- 9 Temmuz 2015
- 407
- 573
- 103
- 34
- Konu Sahibi GirLookingForLove
-
Aynen öyle sabah az tüketince daha çok acıkıyoruz ve bu da kaçamaklara sebep oluyor. Gerçi senin yeme konusunda maşallahın var çok iyisin :) ama Vücudu aç bırakmak doğru değil, acıktığımız an bir şey atıştırmalıyız yoksa Vücudumuzdaki yağlardan yakamayız, ANCA kas kaybederiz..
Yemeğin müthiş bence. Çok iradelisin eve gidince de çok güzel besleniyorsun :)Haklisin ya, benimde ofisde hicbirsey kalmamis atistirmalik... Bu cumada tasincaz, kalabalik etmesin diye almiyorum, artik haftaya leblebi stokumu getiririm :) Ve tabi bitter cikolotamida :)
Karsima sagliksiz seyler cikmadigi surece hic aramiyorum ama, karsima cikincada direnemiyorumm :)
Bugun ne yemeyi planliyorsun? Hala istahsizmisin ?
Yemeğin müthiş bence. Çok iradelisin eve gidince de çok güzel besleniyorsun :)
Ya evet hala iştahsızlık var bende. Sabahki lapayla duruyorum. Şimdi yarım paket Altınbaşak yulaflı kraker yedim, tansiyonum falan düşer diye, dışarı çıkıyorum çünkü artık Akşama güzel bir Şeyler yerim. Dışarda Olacağım. Tercihim ev yemekleri olacak tabi ki :)
Canım hiç yiyesim yoktu. Erkek arkadaşımla görüştüm. Sorma ne yediğimiCok tesekkur edereim canim :)
Sende çokmu az yiyorsun neAksama telafi ediceginden eminim ama :) Afiyet bal seker olsun sana :)
Canım hiç yiyesim yoktu. Erkek arkadaşımla görüştüm. Sorma ne yediğimibaktı ben yemiyorum içmiyorum , sulu yemek falan derken dedi gel iskender yiyeceğiz. Ya yemem spor yapıyorum dedim ama nafile valla onu bile istemeyerek yedim. Yarısı kaldı zaten ekmeklere pek dokunmadım etten tırtıkladım. Ayın feci kaçamağı oldu bu. Şimdi yemesem de ayıp yani karşısında saf saf oturcam :))) sonrada zorla 1 top dondurma yedirdi iyi mi iyi ki az yemişim gündüz nazar değdi ya bana
Neyse 12000 adım 8 km ve sabah sporumla bugünü umursamamaya karar verdim :)
Teşekkür ederim canım moral oldun bana :) bu kadar da takılmamak Lazım yani napayım öleyim mi ya zayıflayacağım diye. Istemeye istemeye yedim zaten sefam olsun artıkbence çok iyi atlatmışsın canım
Canım hiç yiyesim yoktu. Erkek arkadaşımla görüştüm. Sorma ne yediğimibaktı ben yemiyorum içmiyorum , sulu yemek falan derken dedi gel iskender yiyeceğiz. Ya yemem spor yapıyorum dedim ama nafile valla onu bile istemeyerek yedim. Yarısı kaldı zaten ekmeklere pek dokunmadım etten tırtıkladım. Ayın feci kaçamağı oldu bu. Şimdi yemesem de ayıp yani karşısında saf saf oturcam :))) sonrada zorla 1 top dondurma yedirdi iyi mi iyi ki az yemişim gündüz nazar değdi ya bana
Neyse 12000 adım 8 km ve sabah sporumla bugünü umursamamaya karar verdim :)
Günlük bugün spor Programı'nın mola günü. Önceden o molaları atlıyordum ama bu hiç doğru değil, zinde hissedemiyorum kendimi. Bugün Vücudu dillendireceğim. Pizza tarifi vermiş Cassey bugüne sebzelerle :) onu mu yapsam ?Belki Yaparım.
Günlerdir sebze meyve ile çıkamadığım tuvalete dünkü İskenderle çıktım. Ne bünyem var benim yaçözemedim. Az yiyince çalışmıyor benim bağırsaklar galiba ama az yemeye devam stop diyorum kendime !
Bugün geç yapacağım kahvaltıyı. Öğle ile birleşmiş olur. Şöyle ailemle güzel bir kahvaltı yapayım diyorum. Keyfim yerinde herkese benden öpücükler gelsin
Teşekkür ederim canım moral oldun bana :) bu kadar da takılmamak Lazım yani napayım öleyim mi ya zayıflayacağım diye. Istemeye istemeye yedim zaten sefam olsun artık
Hahaha nedir bu erkek arkadaslarimizdan cekdigimiz ama yaaa, benimde erkek arkadasim bize geldi, tutturdu eve doner alalim diyeBen yaparim biseyler desemde, çok acikdim bekliyemem dedi aldi donerleri Bir guzelde yedim vallaha ben
Sonrada annem geldi eve, bir erkek arkadasim icin, bir tanede ben cikolatali seviyorum diye bana ayri pasta almis yaa, bildigin pasta, ne gerek vardi falan dedim, ama ondanda birazcik yedim cok abartmadan..
Pismanda degilim vallaha napem arkadas, kilo vercem diyede her an kendimi kasamam yani...
Oldu bitti iste, sporumuda yapamadim ooh ne guzel
Bugun telafi edicem bu kacamagi, aksamada sporumu yapicam oooh miiis :) Hayat güzel yaaa :)
Ay Allah yardımcımız olsun bunlarla :) benim sevgilim hiç doymaz bir de hep fittir ama hep açtır da aynı zamanda7/24 yiyor çocuk ya.... Nasıl doyuracaksam
Bugün telafi günümüz olsun artık ama kasmayınca kendimi fazla bana iyi geliyor ya. Çok da abartmamak Lazım bazı şeylerden mahrum kalmak doğru değil :) sen haftasonuna hazır ol ben de önümüzdeki haftaya. Doğum günüm geliyorgelsin pastalar
Teşekkür ederim canım moral oldun bana :) bu kadar da takılmamak Lazım yani napayım öleyim mi ya zayıflayacağım diye. Istemeye istemeye yedim zaten sefam olsun artık
Günlük bugün spor Programı'nın mola günü. Önceden o molaları atlıyordum ama bu hiç doğru değil, zinde hissedemiyorum kendimi. Bugün Vücudu dillendireceğim. Pizza tarifi vermiş Cassey bugüne sebzelerle :) onu mu yapsam ?Belki Yaparım.
Günlerdir sebze meyve ile çıkamadığım tuvalete dünkü İskenderle çıktım. Ne bünyem var benim yaçözemedim. Az yiyince çalışmıyor benim bağırsaklar galiba ama az yemeye devam stop diyorum kendime !
Bugün geç yapacağım kahvaltıyı. Öğle ile birleşmiş olur. Şöyle ailemle güzel bir kahvaltı yapayım diyorum. Keyfim yerinde herkese benden öpücükler gelsin
kız ben olsam o tereyağlı soslu ekmekleri hayatta bırakamazdım hepsini yerdim sürekli yemiyorum arada sırada yiyorum diyeo yüzden gerçekten iradeli davranmışsın
Canım çok Haklısın önemli olan miktarlar. Abartmadığımız müddetçe kilo almayacağımızı çok iyi biliyorum :) teşekkür ederim önerilerin için dikkate alacağımKuzum o kadar olacak, çünkü bazen ortama, bulunduğun yere, birlikte olduğun insana ayak uydurmak gerekiyor. Aksi takdirde kaçırmış oluyoruz bir şeyleri :) Sen yine ekmek vs çok yememişsin ki. Bildiğn protein dolu sağlıklı bi öğün olmuş bence.
Az yediğimizde tuvalete çıkamayabiliyoruz, sindirilecek yeterli şey olmadığından. Yeşil çay öneririm. Bir de sütlü filtre kahve bende çok işe yarıyor
Ay kesinlikle, zaten yiyorum tamamını yiyim bari derdim kesin. Zaten problem bu. İskenderi ya da onu bunu yememek değil olay. Ne kadar yediğin, nasıl yediğin. Bunu aşarsak sıkıntı kalmayacak bence.
Canım olur mu öyle şey ben gayet memnunum zevkle okuyorum :) hem birbirimizi motive ediyoruz. Istersen konu elbette açabilirsin ama burayı kendi konun gibi Gör, ben yokken bile paylaşımda bulun hatta. Memnun olurumVee bu oglenide atlatmis bulunuyorumm :)
Sabah yediklerimide yazayim:
2 kinder bueno
Yarim sekerli kahve
Ara: Yesil cay
Ogle yemegim:
1 izgara kofte
Bezelye, fasulye patates karisimi haslama sebze
Beyaz taze fasulye
Kayisili yogurt
1 dilim ekmek
Bu kadar sebzeyi dunu telafi etmek amacli yedim insallah yararini gorurum :)
Ve simdi oglenden sonrayi zinde gecirmek için, yarim sekerli bir kahve iciyorum :)
Senin konuyada boyle bende yaziyorum menumu falan insallah rahatsiz olmuyosundur :s Buraya yazmak motive ediyor, biraz eksik yazmak adina dahada dikkat etmis oluyorum :)
Ama baska konuda acabilirim yani, hic sıkılmadan soyliyebilirsin :)
Canım olur mu öyle şey ben gayet memnunum zevkle okuyorum :) hem birbirimizi motive ediyoruz. Istersen konu elbette açabilirsin ama burayı kendi konun gibi Gör, ben yokken bile paylaşımda bulun hatta. Memnun olurum
Çok güzel yemişsin yine. Gayet dengeli. Afiyet olsun. Ama o kahvaltı düzelecek tez zamanda bekliyorum :))
Ben de şimdi 1 incecik dilim tiramisu yedim ara öğün olarak 2-3 tane de Cips attım ağzıma tatmin oldum :) şimdi güzel bir de akşam yemeği yerim. Tamamdır :)
2 ana - 2 ara öğün günüm bugün böyle yapınca çok acıkmıyorum. Hep yapabilsem keşke ama çok erken kalkıyorum. Akşama da "30 days challenge" yapacağım popo,karın,bacak. Onları bırakmak yok. 10 dk ANCA Sürüyor zaten. Bugün iyi bi dinlendireyim Vücudu
Cok tesekkur ederim canim, banada buraya yazmak iyi geliyor, halimdende memnunum :) O zaman boyle, bu sekilde devam! :)
Masallah iradeye masallah :) 2-3 tane cips haa vay bee, sayiliyormuydu onlar hahaha :)
Evet bu kahvalti pratik ama faydasiz oluyor malesef, ama duzelticem, inaniyorum !!
Evet saglam ara ogun yapinca insan daha az acikiyor tabi abartmadigi surece. Bende onumuzdeki hafta ara ogun depomu doldurcam :)
Yavas yavas sanki bir seyler oturuyor gibi geliyor bana ya.. Ilk defa boyle rahat kasmadan kendime dikkat ediyorum, ve sanki yaptigim degisiklikler daha kalici, yaptigim kacamaklarida pismansizlikla atlatiyorum. Güzel birsey bu, kendimi iyi hissetmemi sagliyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?