- 9 Temmuz 2015
- 407
- 573
- 103
- 34
- Konu Sahibi GirLookingForLove
-
Hafiflemezdi bence de, iyi ki almamışsın. :)
Evet o an çok mutlu olacaktın, belki bir iki saat sonrasında da mutlu olacaktın ama akşam yine mi diye pişman olacaktın sanırım.
Çok güzel olmuş öğle yemeğin, afiyet olsun. :)
Aynen, anlik bir mutluluk için durusumu bozmadim :)
Birde sonrasinda insan kendinlen gurur duyuyorya haha orasida güzel geliyor :)
Senin nasil gidiyor?
Hahah aynen, ben de mesela bugün ekler yemedim, sanki onu yemeyince kilo bile vermişim gibi hissediyorum.
Ben uzun zamandır bir ileri bir geri moduyum. Dünden itibaren biraz keskin olarak artık ileri gitmeye karar verdim bakalım bu saate kadar iyiyim şükür. :)
Anliyorum herkezin donem donem sallatilli anlari oluyor. Bu anlardan çikmasini bilmek ama onemli olan. Benimde gecen haftam tam bir fiaskoydu, ama durduramadim kendimi, anca dun bugun toparliyabildim, ve boylede devam etmek için elimden geleni yapiorum.
Aaah aah insan bu kadarmi çok çikolata yemeyi sever yaa, yakti beniiii
Kesinlikle, ama o çalkantılı dönemler artık kronikleşip sürekli hal aldıysa gerçekten bir arpa boyu yol alamıyoruz. O yüzden yeter dedim, kendime irademi kanıtlayacağım. Bu kadar iradesiz olmam mümkün değil zira :)
Ben bildiğin kendimi frenlemesem herhalde obez olurum ya.Bakma kilo 55 civarı ama yemeye BA-YI-LI-YO-RUM! Tatlı tuzlu hiç farketmez ağzıma uygun bir şey varsa affetmem yani. Yemediğim şey de çok azdır. Aslında istediğim kiloya ulaşsam, istediğimi yiyerek koruyabileceğimi biliyorum. Ama önce 1-2 ay kendimi sıkıp o kiloya ve vücuda ulaşmalı, sonrasında da ömür boyu istediğimi yiyerek, ancak zaman ve porsiyon dengesi ile mutlu mesut yaşarım inşallah.
Yani aslinda oyle, biraz disimizi siksak zaten mide kaldirmaz bugun yediklerimizi
Ama iste o kadarda kolay olmuyor malesef...
Ama zaman almasi normal, yani sonuçda yasama seklini degistiriyoruz resmen, ve bu oyle bir iki haftada olcak is degil.
Yavas yavas ama emin adimlarla ilerliyoruz diyelim :)
Ara ogun olarak:
Bir kare cikolata
Yarim sekerli kahve
Kahveye yine fazla yukleniyorum ama isler yogun ve beynimin asiri aktif halde olmasi gerek gun boyunca. Anca boylee :)
Kızlar kızlar süpersinizzzz fit arkadaşlarım benimmmm :))))
Ben bugün çok yoğundum ya. Bütün gün temizlik bir yandan ders verdim iki öğrencime. Hala temizliğe devam ediyorum. Feci spor oldu bana
Öğle (12:00)
Ailemle kahvaltı yaptım :)
1 dilim light peynir
3-4 dilim domates
1 salam
1/4 tava böreği
1 etimek üzerine azcık torku :)
Akşama kadar enerji harcadıktan sonraaaa
Akşam(18:00)
5 yk pilav
2 yk barbunya
2 adet izmir köfte
2 dilim patates
Veeee devam. Yatmadan Callanetics de yaparım. Bugün iyi kalori harcadım :)))
B BitterCikom Bitterimizin öğünleri yine şahaneeeee. Artık oldun sen yaaaa valla :)))
Vernalagnia Tam beni tarif etmişsin kız:))) Ben de yemeye bayılırım. Yemek en büyük zevki bence bu hayatın. Hiç ayırmam, her şeyi yerim, iştahım çok nadir kapanır hatta morali bozuk olunca yiyenlerdenim:)))) o yüzden mis gibi verdiğim 13 kilonun 9 kilosunu geri aldım. İşte şimdi uğraşıyorum geri 47 olcam diye
Ben geldiiiim :)
Bu sabah tartıldım tam tamına 50.00 ı gördüm!!!! Çok mutluyum çok :))
O yüzden iftarda ödüllük bir tabak domates soslu spagehtti yedim, sosun kalorisi çok azdı rahat rahat indirdim mideye. Ohhhh sefam olsun. Öncesinde 2-3 yk soğuk yarma çorbası yemiştim.
Çok iyi hissediyorum. Mutluyum. Bayramı müthiş atlatıp kilomu koruyacağım. Hatta belki vereceğim. Tartıldığımda kabızlık sorunum vardı üstelik :)
Ohh ohhhh parti mi versem napsam kaldı son 3 !
Kuzum çok sevindim, kabızlık sorununa rağmen 50 ise sen 49ları görmüşsün demektir. Tebrikler.
Teşekkür ederim Canım yaaaa :) darısı başına inşallah tez zamanda. Ayrıca dün "that sugar film" önerini görmüştüm. Bugün açtım onu izledim. Gerçekten çok etkilendim. Teşekkür ederim sanabayram öncesi çok yerinde oldu. Hala düşünüyorum o meyve sularını falan. Belgeselin ortasında kendime meyve almaya gittim, 1 kutu çikolatalı süt gördüm dolapta. Şeker oranı %24.5 di. Alt tarafı bir süt diyorsun ama işte.... Halbuki çok masum görünüyordu. O yediğim sözde sağlıklı gevrekler... Aman Allahım dedim. Yani diyeceğim o ki radikal bir karar aldım ve şekeri hayatımdan çıkarıyorum. 21 gün sabretsem şuna zaten bu iş bitecek! Şekersiz, hurmalı, İncirli müthiş kek tarifleri var mesela. Ölmem ya cıs bana. Ama benim ciddi bir tatlı bağımlılığım var, sanırım arada bir kare bitter çikolata yerim en azından. Onun dışında lokma tatlı girmeyecek ağzıma. Hele Bayramda hiç!
Callanetics 6/21 tamamladım. 5 km yürüdüm bugün.
Herkese Mutlu, huzurlu Bayram'lar dilerim
Tabii burda bayram falan olmadigi için, normal bir gün gibi ilerliyoru benim için ...Ah aah ne çok severim o bayram havasini, kalabalik kabalik :) Insallah bu hafta sonu nasip olur banada :)
Dün aksami hafif atlattim yazmamisim bilee
Bir tabak mercimek corbasi
1 uzum
1 bitter cikolata (Kardesim yapmis merak edip yedim :) )
Bu sabah tartildim yine 52... Almadigima sukur ama malum bu gunler biraz agir gecdi :s
Sabah:
Kepekli bugday karisimi + Süt
Yarim sekerli kahve
Yesil cay
Ogle:
Saumon baligi
Yesil fasulye (haslanmis)
Ekmek
%0 yagli yogurt+ Seftali ezmesi + 1 kasik ezilmis oreo
Bizim kantinde arada degisiklikler yapio, tadina bakayim dedim :)
Sonrasindada yarim sekerli bir kahve daha...
Bayramın kutlu olsun Canım benim. İlk günü öyle olsun, haftasonu olur senin de bayramın :)
Tatlı bağımlılığı konusunda sana katılıyorum. Benim de öyle bir durumum var işte ama inat ettim başarıcam. Menün yine çok güzel. Tartıya değil vücuduna odaklan. :) Kimse şuan 50 kilo olduğuma inanmıyor. Herkes çok zayıflamışsın, bu kadar kilo verme falan diyor. Şaşkınım.
Bayram ama ben elimden geldiğince dengeli yiyorum :)
Sabah kalkınca kabız olduğum için 1 armut ve yeşil çay ile güne başladım.
Kahvaltı
Kepekli tost ekmeği ile beyaz peynirli sucuklu tost
2 dilim domates
Kayısılı form çay
Öğle
Kahvaltılık yedik.
1 küçük dilim su böreği
3 çeşit peynir(2 dilim)
4 zeytin
Çay
Ağır şeyleri istemiyorum.
İlle sarma ye dediler. 1 tane yedim sadece :)
Yarım mandalina
Ve 1 salkım üzüm yedim.
Et, baklava falan yok. Her gün aynı şeyler zaten. 1 gün yesem yeter. Et günü de yarın olsun :) bugün hafif şeylerle atlatacağım.
Super gidiyorsun yine :) Ne yersek oyuz, ne yaparsak oyuz. Hayal kurmak yetmiyor, nasil olmak istiyorsak kendimizi su andan ihtibaren oyle hissetmemiz gerek. Anca oyle istediklerimize ulasabilriz :)
Evet sen 50 kiloya dusdun ama kas kazandin. Belkide spor yapmasaydin, 49 olacakdin ama tonik ve siki bir vucudun olmicakdi. O yuzden dediginle ayni fikirdeyim, tartiya fazla odaklanmayip, direk vucuttaki degisimlere bakmak gerek :)
Bende hala is yerindeyim, burada hic ara ogun yapmiyorum... Aslinda kararsizim bu konuda sana danicayim.
Durum soyleki ara ogun yapmiyorum, cunku yanimda yicek birsey bulundurmuyorum.
Bu aksam alabilirim ama, cogu zaman canim istemiyor bile, arada sirada birseyler yemek istiyor canim, ama oda daha çok sanki stresden veya can sikintisinda gibi geliyor bana...
Ara ogun yapmak sartmi? Yani dahami iyi olur bir ara ogun eklesem? Diyet biskuvilerden mesela...
Canım seninle paylaştığım kan grubuna göre beslenmeyi uyguladığımda hiç ara öğün yapmıyordum, günde 2 öğün yiyordum sadece. Ve yetiyordu. Yetmediği takdirde atıştırıyordum. Ara öğün yapılması iyi bir şey ama bir zorunluluk değil.
Acıkmadığın müddetçe ara öğün yapmak zorunda değilsin ama miden kazındığı an da mutlaka ara öğün yap çünkü bir sonraki ana öğününde daha ölçülü yemeni sağlar. Yanında ufak da olsa bir şey bulundurman da fayda var :)
Bu arada akşam yemeğim
1 kase mercimek çorbası
3 yk az yağlı kavurma
Bol salata
1 dilim ekmek
1 bayram çikolatası yedim sadece. Böylece tatlısız günü tamamladım sayıyorum çünkü ölçülü çikolataya izin var :))
Et yemeyecektim ama alternatif bulamadım, zaten çok hafifti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?