teşekkür ederim, sende diyet yapıyormuusn, nasıl kilo durumun, allah kolaylık versin sanada.
Sağlıklı bir şey değil biliyorum ama benim için çok önemli. Bir gün canımın istediğini yiyorsam vicdan azabı çekip aç kalıyorum sonraki gün. Hergün tartılıyorum.
Tüm yorumları okumadım ama ben de 30 kilo verdim canım. Herkes görüntüden bahsetti ama sağlık ve hareket kolaylığı için yaptım ben. Ekmek sabah kahvaltısında bir dilim kepekli akşam yemeğinde pilav makarna yoksa bir dilim yedim. Bol bol yoğurt yedim kahvaltıda bile yoğurt yedim sindirim için mükemmel. Porsiyonları küçülttüm. Abur cubur kestim tatlı sadece krizlerim olduğunda yedim. Soda, su, ayrandan başka bir içecek içmedim. Çayı sevmem ama şekersiz arada içtim. En önemlisi akşam saat altıdan sonra açlıktan ölsem de hiç bir şey yemedim ve beni en çok bu, yoğurt yemek, fazla su içmek(acıkınca hep önce su içerdim,yemekten önce su ), her gün yürümek zayıflattı. Bunları alışkanlık haline getirdim, şükür iyiyim şimdi. Bir sene de kendim çok kasmadan 30 kilo verdim. Ama tavsiye herkese bu şekilde çok fazla kilo verecek olanlar sporda yapsın sarkma oluyor yoksa. Tüm sırlarımı açık ettim.
Benim için çok önemli ama zayıflık artı sıkılık 34 36 bedenden yukarı çıktığımda depresyona girecek kadarama dikkat ediyormuyum hayır sonra niye kılo aldım diye işkence ediyorum kendime gece yersen börekleri tatlıları alırsın number1 :)
Arkadaslar selam,
Dün annemlere gittim ve konu yine kilolardan acildi,üzülyor annem bu kilolu halime.
Kilo almamak icin ne yapiyorsunuz?
Zayif olmak sizin icin ne kadar önemli?
Ben son 3 ayda 4-6 kilo verdim ama devami gelmeli.
168 cm boyunda 100 kilo.....
Canım merhaba , benim boyumda 170 şimdi 57 kiloyum 54 olmak isityorum , bir ara 69 kiloyu görmüşlüğüm var. Sonra dedim ki kendime napıyosun sen kendine iyi misin , senin karakterine bile uygun değil bu ne hal... Bir kilo bile insanı öyle yavaşlatıyor ki verince farkediyoruz.. 30 kilo fazlan var diyelim , diyet yaparken uzun vadeli düşünemediğimiz için hep yanılıp , sıkılıp bırakıyoruz. Ama o 30 kiloyu her ay 1 kilo versen en geç 30 ayda vericeksin , sonra rahatlayacaksın. Ama biz başlıyayım olsun bitsine getirdiğimiz için sonuç olarak hep başarısız oluyoruz. Sakın vazgeçme... İnsan isterse manevi şeyler dışında herşeyin üstesinden gelebilir.. Tabi aç susuz gezip kendini hasta edicek yollara da başvurma canım.. Şimdiden başarılar..
Canim ama bu hic mi bisey yemiyorsun ertesi gün???
Ama cok hafif yesen bisey olmaz ki icini rahatlatmak icin?
Peki kilon kac?
Benim sorunumda ekmek!
Baya tüketiyorum desem yeridir.demekki az yemeliyim
Ama ekmek yemeyince sanki bi yanim eksik? :)
taze ve çıtır çıtır sa belki bir dilim birde sabahları yarım simit yerim
kendimi bildim bileli 50-54 arasındayım boyum 1.65
yalnız ekmeği hayatımdan atmak dukan diyeti ile oldu 3 hafta yaptım sonra zaten alıştım 'ekmek bizim gibi fakir ülkelerde alışkanlık olmuş'diyor karatay hoca cok da doğru söylüyor.
ha gayret bırak ekmeği
taze ve çıtır çıtır sa belki bir dilim birde sabahları yarım simit yerim
kendimi bildim bileli 50-54 arasındayım boyum 1.65
yalnız ekmeği hayatımdan atmak dukan diyeti ile oldu 3 hafta yaptım sonra zaten alıştım 'ekmek bizim gibi fakir ülkelerde alışkanlık olmuş'diyor karatay hoca cok da doğru söylüyor.
ha gayret bırak ekmeği
Hiç değil tabi ama azıcık yiyorum salatayla falan geçiştiriyorum yemekleri. Aslında zayıfım zaten yani 48 kiloyum boyum 164. Ama saplantı haline geldi sanırım. Düşünmeden keyifle yemek yiyemiyorum resmen.
ekmek sevıyosan niye yemeyesinki canım ? ben her gün 4 5 dilim yerim 58 kiloyum kilo da veriyorum boyum 168.insanlar neden kilolarıın sorumlusunu ekmek makarna yapmışlr anlamıyrm kilolarn sebebi hareketszlık pastalar kızartmalar bol bol yaglı yemekler ama nedense gunah keçişi ekmek makarna.esmer ekmeklerde o kadar besleyıcı şeyler ve lif var kı bunlardan vucudu mahrum bırakmak kendıne kötülük bnce eger fazla yiyosan gunde 5 6 dilime düsürmeye calış ama tamamen keseceğin şeyler pastalar tatlılar olsun.ayrıca ekmek seni uzun süre tok tutar diyetini bozmazsın böylece ve bence gunluk kalorını cok azaltma dayanamazsın ve kaslarından kılo verırsın.ben hiç bi zaman dayanamamişimdr az yemeye.bence günde 1500 kalorının altına ınme biraz da spor böylece önunde hcbisey duramaz
Hahaha :)
Sagol canim sirlarin icin
Ve tebrikler cok güzel azimle disiplinle zayiflamissin!
Bende toplaminda 40 kilo vermek istiyorum ve buda herhalde 6 ay falan sürer üzerine düsersem,cünkü cok biktim bu kilolardan!
Teşekkür ederim canım. Şükür ki zayıfladım. 6 ay diye şartlama kendini yoksa kilo vermen durduğu dönemlerde vazgeçebilirsin.
Ama zaten biraz kilo almak istedigini belirttin dün,bebek düsünüyorsunuz diye degil mi ?
Ekmek masum :) Ama beyaz ekmek degil içinde beyazlatmak için kullanılan kimyasallardan besin değerlerinin azalmasından dolayı. Tam buğday ekmeği ya da cavdar ekmek yediğimde tam ölcüsünde bırakıyorum yemeyi ama beyaz ekmek yedirdikçe yediriyor hele birde sıcaksa çıtırsa bir ekmek gene yersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?