- 9 Temmuz 2015
- 407
- 573
- 103
- 34
- Konu Sahibi GirLookingForLove
-
Canım paylaşımlara devam etmene sevindim ben olmasam da motivasyonu Bırakma mutlaka okuyacağım geç de olsa :)Buralarda pek bir sesiz sedasiz oldu yaa, arkadasim don gerii :)
Oglenden sonra bir kutu soguk cay icdim, toplam 100 kalorilik. Genelde icmem pek sevmiyorum, ama nedense bugun canim cekdi, fazlada kasmak istemedim..
Canım paylaşımlara devam etmene sevindim ben olmasam da motivasyonu Bırakma mutlaka okuyacağım geç de olsa :)
Ben yoğun ve zor günler geçiriyorum. Birkaç gündür çok olumlu Şeyler yaşamadım bir yandan sınav stresi derken... Böyle bir dönemde pek olmadı ama insanın neyi ne zaman yaşayacağı belli değil işte. Güçlü olmak zorundayım. Yeme içme sağlığıma da yansıyor tabii ki. Çok düzensiz besleniyorum, saatlerce aç kalıyorum. Neyseki cumaya kadar sürecek bu sonra kafa olarak da toparlayacağım inşallah kendimi.. Toparlamak zorundayım, sınavım, geleceğim söz konusu. Düşük moralle giremem...
Kilo kaybı olacak gibi ben de çok efor sarfediyorum, spora da devam ediyorum. Bugün 10000 adım yürümüşüm, dün 13000 falandı ve aktif bir şekilde. Yarın son günü pilatesin. Pazartesiye kadar mola. Sadece challenge lar ile devam.
Vücudumda ciddi Değişim oldu ama Şuan bunu gözlemleyip yorum yapacak halim bile yok :) umarım her şey güzel olur bundan sonra ve haftaya enerjimle dönerim.
Sakın bırakma arkadaşım destekcinim!!
Paylasimlara devam tabikide sen merak etme
Hayirdir kuzum ne oldu ya tam sinav doneminde :s Insallah geçici moral bozuklugudur ... Senin suan herseyinle sinavina konsantre olman gerek, baska herseyi simdilik bir kenara atmaya calis. Soylemesi kolay tabikide, ama sinav sonuçlarinin sagligi için boyle olmasi gerek ...
Sporuna devam etmen çok çok güzel birsey arkadasim, stres atmanida sagliyordur bir yandan :)
Okumussundur dün oglen patates puresi yemisdim, aksama annemin kumpir hazirliyacagini bilseydim yemezdimAma napalim, kadincagiz çok seviyorum diye hazirlamis, yememek olmaz... Ev yapimi oluncada tabiki tereyagi koymadim, biraz kasar peyniri, mayonezli (malesef) rus salatasi, birazcik ketcap ve tavuk beyazi. Bu sekilde yedim, tika basa doymadanda kalkdim sofradan.
Ondan sonrasinda bir kaç aksamdan beri oldugu gibi (galiba adet donemim yaklasiyor) buyuk bir cikolata yeme istegi olusdu. Brownilerini, cookieslerini, muffinlerini çok sevdigim bir markanin magazasi acilmis tam ise gidip gelirken kullandigim yolun uzerinde, onlardanda almisdim is donusu, bana çok pis bakiyolardi. Ama yemedim arkadasim, yemediiiimmm :) Bir kucuk kare cikolata yeyip o istegimi bastirdim, ve günü öyle kapatiim :)
Bu sabahda 265 kalorili muffinin birini goturdum yarim sekerli kahveyle. Kahvaltilarim hala ornek olamicak sekildeler, ama yinede aksam yemekden iyidir diye avutuyorum kendimi :)
Spor programinda dün dinlenme günümdu, ve dinlendim tam anlamiyla :) Kosmayi dusunuyordum, ama turkiyeden gelelden beri alisamadim buranin soguguna, inan gezmek için bile çikmiyorum. Bu hafta sonu bir kaç planim var belki alisirim...
Bu aksam 7. günle devam edicem, rutin olusmasina yardimci oluyor bu program.
Pazartesi günü hangi programa baslamayi dusunuyorsun ?
Günlükcüm çok zor günler yaşıyorum bir uğrayım dedim. Kendimi yemeye içmeye versem de moralim mi düzelse. Bir ihtimal. Onu bile yapamıyorum. Yaşamak için yiyorum ilk defa :) geçer mi ki bugünler? Çok yoruldum artık hayal kırıklığına uğramaktan. Sporun son gününü yapamadım bugün. Kendime vakit ayırasım hiç yok, vaktim de yok zaten :) Dönüm noktalarımdan birini daha yaşayacak gibiyim hadi hayırlısı...
Kuzum yaa, ne oldugunu merak etmeden edemicegim, ama tabi belki buraya yazmak istemezsin ...
Lutfen moralini bozma, unutmaki her ne yasanirsa yasansin, gün geliyor yasanan sadece aci bir hatira olarak kaliyor. Insan onunla yasamayi ogreniyor... Tabi zamana ihtiyacin var, bu normal bisey, herseye karsi stoik olamayiz, ama guclu ol !! Bir kaç gün önce, hayat her ne yasanirsa yasansin, yasamaya deger diyorduk, boyle durumlardada kendimize bunu hatirlatalim, ve hayatin bize empoze ettigi durumlara karsi daha dik, daha guclu, ve daha mesafeli davranalim.
Durum boyle oluncada acikcasi yemeyi icmeyi planlamak, veya dusunmek biraz gereksiz gorunuyor.
Ne yalan soyliyeyim, bu durumda benim menu falan yazasimda gelmedi
Bugun yeni bir gün, umarimki dunden daha iyisindir. Bugun persembe, sinav yukunun uzerinden kalmasi için son 4 gün, sonra en azindan birazda olsa rahatlamis olursun diye umuyorum...
Haberlerini bekliyorum, boykota girdim, yediklerimi paylassmiyorum :)
Boykottan çıkarıyorum seni tatlım :))
Bak ben neler yemişim.
Kahvaltı
3 Kaşık müsli
Ufacık dereotlu poğaça
Öğlen
Kepekli lavaşla kendime Dürüm yaptım onu yedim.
Light tavuk göğüs,domates,marul biraz kaşar ile.
Şuan ara öğün yaptım
3-4 Çubuk kraker
1 cupcake(ufak bir şey sade)
Akşam da çorbamı içer, sebze yemeğinden yerim biraz. Tamamdır :)
Pilates son gün tamamladım bugün. 30 days challenge lar devam ediyor. Az kaldı onlar da bitecek :) şimdi test çözmeye gidiyorum :))
Teşekkür ederim canım mesajımı aldın mı acaba ?Ooo sen boykottan cikiyorsan, bende cikarim ! :)
Bugün baya dengeli olmus menulerin super!!
Bende yazayim o zaman :)
Sabah:
Brownie (200) kalori)
Bir bardak süt
Yarim sekerli kahve
Ogle (japon resporaninda)
Lahana salatasi
Pirinc lapasi
4 cubuk tavuk
Ara:
Siyah kola
1 minnacik kare bitter cikolata
Simdilik boyle.
Aksamada kinamiz var, ordaki yemeklerden tirtiklarim eger canim isterse :)
Sana kolay gelsiin :)
Canim simdi gorup cevap yazdim sana :)Teşekkür ederim canım mesajımı aldın mı acaba ?
Oh iyi eğlenceler. Senin de yediklerin süper. Japon restoranı süper olmuş ya lapa falan :))))
Gunaydinlar,
Dün aksam soyledigim gibi kina vardi, yani spor isi yalan oldu, ve fazla tanimadigimdan, orda bile fazla bir hareketim olamadi malesef :s
Kina yemekliydi, herseyden biraz biraz yedim:
1 dilim pide
Cacik
Salata
Avuc içi kadar tavuk
3 y.k. pilav
Boyle kapattim günü...
Bu sabahda tartinmadim, cünkü adet dönemine girmis durumdayim. Artik 1 hafta tartinma yok bana!! Ama inceldigimi hissediyorum rahatlikla :) Oyle hissettikce, oz guvenim artiyor, öz guvenim arttikca mutlu oluyorumm :)
Bu sabah'da son muffini yedim bir bardak sutle <3
Ve sonrasinda yarim sekerli bir nescafé...
Hafta sonu geliyor artik, mumkun oldugunca frenlemeye caliscam kendimii.
Arkadasim son 3 Gün, dayaaaan !! :)
Ben geldiiiiiimmmm :)
Arkadaşın çatlamak üzere ama bitiyoooor :))
Az az ne güzel yemişsin öyle kınada. Aferin sana :) regl dönemi metabolizma daha hızlı Çalışıyor, Tartılma ama bunu mutlaka değerlendir. Hani ben 2 kilo falan verdim ya günlük açtığımdan beri. Bunun 1 kilosunu regl Döneminde verdim hem de sıfır hareketle çünkü ben reglken spor yapamıyorum.
Tartıdaki rakamdan ziyade kendini nasıl hissettiğin önemli olan ve sen kendini incelmiş hissediyorsun. Ne kadar güzel!!
Benim yediklerim de şöyle:
Dışarıda oluşumun son günüydü çok şükür
Kahvaltı
Light süt ile müsli
Eve 2-3 gibi geliyorum yanıma atıştırmalık alıyordum ama bugün son gün olduğu için pasta ikram ettiler.
Ufak bir kare dondurmalı pasta(sadesini Seçtim) çok hafif ve lezzetliydi. Utanmasam 2 tane yerdim çok küçüktü
Öğlen(bunu da ANCA şimdi yiyebildim)
1 kepçe tarhana çorbası
4 yk erişte
Salata
Karpuz
Akşamı da hafif geçiririm artık. Yalnız vücudum ödem tuttu sanırım ve Şişliğim var adet dönemin geliyor. Tüm bunları atlattıktan sonra bir tartı artık inşalla kilo almamışımdır :)
Aaa ben adet doneminde metabolizmanin daha hizli calisdigini bilmiyordum baak !! Bu super bir haber, degerlendireyim :)
Senin beslenmende guzel olmuus, ufak bir kacakmala beraberinde! Bu donemlerde olucak tabikii :) Hatta ben cidden içimden dedimki simdi sinav donemi ipin ucunu iyice kacirmasa iyi diye :) Kendim gibi sandim hahaAma buyuk bir afferim sana irade diye buna denir!! Hatta iradeyi gecdi sanki bu durum, artik senin yasama bicimin olmuski bak ikinci dilimi istesende yememissin :)
Sende o zaman adet doneminden sonrasini bekle tatilmak için, simdi o tartiya cikipda bos yere moral bozmak var !
Ogle yemegimi yazmayi unuttum buraya:
Tavugun beyazi
Firinda karnibahar
Salatalik ve seker pancari salatasi
Mangolu ve frambuazli smoothie
Ara olarak bir yarim sekerli nescafeyle, bir minnak kare bitter cikolata :)
Simdilik boyle, umarim bu aksam yine ordan burda kolori kisip kurtulabilirim sag salim :)
Valla ipin ucu nasıl kaçmadı ben de anlamadım, aslında çok boğazıma düşkünümdür ben. Çocukluktan beri ne bulsam yerim valla :) ama beslenme konusunda bilinçli olmaya başladıkça uzaklaştım bazı şeylerden. Tadımlık yiyorum. Abur cubur falan eskiden Sınavlar var diye deli gibi yerdim dershanede, kursta. Şimdi aklıma bile gelmiyor. Çok şükür :) yediğim en fazla ABur cubur dondurma oluyor. Hep sağlıklı atıştırmalıklar alıyorum :)
Ay yine ne güzel bir menü olmuş ya. Smoothie içesim geldi şimdi :) ben de tam gaz çalışıyorum. Kendime tam buğdaylı kek almıştım, sütle ondan yiycem şimdi. Ilerleyen zamanlarda leblebi de yerim kesin kaç gündür yemiyorum :) herhalde normal zamanda bu ara öğünlere ihtiyaç duymazdım ama çalışırken atıştırasım geliyor. E sağlıklı Şeyler olsun bari demi :) akşam da sadece 1 çeşit sebze yemeği yiyip günü kapatmayı düşünüyorum. Pek takılmıyorum Dediğin gibi pazara kadar. Ondan sonra düzenime geri döneceğim :)
Ne güzel ya kendini kontrol edebilmek aslinda. Anlik bir zevk yeme isi, geriye kalan anca zarar oluyor malesef :s
Smoothie hazir olmasa hazirlamaya useniyorum yaaAma çok severim, vitamin deposu :)
Ne güzel saglikli seylerle bu durumu atlatiyorsun!! Ornek olmalisin tum genclige
Saka bir tarafa gercekden iyisin, sadece saatler karman corman olmus onuda duzeltirsin zaten pazar'dan sonra
Suan is yerindeyim, ve bir calisan sirketten ayriliyor, eklerler, makaronlar, cikolatali kekler, kremali pastalar havada ucusuyor vallaha
Bir meyve suyuyla, bir makaronla atlattim çok sukur bu olayida. Tuhaf olanda canim istemedi boyle kremali kremali agir agir... Aslinda severimdeHer neyse nedeni az yedimya sukuuur :)
Günaydın canımGunaydiiin !!
Umarim hersey iyi geçmisdit senin için haberlerini bekliyorum :)
Ben ise bu hafta sonu diyet konusunda "fiasko" ile tanimlana bilecek bir hafta sonu gecirdimCumartesi gunu çok yogun bir gun gecirdim, devamli kaynanamin evindeydim, misafirler geldi derken pastalarin içinde buldum kendimi. Bayadirda yemeyince hayir demedim yani :) Bu diyelimki odul gunuyduu :)
Ama pazar gunune malesef mazeretim yok, gündüz gezmelerde olmama ragmen normal beslenip, aksam resmen kendim ettim kendim buldum. Asiri derecede bir cikolata eksigi. Cikolatayi yedikden sonra hala bir eksik ama ne oldugunu bilemedigimden onume gelenden yedim vallaha. Böyle dengesiz beslendigim gunlerde oluyor boyle. Sanki bunyem birsey istiyor ama ne yersem yiyeyim o eksikligi gidermiyor, o yuzdende devamli birseyler atiyorum agzima
Spor konusuna girmiyorum bile
Bu hafta sonu, olmadi. Tekrar denicem
Ama olsun, yeni bir hafta basliyor ve bu hafta aksam yemeklerinde daha kontrollu olmaya gayret edicem. Daha henuz menu belirlemedim kendime ama, bu acigimi kapaticam mutlaka. Ve tabiki sporuma kaldigim yerden devam edicem... :)
Bu arada uykumuda bir duzene sokmaya karar verdim. Erken uyanip ise 8:30 gibi varicam, aksam 5:30 da cikabilmek için.
Bugün 8:40'da geldim, fena degil :)
Günaydın canım
Geldim ben de sonunda :)
Ufak bir moral bozukluğu var, sınavım beklediğim kadar iyi geçmedi. Ama bana yetecek bir puan alacağıma inanıyorum. Yine de çok çabaladım, daha iyi Olmasını umardım. Bir de aynı gün regl oldum, benim ilk 2 gün çok zor ve ağır geçer...
Hayırlısı diyip geçmekten başka yapacak bir şey yok :) Allah bilir en iyisini. Mutlaka benim için de açılacak bir kapı vardır. Ben de sınav bitmez zaten Önümde başka Sınavlarda olacak Aralık ayına kadar böyle devam edeceğim. Sonrasında inşallah hayallerime kavuşurum :)
Ben de hiç acımadan kendime pazar günü hunharca yedimama güzel seçimlerde bulundum yine de. Dışarıda subway den sandviç yedim. 15 cm, içini hafif ve bol salatalı, ekmeğini çavdar seçtim. Pazar günü yaptığım en doğru hareket buydu, gerisini saymıyorum
Olur öyle arada artık Önümüze bakacağız. Bazen bünye dayanamıyor, biz de insanız sonuçta. Şimdi kaldığımız yerden devamişe erken gitme işin gerçekten çok mantıklı hem kendine daha çok vakit ayırabilirsin. Umarım başarırsın :)
Ben Spora başlayamayacağım çünkü regl iken hareket edememe özrüm varama çok dikkat edeceğim yediklerime.
Kahvaltı
1 porsiyon müsli light süt ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?