- 16 Ocak 2013
- 1.616
- 1.074
- 83
- Konu Sahibi GirLookingForLove
-
Arkadasim beslenmen super gitmis bence!! Devam ediyoruuuzzzGünlükcüm yine yemekle aram olmayan bir gün oldu.
Kısaca
Kahvaltı
1 tam buğday unundan mantarı kaşarlı krep
4 dilim domates
1 yeşil zeytin
Yeşilçay
Ara
Yarım eti karam gurme
Akşam
1 biber dolması-1 kaşık light yoğurt
1 incir
Ara 2
1.5 avuç leblebi-1 avuç kaju
Canım dondurma çekiyor çıkıp yiycem valla Nasılsa pek yemedim bugün
Arkadasim beslenmen super gitmis bence!! Devam ediyoruuuzzz
Ben cuma gunu aksami yine erkek arkadasimin israrlarina marus kaldim ve fast food yedik tabii pesrubat yerine su, patates kizartmasi yerine salata yiyerek 400kaliriyi gecik kar yaptim
Bugun biraz daha kontrolluydu, kahvaltimi 12 gibi yaptim, normal kahvaltida yenilenlerden az az yedim iki bardak cayla
Sonra ara olarak bir turk kahvesi, ve 170kalorilik meyve salatasi.
Aksamada, 4 nugget, 2 yk bulgur ve bolbol salata, azcik ekmeklede 2yk barbunya.
Simdi yesil cayimla birlikde gunu kapatiyoruuzz
Ha bugunde cok gururluyum sabah 30dk kalkip 4. Gunumude tamamladiimm, vallaha karin ve bacak kaslarim agriyoo cok mutluyummm
Sabah sporu: 45 dk
28 day challenge pilates day 24
30 day challenge flat abs day 23
30 day challenge butt lift day 23
30 day challege thigh slimming day 16
Done!!!!
Kol,bacak çalışıldı.
Kahvaltı:
1 porsiyon Meyveli müsli
GünaydııınGunaydin canim
Masallah sanaaa
Bende simdi bir bas agrisiyla uyandim, hemen nescafeye sarildim..
Ailecek kahvalti yapicaz, guc toplayip hazirlamam gerekk :)
Ayneen bu hafta sonu kahvaltilarina bayiliyoruum :)Günaydııın
Geçmiş olsun canım inşallah geçer hemen.
Kahvaltı seni kendine getirir bence.
Oh aile kahvaltısı ne güzel oluyor ya ben sabah 8 buçukta müsli yemiştim şimdi Öğlen yemeği yerine ailemle kahvaltı yaptım :)
Afiyet bal şeker olsun arkadaşımm
Canım çekti poğaça simit yedim ama porsiyon kıstım
1/4 simit
Yarım poğaça
2 dilim peynir
Domates
Yeşilçay
Haftaya çok yoğun olacağım, doğru düzgün Yemeğe vakit bulamam bile. Kampa giriyorum sınav için.Canım ne çekiyorsa yiycem bugün evde bulduğum :)))
Ayneen bu hafta sonu kahvaltilarina bayiliyoruum :)
Oooh yarasin sanadaa tabii sinava giriceksiin, kafaya takip kismak yok sinavi atlatasiya kadar, haaa sonra af yok!! :)
Hic yememezlik yapma amaa, amacimiz ne olursa olsun saglikli olmak bunu unutmaa!! Leblebilerinden ayrilma, ve ogunlerini saglam yapmaya calis yinedee, beyini besleki guzel calissin
Tabikiii dualarim seninlee!! Insallah hersey diledigin gibi oluur :):)Evet dışarda olacağım muhtemelen ama mutlaka yiyeceğim. Bulurum ben sağlıklı yiyecekler :)
Haklısın bol ceviz,fındık,leblebi falan yiyeyim ben zihnim açılsın :) Akşama doğru güzel bir kase yapayım ben akşam da iyi bir yemek yiyeyim o poğaça pek olmadı :)) ama ne yapayım aylardır yemiyorum bugün dedim bari biraz yiyeyim :))) dua bekliyorum çok ihtiyacım var son 6 gün.....
Harikasın yine motive ettin beni :))Tabikiii dualarim seninlee!! Insallah hersey diledigin gibi oluur :):)
Olsun yaa nolcak bir pogacadan, onemli olan o kadarla kalmasii.. Bende aksam yemeginde 2 tabak makarna yedim, dayanamiyorum makarnayaaaa
Ama hic kasmiyorum vallaha sporumu yapdim, yarin telafi ederim beeen :)
Evet spor yapmadan evden çıkmamak için sabahın köründe kalktığım doğrudur. Spor Programı'nın 25. Gününü tamamladım günlükcüğüm, kahvaltımı yaptım. Bu hafta yediklerimi paylaşmayacağım.kendimi kasmak yok. Tartıda yine eksi gördüm günlük mutluyum :)
Kabız olmama rağmen 50.4 çıktı 200 gram rahat gitmiş belki de daha fazla... 49 a az kaldı..
Evet bugün benim doğum günüm ve ben sabah sabah yollara çıkıyorumolsun günlükcüğüm hayat çok güzel. Iyi ki bu hayatta yer alıyorum. Her türlü zorluğa inat mutluyum
Evet spor yapmadan evden çıkmamak için sabahın köründe kalktığım doğrudur. Spor Programı'nın 25. Gününü tamamladım günlükcüğüm, kahvaltımı yaptım. Bu hafta yediklerimi paylaşmayacağım.kendimi kasmak yok. Tartıda yine eksi gördüm günlük mutluyum :)
Kabız olmama rağmen 50.4 çıktı 200 gram rahat gitmiş belki de daha fazla... 49 a az kaldı..
Evet bugün benim doğum günüm ve ben sabah sabah yollara çıkıyorumolsun günlükcüğüm hayat çok güzel. Iyi ki bu hayatta yer alıyorum. Her türlü zorluğa inat mutluyum
Teşekkür ederim canım güzel dileklerin içinCanım günaydın.
Doğum günün kutlu olsunn! Sevdiklerinle nice mutlu, sağlıklı ve fit senelere!
Kendin için hayırlı olan tüm dileklerin yeni yaşında birer birer gerçekleşir umarım.
Sınavında şimdiden başarılar diliyorum. Biraz bu hafta kendini serbest bırakman kafanın rahat olması açısından faydalı olabilir. :)
Dogum gunun kutlu olsun arkadasiiimm !!! :)
Bir hafta sonu sonrasi eksiler gorebiliyorsan demekki sen bu isi cozmussun
Aynen canim, hayat herseye ragmen yasanmaya deger <3
Sen hiç merak etme buralari, ben ilgilenirim :)
Ben sabah uyanamadim spor yapmak için, ama bu aksam programin 6. gününu yapicam. Hala çok mutluyum bu videolardan, her gun farkli bir video, super!! SAdece kiz biraz fazla konusuyor sanki
Bugünku yediklerim:
Kinder bueno
Yarim sekerli kahve
Yesil cay
Bulgur
4 kofte
Domates sosu
Havuc, turp salatasi
Seker pancari
Hazm ettirici vanilyali yogurt
Aksama kardesime brokoli siparisi verdim, umarim bekledigim gibi olur :)
Sanada Allah zihin acikligi versiin canim !! Bir haftacik hicbirsey degil, elinden geleni yap, sonrada sefasini surersin insallah :)
Teşekkür ederim canım güzel dileklerin içinDediğin gibi bu hafta rahat Olacağım, koşuşturma falan zaten zaman nasıl geçiyor anlamadım bugün bile :) yeni bir yaşa bomba gibi hazır olacağım inşallah
Teşekkür ederim canım benim mutlu oldumSınav için ise kocaman bir AMİN diyorum :)
Ben aralarda uğrarım sen yazmaya devam et :) sensiz Anlamsız kalır burası :)) yine harika gidiyorsun :) beni bekle az kaldı geleceğiiimmm
Bugün 1 koca dilim pasta yedim tabi müthişti ya.Ayrıca bayağı yürümüşüm. Gündüz de tahmin ettiğim gibi yemek yiyemedim pek :) yarın daha düzenli olur umarım.
Özleyin beniii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?