Zayıf olmak=Fit olmak algısını yıkacak günlük! :)

Aynen masallah bize, dahada iyisini yapalim insallah !! :) <3

Aaa sabirsizlikla bekliyorum tarifinii!! Bende severim mutfakda ugrasmayi, ama malesef takip bulamiyorumm. Pratik seyler varsa aklinda onlarida paylasabilirsin :)

Eveet
2. Ara öğünüm 1 avuç leblebi ve 5 kaju oldu

An itibariyle akşam Yemeğini yemiş bulunuyorum.
1 kepçe mercimek Çorbası
1.5 dilim karnabahar pizza
2 kare kavun

Karnabahar pizza diyince böyle bir şey çıktı ortaya :))
Yarım karnıbaharı küçük parçalara ayırıyoruz, mutfak robotumuzda bir güzel eziyoruz. Sonra içine 1 yada kıvamına göre 2 yumurta koyuyoruz. Ben 2 yumurta koydum. Fırında 15 dk hafif kızarana kadar pişiriyoruz. Pişen karnıbaharımızı çıkarıp üzerine domates sos, baharat, kaşar peyniri(tercihe göre mozarella), biber,mantar, brokoli ekleyip tekrar fırına veriyoruz. 35-40 dk sonra hazır. Kontrollü pişirmekte fayda var. Içinde yağ yok sadece mantarları önceden 2 Kaşık zeytinyağında soteledim, yağını süzdürdüm. Sadece ondan gelen az miktarda yağ olabilir. Müthiş bir şey oluyor. Ve 1 dilimi benim tarifime göre sadece 160 kcal. Tipi çok cazip değil ama Tadı enfes oldu...

30 days challenge butt lift day 20
30 days challenge flat ABS day 20
30 days challenge thigh slimming day 13

O popo dimdik olacak ya taktım kafaya istiyorum bir an önceeee

Ilk once sunu soylemem gerekiyo, pizza muhtesem gorunuyo, ve tarifi benim damak tadima çok uygun! Karnibar ve brokoli her gun olsa yerim, o derece seviyorum :)
Bir kenara not ettim kesinlikle denemem gerek :)

Bende popoma çok fena takmis haldeyim :) ama birden yuklenirsem bikarim diye, bugun sedece beginner 2.0 programinin ikinci gununu yapmakla yetindim :) Ve cidden toplam 20dk diye hafife aliyordum ama çok derinden calistiriyo gibi geldi bana, zorla bitirdim resmen
Ama iyi geldi :)

Yarinda evden caliscagim için, hem sabah hem aksam spor planliyorum, yapdikdan sonra çok iyi hissediyorum kendimi :)

Ha birde aksam yemegimi yazayim:
Bir tabak barbunya
Bir dilim ekmek
Az tursu
2 y.k. bulgur pilavi
3 y.k. salata

Ekmek yemesem olcakdi ama iste oldu bitti gitti :)

Beğenmene sevindim. Gerçekten inanılmaz lezzetli ve hafifti. Pizza için illa hamur olması gerekmez işte ispatı :) ama bu bizim gibi sebze sevenler için gelsin
Mmmm afiyet olsun. Barbunya çekti canım :) çok güzel menün ve her zamanki gibi dengeli. Iyi ki yemişsin ekmeği 1 er dilim ekmek öğünlerde ideal. Ekmekten kısmak yerine yağdan,şekerden kısmak daha makul.
Yaaaa dedim ben mahveder o kız insanı. Daha neler olacak Gör yaparken yeter artık diye isyan edeceksin hatta bazen yapamayacak ama direneceksin ben bitirmek üzereyim neyse ki ama sonraki programım daha ağır olacak 1-2 gün mola veririm artık çok fark ettirdi vücudum çok sakın bırakma. Kilom eski kilomda değil ama 47 kiloyken bile ANCA bu kadar sıkıydım ben :)

Cok tesekkur ederimm :) Senden onay almakda içimi rahatlatiyo :)
Vallaha bugunden isyan ettim, deli bu kiiz, deli bu kiiz diye diye hahaha
Ama pes etmek yok !! :)

Burda saat 10 oldu, bir avuc leblebi yicem Turkiye'den taze geldii :)

Cok tesekkur ederimm :) Senden onay almakda içimi rahatlatiyo :)
Vallaha bugunden isyan ettim, deli bu kiiz, deli bu kiiz diye diye hahaha
Ama pes etmek yok !! :)

Burda saat 10 oldu, bir avuc leblebi yicem Turkiye'den taze geldii :)
Afiyet olsun. Ay leblebi çok seviyorum ya ama bugün yemiycem yeter

Kahvaltı
1 porsiyon nesfit meyveli(light süt ile)

Sabah sporum: toplam:50 dk
28 days challenge pilates day 22
30 days challenge flat abs day 21
30 days challenge butt lift day 21
30 days challenge thigh slimming day 14

Kol,bacak,kalça çalışıldı.(lastik,dambıl ve küçük top ile)
Esnemeyi bıraktım ya istediğim kiloya indikten sonra yapcam esneme çalışmalarını. Zorluyor beni.
Bugün Sıvı,meyve, sebze günü yapcam yine. Hatta ayarlayıp ona göre yiycem. Ek bir şey yemişsem akşam eklerim.

Sabah
1 kase nesfitim

Öğle
1 porsiyon çorba

Ara
1 porsiyon meyve

Akşam
1 porsiyon Çorba
Zeytinyağlı Brokoli salatası

Ara 2
Activia yoğurt

Uyalım bakalım detoks olsun bu 2 günün üstüne :))

Gunaydinlaaar :)
Masallahin var yine, super spor yapmissin !! :)
Bende simdi uyandim biraz kendime geleyim sporumu yapip, oyle kahvaltiya gecicem :)

Her yerim agriyor biri dovmus gibi Bu agrilari seviyorum ama spor yaptigimi hatirlatiyor bana :)

Arkadasim, sen zaten çok yemiyorsunki gayet kontrollu, bazende baya azyiyorsun, detox fazla olmasin? Yeni yinede sen biliyorsun suanki bunye durumunu ama zayif dusmenden korkdugum için boyle soyledim yanlis anlama :)

Hadi bakalım bekliyorum spor bildirimini :)))
Ya Haklısın biliyorum :) ben eskiden hep 2 öğün yerdim, sağlam yerdim şimdi böyle az az ara öğün falan yapınca Psikolojim mi bozuktur nedir çok yiyormuşum gibi geliyor o zaman şöyle yapalım Menülerime 1 er dilim ekmek ekleyim, doyurucu olsun. Bugün nedense böyle bol bol Çorba içmek istiyorum. Çorba miktarını da artırayım olmazsa bir de genelde yemekleri ben Yaparım evde çok üşendim bugün bol bol ders çalışcam :))
Sen bana müdahale et baktın çok az yemişim. Yap böyle :)

Yaparim tabikiii, sagligimizdanda olmayalim yani :)
Evet olabilir az az ama kisa aralikli yediginden çok yiyormussun gibi geliyor ama hiçde çok degil
Bencede corbada sinir tanimana gerek yok zaten, bi sure sonra insani doyuruyor, ekmegide ekle en azindan saglam biseyler yemis olursun :)

Eveet bende spor bildirimimi yapabiliriiim :)
Beginner 2.0 Day 3 - Tamamlandi
Gercekden çok degisik bir program, hem çok kisa hem yogun, tam aradigim gibi :)
Bugun evden calisdigim için bahaneyle popo için olan bir challenge programina baslamak istiyorum, onerebilecegin varmi ?

Simdi kahvalti yapiorum biraz geç olsada:
2 yumurtadan kasarli omlet
1 domates
1 dilim ekmek
1 bardak portakal suyu

Enerjik baslayalim :)

Afiyet olsun. İşte beklediğim kahvaltı buydu ! :)
Aynı Kızın programı var, ben yapıyorum. Popom taş gibi taşşşş
Buyrun efendim

Arkadaşımın dediklerini dikkate aldım, işte öğle yemeğim: B BitterCikom

2 kepçe sebzeli bostan Çorba
Yarım domates
1 dilim tam buğday ekmeği-1 kepekli galeta
1 ince dilim yumurta(kalmış kahvaltıdan kalmasın bari dedim )

Super !! Saglikli ve doyurucu bir ogun olmuus :)

Benimde annem kek yapmis, tutturdu sen artik benim yaptiklarimi begenmiyorsun, biraz ye bisey olmaz diye... Aldim artik ince bir dilim kahvenin yanina Hem erken saat hemde gonlunu edeyim diyerekden ikna oldum napayimm :)

Aksama disarda yicek gibi bir durumum var, irademe kuvvet diyorumm !! :)

Mmm afiyet olsun, iyi yapmışsın. Anneleri kırmak olmaz :) Akşama sen üstesinden gelirsin eminim. Hadi bakalım
Ben de şimdi ara öğün yaptım öğrencimle kendime. Meyve salatası. Ama hepsini yemedim tabi :)
Yarım muz,1 dilim elma,2 dilim şeftali,3-4 siyah üzüm

Guzel bir ara ogun olmuus

Bende simdi ara ogun yapiorum:
Yesil cay
Bir avuc leblebi
1 elma

Insanin eli alisinca, saglikli besinleri otomatik olarak seciyor :)

Cup ta dondurma ortak yendi 2 top kadar yemişimdir herhalde. Şimdi de böyle bi tuzlu ihtiyacı geldi bünyeme 1 avuç leblebi yiyorum ve bugün bu kadaaaaar :) şu leblebi iyi ki var ya o olmasa akşam yemelere doyamazdım

Kahvaltı
1 tam buğday unundan mantarlı kaşarlı krep
(Evdekileri de sağlıklı besliyoruz işte değerini bilsinler )
4 dilim domates
1 yeşil zeytin
Yeşilçay

Sabah sporu (51 dk)
28 day challenge pilates day 22
30 day challenge flat abs day 21
30 day challenge butt lift day 21
30 day challenge thigh slimming day 15

Done!!!!
Kol,kalça çalışıldı.
Bomba gibiyim !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…