- 16 Ocak 2013
- 1.616
- 1.074
- 83
- Konu Sahibi GirLookingForLove
-
Çok teşekkür ederiiiimm işte şimdi ben de çok motive oldum inşallah hepimiz bir an önce ideal kilomuz başta olmak üzere hayallerimize kavuşuruzTatlım harikasın ne kadar güzel kilolarına vermiş son zamanında eminnim bu seferde başarılı olacaksın
İnşallahÇok teşekkür ederiiiimm işte şimdi ben de çok motive oldum inşallah hepimiz bir an önce ideal kilomuz başta olmak üzere hayallerimize kavuşuruz
Teşekkür ederim tatlım tabii ki seve seveSelam canııımÖncelikle süpersiin tebrik ederim senii Acaba yaptığın şu spor programlarının fotoğraflarını paylaşır mısın ? Ya da programların içeriğindeki hareketleri ve sayıları ?
Teşekkür ederim tatlım tabii ki seve seve
Öncelikle Pilates Beginner programımız(başlangıç diyor ama her yerini titretiyor) her güne özel videolar konmuş, bir gün karın bir gün kalça ağırlıklı vs. Blogilaties yazarsan sayfasına ulaşacaksın Cassey Ho benim tatlı antrenörüm:) çok konuşuyor ama mucizeler yaratıyor. Sayfasında bu tabloyu bulabilirsin ve videolara oradan ulaşabilirsin. YouTube Kanalı'nda da mevcut.
Eki Görüntüle 1613626
Bunlarda yine sayfasından ulaşabileceğimiz 1 aylık programlar. Ben bacaklar, popo ve karın çalışıyorum. Daha farklı takvimler de var esneme gibi. Videolarla beraber bunları da yapıyorum. Farkı kısa sürede hissettim.Eki Görüntüle 1613627
FOtoların hepsini büyütmeyi unutmuşum kusura bakma canım ya :)
Rica ederim :) ben 3 senedir aralıklarla da olsa pilates yapıyorum, bu programa başlayalı 10 gün kadar oldu sanıyorum, bundan önce yine pilatesimi devam ediyordum 1 aydır kesintisiz. Buna bir başladım dedim ki benim 1 buçuk saat yaptığım pilates miymişYa canım benim çok teşekkürler çok yardımcı oldun gerçektenPeki ne kadar zamandır yapıyosun ve faydasını gördün mü hiç ?
Rica ederim :) ben 3 senedir aralıklarla da olsa pilates yapıyorum, bu programa başlayalı 10 gün kadar oldu sanıyorum, bundan önce yine pilatesimi devam ediyordum 1 aydır kesintisiz. Buna bir başladım dedim ki benim 1 buçuk saat yaptığım pilates miymişkız çok daha kısa sürede beni sırılsıklam ediyor. Genelde yarım saatte bitiyor videoları, üstüne işte ben bu egzersizleri ve kendim kafama göre çalışıyorum 40-50 dk ya çıkarıyorum. Ama mecalim kalmıyor. Yaparken tir tir titriyorum. 1 ay boyunca hareketleri yavaş yavaş ama etkili bir şekilde yapmamızı istiyor bizden. 1 ay bittikten sonra aylık programı var (ulaşmak ücretli sanıyorum ama emin Değilim ) ama hiç gerek yok çünkü YouTube kanalında hepsi var. Bu bitince ben oradan kendime göre ileri seviye programlar seçeceğim. Geçenlerde Annem "kızım senin popona nolmuş kalkmış sanki" dedi. Bir dokundum ki taş gibi. Göbek iyice düzleşti, çok az kaldı ki 10 günde yani. Bacaklarım vıcık vıcık olduğundan henüz tam etkisini göremedim ama onlar da şekle girecek diye düşünüyorum. Ben çok memnunum, öneririm canım
Canım hiç durma derim hem çok eğlenceli hiç sıkmıyor :) kaplumbağa hızında da olsa eriteceğim o basenleri :)))Ay süpermiiş canım ben de mi başlasam bu gün napsamBacakların şekle girmesi çok zor yaa basenler kaplumbağa hızıyla gidiyo valla
Gidicek gidicek tabiiiCanım hiç durma derim hem çok eğlenceli hiç sıkmıyor :) kaplumbağa hızında da olsa eriteceğim o basenleri :)))
Güzel haberlerini bekliyorumGidicek gidicek tabiiiTamam canım karar verdiiim bugün başlıyorum sayende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?