Zayıf olmak=Fit olmak algısını yıkacak günlük! :)

Vernalagnia neden olmasın aynen yapar benim arkadaşım
Ne diyorduk?
"We Can do it!"

Akşam yemeğim

2 kepçe tarhana çorbası
1 biber dolması, 2 yk yoğurt
1 kaşık dünkü bulgur pilavından.
Yarım dilim ekmek

zar zor da olsa yedim :)
Ben bu erken yeme işine bayılıyorum. 6 dan sonr ağır yememi engelliyor.

I think so, we can do it! :)

Yalnız biraz erken olmuyor mu akşam yemeği ya? Gerçi günler kısaldı ama. Akşam ara öğün yapıyosun tabi onunla geçiştiriliyor mantıklı bir bakıma. Benim pek öyle bir şansım yok maalesef. Ama en geç 7 falan olsa hiç fena olmaz.

Ya evet erken oluyor biraz ama 2-3 çeşit bir arada yiyip yoğurt veya salatayla destekleyince hiç acıkmıyorum. Bir de öğle yemeği yerine ara öğün yaptığım için pek açlık çekmiyorum akşamdan sonra. Yinede saat 8 gibi falan bir şeyler atıyorum ağzıma meyve, kuruyemiş türü. Her an değişebilir sistemim. Ders verdiğim saatlere göre. Şimdilik böyle :) akşam sporu öncesi ara öğün iyi oluyor.

Mesela bugün 4:30 gibi yedim, 8 gibi de 2. Ara öğünümü yaptım.
1 dilim ekmeğe 1 çay kaşığı ton balığı koydum Yedim. 2 tane de şekersiz yulaflı bisküvi. Tamamdır! Soda,yeşilçay, su derken açlık hissetmiyorum zaten. Bakalım sonuçları Nasıl olacak :)

Akşam sporu:
callanetics 10/21 tamamlandı!
Toplam spor: 1 saat 37 dk

Hadi hayırlısı bakalım. Sonuçta bir kişiye iyi gelen diğerine de iyi gelecek diye bir kaide yok. Sen kendi vücudunun düzenini dengesini bilirsin. Belki de böylesi sana çok iyi gelecek :)

Ara öğün süper.
Spor zaten maşallah. Callanı da yarılamışsın resmen helal.

Günaydııııınnnnn !!!
Bugün kol bacak ağrılarıyla uyandım ama yine de güzel bir gün. Sabah sporuna ara veriyorum nasılsa yarın tam gaz yeniden başlıyor :))))
Bomba bir kahvaltı yaptım. Çok değişik bir şey denedim kahvaltıda.
Muzlu yer fıstığı ezmeli omlet. Evet yanlış duymadınız okumuştum bir yerde çok ilgimi çekti böyle farklı lezzetleri severim. Hem de tatlı ihtiyacımı gidermiş oldu. Foto çekmeden yedim maalesef meraktan :))) bu omletin yarısını yedim yaklaşık 150 kcal.
1 dilim beyaz peynir
3 dilim domates ve 1 etimek ile birlikte.

Protein bombası oldu :) tarifi şöyle:
-1 yumurta sarısı
-3 yumurta beyazı
1 yk fıstık ezmesi
1 yk yulaf ezmesi
1 tk tarçın
1 olgun muz
Malzemeleri karıştırdım, ben muzları ezip ekledim. Bir güzel pişirdim teflon tavada :) değişik bir lezzet oldu. Tamamı yanında hiçbir şey yenmeden yenebilir. Ben kendimi tatlıya boğmamak adına yarısını tükettim. Mutluyum yine karnım dümdüz kilomu çok merak ediyorum hadi cuma gelsin

Gunayiin :)

Ooh ne güzel olmus afiyet olsun sana !! Bende bir siralar bowlcake'lere heves etmisdim, her sabah usenmeden hazirlayip, eyip oyle gidiyordum ise, ve gercekden hiç acikmiyordum. Icinde yulaf, yumurta, süt, muz, çok az kabartma tozu, ve 3 kare bitter cikolata koyup mikrodalgada pisiriyordum. Sonra uzerine bir tarçiin, oh miiis !

Ben bu sabah yine kepekli misir gevregi ve süt yedim, ama artik yumurtali, peynirli, domatesli ekmekli bir kahvaltiya yonelicem...
Degisiklikleri yavas yavas oturtuyorum...

Simdi kendime hem ekim ayinin programini, hem yuruyuslerimi sigdircak ve sabah kahvaltilarimi aksam'dan hazirlamami saglicak sekilde plan ayarladim, ve yarin'dan ihtibaren ekim ayinin ilk günüyle bu programi uygulamaya baslicam !

Bende tartinmiyorum bayramdan beri korkudan Ve tartinmayida dusunmuyorum simdilik, belki bu duzeni tam otturtukdan bir hafta sonra olabilir :)

Afiyet olsun Canım benim yavaş yavaş oluyor bak. En azından çikolatadan gevreklere geçtin, çok da iyi oldu :)
Sana güveniyorum ya yapabilirsin. Yarım saatcik ne ki üstüne bir de yürüyüş bomba gibi bir şey olur o direnen kilolar bir anda gider. Vücudu değişikliklere alıştırmak lazım. Mesela ben vücudumu hep spora alıştırdığımdan mıdır nedir gram gram veriyorum aylardır arada vücudu şok etmek lazım hep az yiyerek de olmaz bazı günler ipin ucunu kaçırdığına üzülmeyeceksin çünkü vücudun ihtiyacı var. Spor da öyle işte sık sık değişiklik istiyor.

Çok güzel olmuş cidden. Ben denemiştim sanırım kardeşimle bir sefer, muz ve yumurta ile ama tavaya yapışmıştı. En kısa zamanda yeniden deneyeceğim, meraklandırdın. :)

Çok güzel olmuş cidden. Ben denemiştim sanırım kardeşimle bir sefer, muz ve yumurta ile ama tavaya yapışmıştı. En kısa zamanda yeniden deneyeceğim, meraklandırdın. :)
Kuzum bir damlacık zeytinyağı damlatıp tavaya yayarsan yapışmaz,mis gibi olur. Mmmm çok doydum ben akşama kadar acıkmam artık

Kuzum bir damlacık zeytinyağı damlatıp tavaya yayarsan yapışmaz,mis gibi olur. Mmmm çok doydum ben akşama kadar acıkmam artık
O zaman haftasonuna deniyorum ben bunu. :)

Bir de maş fasülyesi aldım çok merak ediyorum, onu da haftasonu deniyim bari. Deneysel bir haftasonu olsun.

Güne böyle motivasyonla baslamak ne güzel yaa :) Keyiflendirdiniz sabahimi böyle zinde olarak :)
Haklisin bunu bende deneyimlerimle fark ettim, ne zamanki yemeyi uzun sure kesiyorum olmuyor, vucut alisiyor ve direnmeye basliyor. Onemli olan amaaan olmuyor deyipde tumden salmamak :)

Vernalagnia sendemi çalisiyorsun? Sen nasil ayarliyorsun spor zamanini ?

Evet canım çalışıyorum. Ben işten sonra yapıyorum yaptığım zaman (ki 5-10 gündür yapmıyorum) Ama yorgun olduğum zamanlarda aman boşver diyip yapmıyorum bu sefer. O yüzden sabah erken kalkarak yapmayı deneyeceğim. En azından hem tüm gün zinde olurum, hem de yorgunum yapamayacağım diye bir bahanem olmaz. Farzediyim ki mesaim daha erken başlıyor. :)

O zaman haftasonuna deniyorum ben bunu. :)

Bir de maş fasülyesi aldım çok merak ediyorum, onu da haftasonu deniyim bari. Deneysel bir haftasonu olsun.
Ay bunun fotosunu bekliyorum bak. Hiç denemedim ben. Baktım güzel ben de alırım
Amma iştahlıyım ben ya. Maşallah bana. Aman yiyen de ölüyor yemeyen de ne yapayım yani yemeği seviyorum

Ay bunun fotosunu bekliyorum bak. Hiç denemedim ben. Baktım güzel ben de alırım
Amma iştahlıyım ben ya. Maşallah bana. Aman yiyen de ölüyor yemeyen de ne yapayım yani yemeği seviyorum

Of iştah konusunu bana sor bide. Azcık kesilse hiç fena olmaz yani. Yemek yemek için yaşıyorum maalesef. :)
Ahaha babam da öyle der, yemeyip öleceğime yiyip de ölürüm diye.

Anladim kuzum, bende sabahlari yapmaya caliscam. Hep hayranlikla bakmisimdir sabahin korunde kalkip'da spor yapanlara :) Deneyeceyim !

Aaaa neler atlattim ben neleeeer bi bilseniz !!
Tam ogle yemegi vaktinde, tam herkes açken, ofis'den bi calisan veda etmek için aperitiflik birseyler ayarlamis. Ekmek, somon, ekmek, peynir, cesi cesit tatlilaaar ...
Elime bir ananasli yesil limonlu meyve suyu tutturdular (yarim bardak) hayir diyemedim, burda kadeh tokusturuyolar ben yapmasaydim ayip olurdu...
Sonrasinda iki tane minnak ekmek arasi peynir + somon yedim ve bir tane cikolatali tatli oda minnakdi, 1 makaron boyunda...

Cok acdim ve genelde bu tur faaliyetler 1 saat suruyor, o yurden midemi yatistirmak istedim... Ama tabi tatli mide falan yatistirmaz, o ufak bir hata oldu...

Neyse tabi bunlar kesmedi, kantine gittik, ordada milfoy hamurunda keci peyniri yedim, yaninada bolbolbol salata...

Evet farkindayim çok fazla, ama aksam yemeginde telafi edicem bunlari ben :)

bu arada ekim ayinin programi için bana password falan gelmedi... Size geldimi acaba?

Ohhhh afiyetler olsun :) ne güzel yemişsin öyle. Snack ama çok fazla sağlıksız atıştırmalık göremedim ben cips gibi mesela :) olur o kadar. Ortama da uyum sağlamazsak bazen hem onlar tarafından hoş karşılanmayız hem biz huzursuz olabiliriz. Mesela ben haftasonu kuzenlermle waffle yemeye gideceğim. Şimdi ben istemiyorum diye neden plan bozayım demi :)) az yerim, malzemesini az koydururum yaparım bir şeyler :)))
Akşama hafif atlatırsın Canım artık :)
Ben de 13:30 da ara öğün yaptım. Canım abur cubur çekti normalde aramam fazla. Napsam napsam dedim koy sen bir leblebi ye :)))
Yarım avuç leblebi
3-4 tane yulaflı şekersz minik bisküvi
3-4 peynirli çubuk kraker

Böyle bir ara öğün oldu benim de :)
İstediğimi yiyorum, porsiyon ayarlıyorum, kilo almıyorum Ohhh :)
Şifre henüz gelmedi, sitede hala september programı görünüyor. Ne zaman koyacaksa artık koysun :)

Komşu çağırdı yemeğe illa gel gel kıramadım . Neyseki normal bir yemek oldu tabağımı kendim doldurdum :)

1 kepçe tarhana çorbası
4 yk pilav
1 tahta kaşığı ile etli nohut
3 yk salata

İlla baklava yiyeceksin dediler ama tüm ısrarlara rağmen direndim ve masadaki meyve sepetinden 1 erik alıp kaçtım
Vay be baklava yemiyorum artık

O halde bu iradeye bir şapka çıkarıyoruz efenimm. Maşallah sana.
Gayet güzel bi menü olmuş.

Şu Cassey yollayaydı şifreyi iyiydi.

O halde bu iradeye bir şapka çıkarıyoruz efenimm. Maşallah sana.
Gayet güzel bi menü olmuş.

Şu Cassey yollayaydı şifreyi iyiydi.
Ya valla deli oldum ben de. Her ayın son günü yeni peogramı koyuyordu. Of Cassey of :))) sabaha gelse bari :)
Akşam yemeğinden sonra yarım armut, 4-5 tane cips Yedim. Can'ım çekti nefsimi körelttim. tatlı yemekten iyidir bence :)
11/21 Callanetics tamamlandı!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…