Zayif olmak ne kadar önemli sizin icin?

Canim yaa,

Evet varmis böyle kilo alsin diye isteyen erkekler...

Hayirlisi olsun canim,tabi ki kendine bak/bakalim
Cok sevindim yazdigin mutlulugunu okurken,dedim aaaa,bir kac yil önce bende 72 kilo falandim,tamam vardi belki fazlaligim ama simdi ki kadar olmadi hic (

Canim basaracagiz Insallah... Allah yardimcimiz olsun

Canim cok dogru onca yük omuzlarimda

Ama sabirla azimle ya bu deveyi güdecem yada bu diyardan gidecegim....

sayende bende başladım diyete =) 2 hafta sonra kuzenimi düğünü var ve 8 kg vermem lazım. 2 hafta çok sıkı diyet uyguluycam inş bozmam =))

Canim cok dogru onca yük omuzlarimda

Ama sabirla azimle ya bu deveyi güdecem yada bu diyardan gidecegim....

Gercekten istersen oluyor merak etme vermesem ben veremezdim o kadar istahliydim kii annemle her sofrada kavga ederdik ekmek sakliyor diye gizli gizli zula yapardim cikolatalari benim abur cubura verdigim parayla kac gardrop dizilirdi ama sigara gibi bagimliydim.. bir de canin sikkinken sanki onlar boslugumu dolduruyo iyi geliyor gibi geliyordu :'( Diyetisyene gittigim gun dedi ki bu gun miden bulana kadar ne istiyorsan canin ne cektiyse hepsini ye yarin yeni bir gun olacak.. gercekten oyle oldu haftalik gidiyordum diyetisyenin tek iyi yonu haftalik kontrol oldugu ve para bosa gitmesin diye duzgun kacamak bile yapmiyordum ve motivasyonum hic dusmuyordu simdi kendim eski diyetlerden baslayacagim aslinda mantigini da iki bucuk yil boyunca anladim ;-) pess etme veremem deme once sen inan son tavsiye cikolatayi falan tamamen kes hic yemessen bir sure sonra canin hic istemiyor.. cunku bu tur yiyecekler once insulini birden yukseltiyor ve seker ihtiyacin gidiyor ama biraz sonra daha asagi iniyormus daha fazla cikolata yemek ve cips yemek istiyorsun ayni sigara gibi birsey ozellikle benim icin bi tane yesem gerisi geliyor

benim için çok önemli.öyle manken gibi olmayı istemiyorum ama mesleğim gereği azıcık kilo alsam hemen laf sokmalar başlıyor etraftan.beden eğitimi öğretmeniyim ben ilk başta hemen babam der koca popolu beden eğitimi öğretmeni mi olur diye.

evlendikten sonra 10 kilo kadar aldım.baktım hiç bir kıyafete giremiyorum.hayatım eşofman ve tişörtten oluşmaya başladı.iki adım yürüsem yoruluyorum.giydiğim hiçbirşey yakışmıyor falan tak etti canıma.

evde koşu bandım var benim.şubat ayında başladım hergün 5km yürüdüm.bazen yavaş yürüdüm bazen hızlı ama 5 km yi mutlaka tamamladım.ayrıca ekmeği şekeri aburcuburu hayatımdan çıkardım.

sabah kahvaltılarımı sıkı yaptım ancak ekmek yerine form bisküvi yedim.öğlenleri çorba yedim.ve en önemlisi akşam 6-7 den sonra hiç birşey yemedim içmedim su dışında.

ve böylece 14 kilo verdim ilk ay 9 kilo verdim ikinci ay 4 kg daha verdim şimdi 1 kg daa verdim.ama ben bunu yaşam tarzım olarak benimsedim.

ne pastalar ne çikolatalar geri çevirdim.yemedim işte böyle de formumu korumaya çalışıyorum.
öğlen çok yediysem aşam aaz yiyip dengeliyorum hala ekmek yemiyorum.arada çok canım istiyor beyaz ekmekte yiyorum...

Vermeliyim mutlaka,ama baya bir yolum var,fakat ilk hedefim 80 kiloya düsmek,böyle böyle gidecek bu kilolar Insallah

Tebrikler canim disiplinle ne güzel kurtulmussun kilolarindan.

Iste o redetmek cok önemli,hayir bunu yemiyecegim kilo aldiracak diyebilmek cok önemli

evet ya yememek gerekiyor malesef, şuan karnım acıktı ama yemiycem işte. süt içtim sadece.

Sağlıklı bir şey değil biliyorum ama benim için çok önemli. Bir gün canımın istediğini yiyorsam vicdan azabı çekip aç kalıyorum sonraki gün. Hergün tartılıyorum.

Tüm yorumları okumadım ama ben de 30 kilo verdim canım. Herkes görüntüden bahsetti ama sağlık ve hareket kolaylığı için yaptım ben. Ekmek sabah kahvaltısında bir dilim kepekli akşam yemeğinde pilav makarna yoksa bir dilim yedim. Bol bol yoğurt yedim kahvaltıda bile yoğurt yedim sindirim için mükemmel. Porsiyonları küçülttüm. Abur cubur kestim tatlı sadece krizlerim olduğunda yedim. Soda, su, ayrandan başka bir içecek içmedim. Çayı sevmem ama şekersiz arada içtim. En önemlisi akşam saat altıdan sonra açlıktan ölsem de hiç bir şey yemedim ve beni en çok bu, yoğurt yemek, fazla su içmek(acıkınca hep önce su içerdim,yemekten önce su ), her gün yürümek zayıflattı. Bunları alışkanlık haline getirdim, şükür iyiyim şimdi. Bir sene de kendim çok kasmadan 30 kilo verdim. Ama tavsiye herkese bu şekilde çok fazla kilo verecek olanlar sporda yapsın sarkma oluyor yoksa. Tüm sırlarımı açık ettim.

Benim için çok önemli ama zayıflık artı sıkılık 34 36 bedenden yukarı çıktığımda depresyona girecek kadarama dikkat ediyormuyum hayır sonra niye kılo aldım diye işkence ediyorum kendime gece yersen börekleri tatlıları alırsın number1 :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…