Zayif olmak ne kadar önemli sizin icin?

teşekkür ederim, sende diyet yapıyormuusn, nasıl kilo durumun, allah kolaylık versin sanada.

Canim rica ederim
Bu yolda destek görmek cok güzel.

Ben dün itibari ile ligt/saglikli beslenmeye calisiyorum,aksam bir 15 dakika yürüdüm :)

Senin kac kilon fazlaydi?

Ben malumun 100 kiloyum ((((

Sağlıklı bir şey değil biliyorum ama benim için çok önemli. Bir gün canımın istediğini yiyorsam vicdan azabı çekip aç kalıyorum sonraki gün. Hergün tartılıyorum.

Canim ama bu hic mi bisey yemiyorsun ertesi gün???
Ama cok hafif yesen bisey olmaz ki icini rahatlatmak icin?

Peki kilon kac?

Hahaha :)

Sagol canim sirlarin icin

Ve tebrikler cok güzel azimle disiplinle zayiflamissin!

Bende toplaminda 40 kilo vermek istiyorum ve buda herhalde 6 ay falan sürer üzerine düsersem,cünkü cok biktim bu kilolardan!

Canim peki sIkIlik icin bisey yapiyormusun spor vs?

Canım merhaba , benim boyumda 170 şimdi 57 kiloyum 54 olmak isityorum , bir ara 69 kiloyu görmüşlüğüm var. Sonra dedim ki kendime napıyosun sen kendine iyi misin , senin karakterine bile uygun değil bu ne hal... Bir kilo bile insanı öyle yavaşlatıyor ki verince farkediyoruz.. 30 kilo fazlan var diyelim , diyet yaparken uzun vadeli düşünemediğimiz için hep yanılıp , sıkılıp bırakıyoruz. Ama o 30 kiloyu her ay 1 kilo versen en geç 30 ayda vericeksin , sonra rahatlayacaksın. Ama biz başlıyayım olsun bitsine getirdiğimiz için sonuç olarak hep başarısız oluyoruz. Sakın vazgeçme... İnsan isterse manevi şeyler dışında herşeyin üstesinden gelebilir.. Tabi aç susuz gezip kendini hasta edicek yollara da başvurma canım.. Şimdiden başarılar..

Merhaba canim,

Tabi insan sabirsiz olabiliyor istiyorki hemencecik gitsin,fakat artik yeterya, bu yük omuzlarimdan zamanla,az yiyerek ve saglikli yiyerek hareketle gidecek Insallah....

Sagol canim azmimin sonu zafer olsun.

Canim ama bu hic mi bisey yemiyorsun ertesi gün???
Ama cok hafif yesen bisey olmaz ki icini rahatlatmak icin?

Peki kilon kac?

Hiç değil tabi ama azıcık yiyorum salatayla falan geçiştiriyorum yemekleri. Aslında zayıfım zaten yani 48 kiloyum boyum 164. Ama saplantı haline geldi sanırım. Düşünmeden keyifle yemek yiyemiyorum resmen.

Benim sorunumda ekmek!

Baya tüketiyorum desem yeridir.demekki az yemeliyim

Ama ekmek yemeyince sanki bi yanim eksik? :)

ekmek sevıyosan niye yemeyesinki canım ? ben her gün 4 5 dilim yerim 58 kiloyum kilo da veriyorum boyum 168.insanlar neden kilolarıın sorumlusunu ekmek makarna yapmışlr anlamıyrm kilolarn sebebi hareketszlık pastalar kızartmalar bol bol yaglı yemekler ama nedense gunah keçişi ekmek makarna.esmer ekmeklerde o kadar besleyıcı şeyler ve lif var kı bunlardan vucudu mahrum bırakmak kendıne kötülük bnce eger fazla yiyosan gunde 5 6 dilime düsürmeye calış ama tamamen keseceğin şeyler pastalar tatlılar olsun.ayrıca ekmek seni uzun süre tok tutar diyetini bozmazsın böylece ve bence gunluk kalorını cok azaltma dayanamazsın ve kaslarından kılo verırsın.ben hiç bi zaman dayanamamişimdr az yemeye.bence günde 1500 kalorının altına ınme biraz da spor böylece önunde hcbisey duramaz

bu arada hepsini okumadım sadece başını okudum ama bu hep rastaladığım bisey ekmeği kes!! insanlar çok doğru gibi öğüt veriyo ama günlük kalorımızıın yuzde 50 60 ı karbonhıdrattan gelmelı.çinlilere bakın hep pirinç yerler ama bi tane şişman yoktur bnce kilo alan insan dönüp nrde hata yaptgna baktgnda zaten tatlıyı fazla kaçrdgnı gorur ayrıca şekerin vucudumza yararı yoktur:. ınsanlar tatlıdan yaglı yemeklerden gazlı seylerden spor yapmamaktan kılo alır kımse sucu ekmege atmasın ekmegı kesıp 1000 kalorıden az kalorı alıp kılo verenlerde sonra kılo verdım ama sıkılaşamadım selülitlerım hala duruyo die konu acmasın.ayrıca verdıgı kıloalrı aynı hızla almaya da hazrlıklı olsn...

1 ssimitin 4 dilim ekmeğe bedel olduğunu umarım biliyosundur

ekmek makarna pizza hepsı aynı gruptadır aynı tarzdır.fakir ülkede alişkanlık olmus demıssın de pizza makarna italyanlarda cok meshurdur fakir olduklrını sanmıyorum.italyan erkeklerının ne kadar meşhur oldgnu da herkes bilir.

Hiç değil tabi ama azıcık yiyorum salatayla falan geçiştiriyorum yemekleri. Aslında zayıfım zaten yani 48 kiloyum boyum 164. Ama saplantı haline geldi sanırım. Düşünmeden keyifle yemek yiyemiyorum resmen.

Canim az yemeye calisarak tadini cikar yemegin :)

Hem boyuna ve kilona göre azcik ipin ucunu kacirip 1-2 kilo alsan ,az yeyip verirsin

Annemde aslinda hep der hareketsizlik cok kötü,baska türlü ye kizim herseyden az

Yok suan az ekmek yemeye calisiyorum ve kepekli ekmek.

Ama zaten tam birakamam herhalde

Hahaha :)

Sagol canim sirlarin icin

Ve tebrikler cok güzel azimle disiplinle zayiflamissin!

Bende toplaminda 40 kilo vermek istiyorum ve buda herhalde 6 ay falan sürer üzerine düsersem,cünkü cok biktim bu kilolardan!

Teşekkür ederim canım. Şükür ki zayıfladım. 6 ay diye şartlama kendini yoksa kilo vermen durduğu dönemlerde vazgeçebilirsin.

Ekmek masum :) Ama beyaz ekmek degil içinde beyazlatmak için kullanılan kimyasallardan besin değerlerinin azalmasından dolayı. Tam buğday ekmeği ya da cavdar ekmek yediğimde tam ölcüsünde bırakıyorum yemeyi ama beyaz ekmek yedirdikçe yediriyor hele birde sıcaksa çıtırsa bir ekmek gene yersin.

Teşekkür ederim canım. Şükür ki zayıfladım. 6 ay diye şartlama kendini yoksa kilo vermen durduğu dönemlerde vazgeçebilirsin.

Canim yaaa sabirsizim iste,sanki bu kiloda iki günde geldide,cabucak o gün gelsin istiyorum,zayif ve narin olayim,cabu yorulmiyim yolda yürürken omuzlarim agrimasin vs

zayıf olmak benim için çok önemli boyum 1.57 kilom 53 üç kilo fazlam var malesef insan sitrese girince dahada çok yiyor onu anladım.iki gündür limonlu ılık su iyiyorum lavabodan çıkamıyorum desem yeridir

Boyum 1.67 kilom 65.

Kilo vermem gerekiyor ben öyle çok zayıflıktan hoşlanmam ama kiloyu da sevmiyorum. Veremedim kilo bi türlü.

Evet canim aynen öyle beyaz ekmek tam bir kilo dost zayifligin düsmani,ayda yilda bir yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…