fayda etmedi ama incir şak diye çözdü sorunu:)
Sabah:Bir avuç büyüklüğünde light peynirli omlet,domates,yarım dillim kepek ekmeği
Ara öğün:1 avuç leblebi
Öğle:2 kepçe şehriye çorbası,2 adet köfte
Ara öğün:5-6 adet badem
Akşam:Neredeyse yok denecek kadar az zeytinyağı ile hazırladığım ıspanaklı yumurtam,yağsız salata(bide tuz da katmasam iyi olacak ama o zamanda hayattan soğuyorum tuzda oluversin:) Birde yanlızca 1 kaşık mantı kaptırdım

ben de olumune diyet yaptim dugunumden once, yurudum fln. guneste yandim, soyulmayim diye her yerime dogal yaglar surduler gunlerce, saclarima fln da.. dugunde parliyordum tabe. sonraki sene de diyet yaptim. sonra da sistim ama verecegimmm
hoş geldiniz sefalar getirdiniz arkadaşlar

gayet iyi canım maşallah
sporunu ve suyunuda yaz canım bence onlar olmadan olmaz
bu arada tartı günümüz olmayacak mı?

menüm
sabah
1 tatlı kaşığı kadar tulum peyniri
2 tane zeytin
tere,maydanoz
1 dilim kepek ekmeği
şekersiz çay

öğlen
2 adet elmalı kurabiye
bir porsiyon kısır

akşam
2 tane elmalı kurabiye

uzun zamandır canım elmalı kurabiye istiyordu kendime dur diyemedim
böyle düzensiz bir menü oldu :s

bugün de çok fazla su içemedim ben
off offf
düzene sokamadım kendimi bir türlü

gayet iyi canım maşallah
Canım bugün spor yapamadım bacaklarım çok ağrıdı.Suya gelince hesaplamadam ama en az 2 lt olduğu kesin.O değil de canım çok tatlı çekiyor ne olacak (( Bir de ben sürekli tartıya çıkıyorum dayanamayıp çok yanlış demi :/

Aman Allah günde 3 kurabiye mi Hem de ben burda tatlı diye yanıp dururken

selam kızlar nasılsınız?? menümü yazayım :)
sbh: 3 k.kayısı
1 bardak limonlu su

öğlen:
tavuklu salata
ayran ( büyük )
chicken tanders

ara:
15 adet çam fıstığı

akşam:
1 kepçe çorba
salata
tavuk taşlık 1 çay tabağı kadar
kabak yemeği
vişne kompotosu (şekersiz)

ara:
1 kivi
1 greyfurt

ara:
1 çay bardağı beyaz leblebi

yarından itibarende 9 öğüne çıkıyor öğün sayım :) bugünki menüm çok düzensiz oldu yllarda geçti vaktim hep sabah 7 30 akşam 10 30 sürekli yeme modundayım :) görüceksiniz gün gün komik ama çok fazla yiyerek zayıflıyorum resmen :)

gayet iyi canım maşallah

hoşbulduk merhaba :)

sanırım adaşız :) bende büşra :) canım öncelikle sporu bir yap bir ırak yapma 20 dakika ile başla 30 dakikaya çıkart 1 haftanın sonunda ondan sonrasına gerek yok eğer sporculuk geçmişin yoksa fazlası gereksiz senin için. günde 30 dakika normal tempodan biraz daha hızlı bir yürüyüş çok yeterli olacaktır. :) birde tatlı isteğin için tarçınlı yeşil çay yapıp tüketmeyi dene yada kuru meyvelerlen tüket 3 kuru kayısı ye araöğünün birinde yeterli olacaktır baktın oda olmuyor tatlandırıcılı çikolata al yada pişirilebilir toz tatlandırıcı al puding, tavuk göğüsü kek çörek falan yap ye :) tabi un koyduun için birde tam buğday yada kepek unu al :) yiyecek içecek konusunda yardımcı olurum sana :) aşçıyım :)

Slm gelincikler ve butun kizlar menulere baktim biraz daha dikkat kzlar evlendikten sonra cicim aylarinda mutluluktan tatliya abur cubura zaten sarcaniz en azindan simdi dikkatli gidinKizlar ayrica tavsiyem mutlaka ama mutlaka spor yapin diyetle zayiflarsiniz ama saglam simsiki bi vucut olmaz etler sarkar falan Allah korusunYapabilirseniz hergun yuruyus ve bolgesel hareket yapmanizi siddddetle tavsiye ederim,gelinligin altindan seksi bi vucut ciksinSimdi diceniz sen bunlari yaptinmi,aynisini yaptim bi bucuk sene once ve iki ayda 12 kilo verip58 olmustum(gene 55 degildi ama onada sukur)cok orantili bi vucudum vardi hic selulitim yoktu,sonrasinda hamile kaldim zaten,neyse cenem dustu benim kizlar,birazda siz konusun

bende aynen böyle düşünüyorum
biliyorum ki evliliğin ilk aylarında kendimi çok kısıtlamayacağım ve hopppp kiloları alacağım
o yüzden şu son 4 ayımı iyi değerlendirip 3-4 kilo daha vermek istiyorum
eee tabi bu işin bi de hamileliği var... bu kilolardan kaçış yok yani

O halde hoşgeldin adaşım Puding yapıp yemek istiyorum tatlı krizim geldi uygun mu sizce

Kızlar bugün çok kaçırdım galiba kendime sığamıyor gibiyim uf :/
Sabah kalktım klasik 2 kuru kayısı ve ılık suyumu hallettim.Üzerine çeyrek simit,domates,light peynir ve 2 adet zeytin yanında açık çay.
Ara öğün 1 adet galeta
Öğle iki kepçe mercimek çorbası (çok kaçtı biliyorum),2 kaşık haşlanmış makarna(yağsız)
Ara öğün 2 adet kuru incir
Akşam 5 kaşık ıspnaklı yumurta,tavuklu salata ve dayanamayıp 1 kaşık pilav((((
Bugün çok kaçtı çok

Az daha kısarsam mutsuzluktan çirkin bi gelin olacağım vallahi Ben ki dünyaları yerdim bu yazdıklarım dişimin kovuğuna gitmiyor Ah canım ah başarmak istiyorum ama bu midenin de bi özgeçmişi var

canım zayıflamaya baslayınca sende performansını begenmeye baslarsın:))cok az yıyerek saglıgından olma sonra kalorısı az olan yıyecekleri tercıh etmeye calış düğün telaşın var daha))

canım zayıflamaya baslayınca sende performansını begenmeye baslarsın:))cok az yıyerek saglıgından olma sonra kalorısı az olan yıyecekleri tercıh etmeye calış düğün telaşın var daha))
Doğru söylüyorsun canım :)) Mesela yarın sabah kepekli undan krep yapsam azıcık yesem ne hoş olur demi Ya çok saçma biliyorum ama olmaz mı kızlar

Busracim iki kepce mercimek corbasindan bisi olmaz bence menun gayet iyiydi,yemeklerini azaltinca midende kuculcek,hatta cok yemek isticeksin ama miden kabul etmicek,sabredersen bu gunler hic uzak degil,bende bi haftadan beri 67 de takili kalinca dun sabah bi kepek ekmegi bi tanede yumurta saat 4 gibi turk kahvesi aksam yok denecek kadar az emek yedim tabi cok abarttim ama sinir oldum 67ye kazik caktim sanki,bu sabahda 66.6 yi gorunce biraz rahatladim

Ay çok sevindim canım ya Sabah aç karnına tartıl belki gün içerisinde içtiğin çay,su vs. fazla geliyordur tartıda.Veeeeeeeeeeeeee size güzel haberlerim var pazartesi günü 71.1 ile başladığım yolculuğumda bu sabah itibari ile 69.9u gördüm ya valla ağlayacaktım sevinçten 60ları görmeyeli epey olmuştu
Gelelim gün içinde ne yedik ne içtik :d
Uyanır uyanmaz 2 kuru incirim ve ılık suyum
Sabah:Yarım kepekli undan krep,domates,1 kibrit kutusu light peynir,1 zeytin ve 1 batırımlık reçel
Ara öğün:1 adet galeta
Öğle:2 kaşık bulgur pilavı,4 kaşık kuru fasülye(susuz),1 kase yoğurt
Öğle akşam arası:1 avuç leblebi
Akşam:1 kepçe mercimek,haşlanmış brokoli(yoğurtlu),bol miktarda ton balıklı salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…