Selam kızlar bende zayıflama çabasındayım :) yaklaşık 3.5 aydır ilk başta 73 kilo idim kendi kendime duzensiz rejimler yaptım şimdi diyetisyene gidiyorum bugün 2.kez 69ları göreceğim derdim ilk evre için mezuniyet ve nişan :) yaza mezuniyet balom Ve kısmetse nişan var :) beni de aranıza alın :) şu anda belki gelinlik hayali biraz daha uzak size göre ama en nihayetinde abiye hayallerim var :) kemik yapım biraz iri gecmisten gelen ve hâlâ devam eden sporculuk var vücudum sıkı o yüzden ama benim hedefim 55-58 kilo olmak :) inşallah hep birlikte basaracagiz :) tüm bildiğim şeyleri burada paylaşırim düzenli sağlıklı kalıcı bir şekilde kurtulup gelinliklerde kuğu gibi salınırız inşallah :)
hoş geldiniz sefalar getirdiniz arkadaşlarben de olumune diyet yaptim dugunumden once, yurudum fln. guneste yandim, soyulmayim diye her yerime dogal yaglar surduler gunlerce, saclarima fln da.. dugunde parliyordum tabe. sonraki sene de diyet yaptim. sonra da sistim ama verecegimmm
Oh oh kalabalıklaşıyoruz ne güzel.Birbirimize çok güzel şeyler kattığımıza inanıyorum.Ebyar canım tavsiyeni muhakkak dikkate alıyorum teşekkürler canım.Şimdi gün boyu mideme yaşattıklarımı yazayım
Uyandığımda:2 adet kuru incir ve ılık su (Kaç günlük yaşadığım kabızlık sorununun çözümünü nihayet buldum ve her bünyenin farklı olduğunu cidden anladım.Kuru kayısı bana hiç ama hiç fayda etmedi ama incir şak diye çözdü sorunu:)
Sabah:Bir avuç büyüklüğünde light peynirli omlet,domates,yarım dillim kepek ekmeği
Ara öğün:1 avuç leblebi
Öğle:2 kepçe şehriye çorbası,2 adet köfte
Ara öğün:5-6 adet badem
Akşam:Neredeyse yok denecek kadar az zeytinyağı ile hazırladığım ıspanaklı yumurtam,yağsız salata(bide tuz da katmasam iyi olacak ama o zamanda hayattan soğuyorum tuzda oluversin:) Birde yanlızca 1 kaşık mantı kaptırdım
Canım bugün spor yapamadım bacaklarım çok ağrıdı.Suya gelince hesaplamadam ama en az 2 lt olduğu kesin.O değil de canım çok tatlı çekiyor ne olacakhoş geldiniz sefalar getirdiniz arkadaşlar
gayet iyi canım maşallah
sporunu ve suyunuda yaz canım bence onlar olmadan olmaz
bu arada tartı günümüz olmayacak mı?
menüm
sabah
1 tatlı kaşığı kadar tulum peyniri
2 tane zeytin
tere,maydanoz
1 dilim kepek ekmeği
şekersiz çay
öğlen
2 adet elmalı kurabiye
bir porsiyon kısır
akşam
2 tane elmalı kurabiye
uzun zamandır canım elmalı kurabiye istiyordu kendime dur diyemedim
böyle düzensiz bir menü oldu :s
hoş geldiniz sefalar getirdiniz arkadaşlar
gayet iyi canım maşallah
sporunu ve suyunuda yaz canım bence onlar olmadan olmaz
bu arada tartı günümüz olmayacak mı?
Canım bugün spor yapamadım bacaklarım çok ağrıdı.Suya gelince hesaplamadam ama en az 2 lt olduğu kesin.O değil de canım çok tatlı çekiyor ne olacak(( Bir de ben sürekli tartıya çıkıyorum dayanamayıp çok yanlış demi :/
Slm gelincikler ve butun kizlar menulere baktim biraz daha dikkat kzlar evlendikten sonra cicim aylarinda mutluluktan tatliya abur cubura zaten sarcaniz en azindan simdi dikkatli gidinKizlar ayrica tavsiyem mutlaka ama mutlaka spor yapin diyetle zayiflarsiniz ama saglam simsiki bi vucut olmaz etler sarkar falan Allah korusun Yapabilirseniz hergun yuruyus ve bolgesel hareket yapmanizi siddddetle tavsiye ederim,gelinligin altindan seksi bi vucut ciksin Simdi diceniz sen bunlari yaptinmi,aynisini yaptim bi bucuk sene once ve iki ayda 12 kilo verip58 olmustum(gene 55 degildi ama onada sukur)cok orantili bi vucudum vardi hic selulitim yoktu,sonrasinda hamile kaldim zaten,neyse cenem dustu benim kizlar,birazda siz konusun
O halde hoşgeldin adaşımselam kızlar nasılsınız?? menümü yazayım :)
sbh: 3 k.kayısı
1 bardak limonlu su
öğlen:
tavuklu salata
ayran ( büyük )
chicken tanders
ara:
15 adet çam fıstığı
akşam:
1 kepçe çorba
salata
tavuk taşlık 1 çay tabağı kadar
kabak yemeği
vişne kompotosu (şekersiz)
ara:
1 kivi
1 greyfurt
ara:
1 çay bardağı beyaz leblebi
yarından itibarende 9 öğüne çıkıyor öğün sayım :) bugünki menüm çok düzensiz oldu yllarda geçti vaktim hepsabah 7 30 akşam 10 30 sürekli yeme modundayım :) görüceksiniz gün gün komik ama çok fazla yiyerek zayıflıyorum resmen :)
hoşbulduk merhaba :)
sanırım adaşız :) bende büşra :) canım öncelikle sporu bir yap bir ırak yapma 20 dakika ile başla 30 dakikaya çıkart 1 haftanın sonunda ondan sonrasına gerek yok eğer sporculuk geçmişin yoksa fazlası gereksiz senin için. günde 30 dakika normal tempodan biraz daha hızlı bir yürüyüş çok yeterli olacaktır. :) birde tatlı isteğin için tarçınlı yeşil çay yapıp tüketmeyi dene yada kuru meyvelerlen tüket 3 kuru kayısı ye araöğünün birinde yeterli olacaktır baktın oda olmuyor tatlandırıcılı çikolata al yada pişirilebilir toz tatlandırıcı al puding, tavuk göğüsü kek çörek falan yap ye :) tabi un koyduun için birde tam buğday yada kepek unu al :) yiyecek içecek konusunda yardımcı olurum sana :)aşçıyım :)
Az daha kısarsam mutsuzluktan çirkin bi gelin olacağım vallahiSlm gelincikler ve butun kizlar menulere baktim biraz daha dikkat kzlar evlendikten sonra cicim aylarinda mutluluktan tatliya abur cubura zaten sarcaniz en azindan simdi dikkatli gidinKizlar ayrica tavsiyem mutlaka ama mutlaka spor yapin diyetle zayiflarsiniz ama saglam simsiki bi vucut olmaz etler sarkar falan Allah korusun Yapabilirseniz hergun yuruyus ve bolgesel hareket yapmanizi siddddetle tavsiye ederim,gelinligin altindan seksi bi vucut ciksin Simdi diceniz sen bunlari yaptinmi,aynisini yaptim bi bucuk sene once ve iki ayda 12 kilo verip58 olmustum(gene 55 degildi ama onada sukur)cok orantili bi vucudum vardi hic selulitim yoktu,sonrasinda hamile kaldim zaten,neyse cenem dustu benim kizlar,birazda siz konusun
Esasında eski halime göre çok çok çok az yiyorum ama hala yetmiyor kendime performansımistersen keten tohumunu dene tokluk hissi verip çok yemeni önlüyo bende kullanıyorum:))
Doğru söylüyorsun canım :)) Mesela yarın sabah kepekli undan krep yapsam azıcık yesem ne hoş olur demicanım zayıflamaya baslayınca sende performansını begenmeye baslarsın:))cok az yıyerek saglıgından olma sonra kalorısı az olan yıyecekleri tercıh etmeye calış düğün telaşın var daha))
Oh çok sevindim canımolur tabihem böylece diğer yiyeceklerde canın kalmaz:)
Ay çok sevindim canım yaBusracim iki kepce mercimek corbasindan bisi olmaz bence menun gayet iyiydi,yemeklerini azaltinca midende kuculcek,hatta cok yemek isticeksin ama miden kabul etmicek,sabredersen bu gunler hic uzak degil,bende bi haftadan beri 67 de takili kalinca dun sabah bi kepek ekmegi bi tanede yumurta saat 4 gibi turk kahvesi aksam yok denecek kadar az emek yedim tabi cok abarttim ama sinir oldum 67ye kazik caktim sanki,bu sabahda 66.6 yi gorunce biraz rahatladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?