• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıf olmak

Kediler_efendisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2016
402
296
103
39
Arkadaşlar merhaba,

Zayıf olmak ne kadar önemli sizin için?

Kilo almamak için neler yapıyorsunuz?

Kilo problemim var ve motivasyon olsun bana tavsiyeleriniz ve görüşleriniz.

Asitli maden suyu ,soda

Maden suyu asitli içecek diye geçmiyor
mineralli su diye geçiyor sanırım

Geçen sene diyetisyenim günde bir kez maden suyu iç diye tembihlemişti
Açlık hissi veriyormuş sanırım daha fazlası

Bir de her gün probiyotik yoğurt ve yumurta yemeye özen göstermeni tavsiye ederim
Süt içeceksen laktozsuz süt tercih et

Kilo en masum dert yahu
Tamamiyle sizin elinizde
Biraz çaba gösterirseniz sonuçları görmek için heyecan yaşarsınız göz açıp kapanana kadar gider kilolar :KK49:

Arkadaşlar merhaba,

mide kuultme am3liyati oldum. daha 1 senem dolmadi insanlara eski fotografimi gosterince sasiriyorlar. ama ben o kiloluyken bulundugum ruh halinden cikamadim bi turlu. yani zayiflayinca hayatin aniden müsmukemmel olmuyor. hala kalabaliktan kaciyorum.hala aynalara bakamiyorum hala fotograf cekmeyi sevmiyorum. (bu arada small bedene kadar dustugum halde yasiyorum bunlari) diyecegim o dur ki zayif olsan bile aniden cikamiyorsun o moddan

mide kuultme am3liyati oldum. daha 1 senem dolmadi insanlara eski fotografimi gosterince sasiriyorlar. ama ben o kiloluyken bulundugum ruh halinden cikamadim bi turlu. yani zayiflayinca hayatin aniden müsmukemmel olmuyor. hala kalabaliktan kaciyorum.hala aynalara bakamiyorum hala fotograf cekmeyi sevmiyorum. (bu arada small bedene kadar dustugum halde yasiyorum bunlari) diyecegim o dur ki zayif olsan bile aniden cikamiyorsun o moddan
Terapi görmeyi düşünmez misin?
Benim arkadaşım psikolojik yardım almıştı,çok iyi geldi.
İnşallah en yakın zamanda sen de toparlarsın.
Geçmiş olsun.

Terapi görmeyi düşünmez misin?
Benim arkadaşım psikolojik yardım almıştı,çok iyi geldi.
İnşallah en yakın zamanda sen de toparlarsın.
Geçmiş olsun.
tesekkur ederim
suan kibristayim b3lki haziranda yasadigim sehire gidince dusunebilirim gitmeyi. devlet hastanesinde varsa eger gidebilirim (ogrenciyim ozeldekiler icin ayirabilecek butcem yok maalesef)

Boyum 1,68 ve kilom 88 :KK43:
Yillardır kilo sorunum var,bıktım artık
Kendin için istiyorsan kilo verebilirsin;) sabır isteyen bir iş ve hayat tarzını değiştirmen gerekiyor. Ben de doğum kilolarımı vermeye çalışıyorum bu aralar ama evde oturarak çok zor.

Arkadaşlar merhaba,

Çooookkkk önemli :KK14:
Bolca diyet yapıyorum :KK14:

İçim dışım dukan oldu .. diyetten bıktım ama herseyin bir bedeli var diyip yola devam ediyorum :ruh:

Kendin için istiyorsan kilo verebilirsin;) sabır isteyen bir iş ve hayat tarzını değiştirmen gerekiyor. Ben de doğum kilolarımı vermeye çalışıyorum bu aralar ama evde oturarak çok zor.
Evet aynen,hayat tarzı olmalı bencede ama stres olunca yiyorum ve yilların getirdigi kısır döngü

Ne güzel kilo vermişsin. Destek almaya gitmeden önce Bence şöyle bir şey yap.
Eminim seni o moddan çıkaracak.
Yüzünü kapatarak başarı Hikayem yada öncesi sonrası diye resim koyarak burda bir konu aç.
Bak bakalim nasıl havaya gireceksin ;) ;)
Eğer yaparsann beni etiketle unutma görmek isterimm.

Back
X