Zayıf olmadığım halde yüzümden dolayı zayıfsın demeleri

Sessizgemiler123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2016
187
118
53
29
Gerçekten tak etti bu psikolojimi bozuyor. Sürekli sürekli sürekli ........yüzümden kilo almıyorum yüzüm zayıf vücudum normal:KK43: Bana sürekli zayıfsın demeleri morelimi bozuyor :KK42: herşeyi çok kafaya takan biriyim çok üzülüyorum .Ne yapmalıyım:KK42:

Insanlar bi garip.zayıf olursun zayıfsın derler,kilo alırsin kilolusun şiştin derler.millete göremi yasayacagiz.önemli olan aynaya bakınca senin nasıl hissettigin

Insanlar bi garip.zayıf olursun zayıfsın derler,kilo alırsin kilolusun şiştin derler.millete göremi yasayacagiz.önemli olan aynaya bakınca senin nasıl hissettigin
Haklısınız sinir oluyorum sürekli şuran şöyle buran böyle buranda şu var diyenlere.. İnsanı kendini olduğu gibi sevmesine iziin vermiyorlar

Yok zayıfsın kilo al kilo al diyorşar kötü görünüyorsun anlamında o_O teşekkür ederim çok dikkat etmeden yazdım :oops:
Onlar kötü bir şey görmek istiyorlarsa aynaya baksınlar,daha çok görürler kötüyü.
Sen kendini olduğun gibi sevmezsen kimse sevmez,sana ne de,Allah böyle yaratmış.

bana da "çook zayıfsıan, çocuk gibisin, kadın dediğin ele gelecek" vs vs diyen balık etli (?) arkadaşlar, 2 dk sonra zayıflamak için içtikleri hapları, yedikleri acayip mamaları konuşuyorlar ya çok ironik oluyor :KK53:
ben de uzun süre şişkoydum biliyorum, 38 beden zayıf geliyor sen şişkoysan mesela, 40 beden normal, 36-34 e b.k atıyorsun içten içe, çünkü kendini ancak öyle avutuyorsun :KK14:
aslında özetle kilon kaç olursa olsun kimsenin eleştirme hakkı yok, ama susturmak ve bozmak için çok zayıfsın diyenlere ay teşekkürler, sen de tosun gibisin darısı başına diyebilirsin, belaltı vurana belaltı dalmak mübahtır :bicak:

Gerçekten tak etti bu psikolojimi bozuyor. Sürekli sürekli sürekli ........yüzümden kilo almıyorum yüzüm zayıf vücudum normal:KK43: Bana sürekli zayıfsın demeleri morelimi bozuyor :KK42: herşeyi çok kafaya takan biriyim çok üzülüyorum .Ne yapmalıyım:KK42:
makyaj hilelerine bak. yüzünü daha toplu gösterecek allık nasıl sürülür, hangi renk fondoten nereye sürersem şöyle olur gibi..
ve bildigin birşeye neden takılıyorsun anlamadım.genelde bir takıntı sorunun var ise psikologa git.

bana da "çook zayıfsıan, çocuk gibisin, kadın dediğin ele gelecek" vs vs diyen balık etli (?) arkadaşlar, 2 dk sonra zayıflamak için içtikleri hapları, yedikleri acayip mamaları konuşuyorlar ya çok ironik oluyor :KK53:
ben de uzun süre şişkoydum biliyorum, 38 beden zayıf geliyor sen şişkoysan mesela, 40 beden normal, 36-34 e b.k atıyorsun içten içe, çünkü kendini ancak öyle avutuyorsun :KK14:
aslında özetle kilon kaç olursa olsun kimsenin eleştirme hakkı yok, ama susturmak ve bozmak için çok zayıfsın diyenlere ay teşekkürler, sen de tosun gibisin darısı başına diyebilirsin, belaltı vurana belaltı dalmak mübahtır :bicak:
Hahahahahaha çok tatlı yorumunuz:halay::KK15:

Canim bak sana yapilan o kirici yorumlar varya,onu herkese yapamazlar.
Buraya yazacak kadar dert etmişsin.uzuldum buna.
Sana boyle davranmalarini engelleyebilirsin,hoslanmiyorum de,kaslarini cat falan belli et tepkini,birdaha yaparlarsa daha da kirici ol.
mesela kendimden ornek vereyim,
Dayim, benim esim ile ilgili bir sinir bozucu yorum yapti ve guldu,birdaha duymak istemiyorum ben boyle birsey ama dedim,annem kizim dayin o senin dedi,biliyorum dayim evet,ama kimse benim esim hakkinda boyle boyle diyemez dedim,ben bunu dert etmedim mesela cunku o an cozdum ,birdaha yapamaz iste afersin sıkar biraz.
Tavsiyem insallah isine yarar

Hahahahahaha çok tatlı yorumunuz:halay::KK15:

-yaaa yok ben asla pelin kadar zayıf olmam istemem, türk erkeği dolgun seviyor şekerim.
-evet yani pelincim yanlış anlama ama bu kadar zayıflık hastalıklı duruyor.
-kadında g.t meme önemli, g.t meme yoksa adamın gözü dışarı kayar,
-ya ya ya
15 dk sonra:
-ben isveç diyetine başlıyorum pazartesi
-ay yok ben onu yapamam detoks aldım, 3 gün onu içicem, sonra karataya devam.
-ay kızlar aktardan bir karısım aldım bla bla bla

iç ses: biraz daha börek yesem mi, börekleri güzel olmasa muhabbet çekilmiyor, börek yiyeyim ben eve gidince koşarım
- ben bi börek daha alayım kalkıcam hanımlar, çocuğa da nice mutlu yaşlar öptüm bye :kk77:

Back
X