- 24 Ocak 2009
- 1.177
- 1.044
- 683
- 32
- Konu Sahibi GirLookingForLove
-
Spor : 50 dk
28 days challenge pilates day 11
30 days challenge Burt lift day 11
30 days challenge flat ABS day 11
30 days challenge tigh slimming day 5
Done!!!
Kol,bacak fiks çalışıldı.
Kahvaltı:
Çavdar ekmeği ile lorlu Light hindi salamlı tost
3-4 dilim domates
1 kuru incir
Kayısılı form Çay
Mart Ayı ölçülerim
Kilo: 54 Bel: 70 Göbek:85 Kalça:92. Basen: 90 Sağ basen: 58 Sol basen: 55
3 Ağustos 2015
Kilo: 51.4 Bel: 65 Göbek: 77 Kalça: 90 Basen:83 Sağ basen: 52 Sol basen:51
25 Ağustos 2015
Kilo: 50.6 Bel: 63 Göbek: 74 Kalça:89 Basen: 83 Sağ basen:51 Sol basen: 50
Kalça gitmesin yeter :)
Üstten eriyorum ya hadi basenler hadiiii we can do it !
Evet yaa o bacaklar genetik ben 47 kiloyken de bacaklarım kalındı bir dönem 45 oldum o zaman bile kalındı :) ama bu kadar kasmıyordum genetik diye bırakacak değilim mümkün olduğunca incelecekValla sonuçlar muhteşem, tebrikler!
Bel göbek çok iyi gitmiş, kalça zaten tam ölçüsündeymiş neredeyse, sanırım biraz iç bacak problemin var benim gibi. Biraz ona yönelik hareket takviyesi yapabilirsin. Sana Gökhan Özoğuz'un tabiriyle, abi çok iyi yaaaademek istiyorum.
Darısı başıma!
Evet yaa o bacaklar genetik ben 47 kiloyken de bacaklarım kalındı bir dönem 45 oldum o zaman bile kalındı :) ama bu kadar kasmıyordum genetik diye bırakacak değilim mümkün olduğunca incelecek
Ben de sana "abi çok iyi yaaaa" diyeceğim. Göreceksin
Ara öğün
25 gram bitter çikolata 138 kcal
Bundan bir Parça Alıp bıraksam bulduğum tatlıya abanacağım biliyorum huyumu. Söz konusu bitterse kendimi kısamam. Yedim valla misler gibi 5 Parça bitterimi :)
Fırında yağsız diyet tuzlu simitlerim pişmeyi bekliyor.
O da diğer ara öğünüm olur artık mmm miss
Teşekkür ederim motive oluyorum böyle ben :)Kesinlikle kilo vermenin işe yaramadığı noktada spora asılmak lazım.
Amin inşallah bu sefer sonunu getireceğim bu işin. :)
Seni o kadar iyi anlıyorum ki, kısıtlanma hissi çok kötü. En iyisini yapmışsın bence.
Simitlerin çok hoş gözüküyor, en kısa zamanda deneyeceğim.
Afiyet olsun.
Teşekkür ederim motive oluyorum böyle ben :)
Simitler lezzetli bence herkesin damak tadına uymuyor ama ben zaten böyle yağlı yoğun şeyleri sevmiyorum, kepekli un ve tam buğday ununun verdiği tada bayılıyorum. Illa gidip simit, poğaça yemek zorunda değiliz ki işte hafif ve tuzlu. Sağlıklı tariflerle devam edeceğim :)
Akşam yemeğini 6 dan önce yiyorum ama sonra çok acıkıyorum ya çözüm bulmam gerek :)
Bu Yüzden meyve salatası Yaptım kendime
Yarım muz
Yarım armut
1 gün kurusu
1 kuru incir
Umarım yoğurt limon ile kapatırım bugünü de :)
Aksam sporu yok bugün harap oldum :) onun yerine ders çalışsam daha Karlı çıkacağım.
Sınava da az kaldı günlük. Bir girsem şu yüksek lisansa...
Amin.Çok teşekkür ederimKesinlikle, zaten artık pastane poğaçası yediğimde midem yanıyor. :) Bekliyorum tarifleri
Allah zihin açıklığı versin, başarılar diliyorum!
ay masallah bi günde bu kadar spor mu yapiyorsun tütüütütüKahvaltı
Activia Ballı kahvaltı zamanı
Toplam:50 dk spor tamamlandı.
28 day challenge pilates day 12
30 days challenge flat abs day 12
30 days challenge butt lift day 12
30 days challenge tigh slimming day 6
Pilates bandı ve küçük topla kol, bacak egzersizleri, büyük top ile kalça.
Ayrıca baldır incelten bir video. Benim gibi üst bacak alt bacak sıkıntısı çekenlere yandı valla bacaklarım :) Roberto Carlos gibi baldırım var sormayın
Bir de bunun akşam devamı var perişanımmay masallah bi günde bu kadar spor mu yapiyorsun tütüütütü
Bir de bunun akşam devamı var perişanımm. Çok hırs yaptım istediğim vücuda kavuşacağım diye. Ama sınavım var Eylül'de o zamana kadar akşam sporunu her gün yapmayacağım :)
Spor için güzel motive olacağıma inanıyorum ama aynısını yemek için söyleyemeyeceğim. yediklerime bakmadan spor programımı inceleyebilirsin ben de seni gördüğüme çok mutlu oldum bu arada. Seni sık sık motive etmek için uğrayacağım
Bir de bunun akşam devamı var perişanımm. Çok hırs yaptım istediğim vücuda kavuşacağım diye. Ama sınavım var Eylül'de o zamana kadar akşam sporunu her gün yapmayacağım :)
Spor için güzel motive olacağıma inanıyorum ama aynısını yemek için söyleyemeyeceğim. yediklerime bakmadan spor programımı inceleyebilirsin ben de seni gördüğüme çok mutlu oldum bu arada. Seni sık sık motive etmek için uğrayacağım
ayy ben senin kadar spor yapsam yerimden kalkamamBir de bunun akşam devamı var perişanımm. Çok hırs yaptım istediğim vücuda kavuşacağım diye. Ama sınavım var Eylül'de o zamana kadar akşam sporunu her gün yapmayacağım :)
Ne zaman ilaçları bıraktım, Yürüyüşe başladım 13 kilo verdim, o zaman sevmeye başladım sporu. Çünkü zavallı ben kendimi en son ortaokulda o kilodagörmüşümdür sanıyorumayy ben senin kadar spor yapsam yerimden kalkamambi insan hic mi sevmeez spor yapmayi ya yok gram sevemiyorum
Ara
2 petibör arasına lokum
1 incir
1 dünkü tam Buğdaylı minnak simidim
Ara öğün işine bayılıyorum ya. Dizginliyor beni .
Akşama balık yapacağım günlük yağsız mis gibi Fırında ohhh :)
Kesinlikle öyle. Ben de tıpkı senin gibi ekmek hiç yemezdim kahvaltı dışında bu beni daha çok şekere sevketmiş meğer. Şimdi tostu Öğlen yemeği olarak yiyorum mesela. Pilavdan makarnadan 3-4 Kaşık tüketiyorum. Kaç gündür doğru düzgün tatlı yemedim. Yesem bile dondurma harici pek yemiyorum. Çok Haklısın canım. Ekmeği kısmak ama tatlı yemek çok da Anlamlı değil. Şeker yerine karbonhidrat tercih ederim :)Şunu farkettim ki karbonhidrat almayınca tatlıya yöneliyorum. Mesela ben genelde sadece sabahları ekmek tüketirdim, şimdi öğünlerde dengeleyerek ya 2-3 yk makarna-pilav , ya 1-2 dl tam buğday/çavdar ekmeği yemeye çalışıyorum. Farkettim ki canım tatlı çekmiyor eskisi gibi. O yüzden ara öğünler gayet hoş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?