- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
- 83
- Konu Sahibi Kediler_efendisi
işte onun da değişmesi için eve aldıklarına dikkat etmen gerekiyorEvet aynen,hayat tarzı olmalı bencede ama stres olunca yiyorum ve yilların getirdigi kısır döngü

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işte onun da değişmesi için eve aldıklarına dikkat etmen gerekiyorEvet aynen,hayat tarzı olmalı bencede ama stres olunca yiyorum ve yilların getirdigi kısır döngü
Anlıyorum,umarım kısa sürede kurtulursun fazlalıklarındanDoğumda 33 kilo al ,hiçbir şekilde vereme sonra gel konuşuruz yine![]()
Bol su içmeye dikkat ediyorum,yakında sporada başlamayı planlıyorum,ama yemegede dikkat konusu mühimişte onun da değişmesi için eve aldıklarına dikkat etmen gerekiyorçok katı olma ama çok serbest de olma. Haftada bir gün ödül günün olabilir
Bol suyla mideni şişir. Çok stres olduğunda spor ya da temizlik yap. Bende işe yarıyor.
Teşekkür ederim! Son 5Anlıyorum,umarım kısa sürede kurtulursun fazlalıklarından
Zamanla istediğin kiloya düşersin disiplinli olursan. Yalnız pko ya da bünyesel nedenler yavaş kilo vermeye neden olabiliyor. VazgeçmeBol su içmeye dikkat ediyorum,yakında sporada başlamayı planlıyorum,ama yemegede dikkat konusu mühim
Woww súper,Eski halime geri dönmek icin yapdiklarim:
SPORT... haftada 3 kere kas ve 3 kere cardio 15km koşu yani
Protein agirlikli beslenme. Her kiloya 1,5 gram protein. 80 kilo insana 120gram protein.
Bol Sebze...meyve yasak (şeker)
Şeker yasak
Ekmek, pilav, makarna...un mamulleri yasak...
3 litre su...
Kur mür yok. Hepsi sacma.
Böyle yapdim (gecen sene haric) yine yapiyorum... ve adriana lima gibi oluyorum bu yapdiklarimla. Ama en önemlisi Sport
Ooo maşallah ha gayret,çok güzel,azim ettin başardın tebrikler ve bana örneksinTeşekkür ederim! Son 5![]()
Teşekkür ederim ..umarım sende verirsin fazla kilolarını. .Ooo maşallah ha gayret,çok güzel,azim ettin başardın tebrikler ve bana örneksin
Woww súper,
Aynen kas istiyorum bende,sirf düz zayif degil.
Yaşın kaç? Birde sport yazmışsın :) nerde yaşıyorsun,çünkü türkiyede spor diyorlar..hahaha ayrıntıyı farkettim de
Evet önemli olan azim ve galiba artık o azimi yakaladım,çünkü tak etti artık ya yeter bu kiloları kendime yük ettigimZamanla istediğin kiloya düşersin disiplinli olursan. Yalnız pko ya da bünyesel nedenler yavaş kilo vermeye neden olabiliyor. Vazgeçme![]()
Umarım ve inanıyorum,çünkü yeter yaaa,genç yıllarım oramı buramı çekiştirip gizleyerek istemedigim kıyafetleri giyerek geçsin istemiyorum artıkTeşekkür ederim ..umarım sende verirsin fazla kilolarını. .
Bende almanyadayım,yaş 32 ve çocugum yok.James Bond seni))
Almanyada yaşıyorum canim. Araya t sıkışmış.
30 yaşındayım ama yilardir spor ve saglikli beslenmeyle derim cok sıkı ( cocuk yok) kasda olunca bıldırcın oluyom...
Sende düzenli sporunu yap... kilolar kendiliğinden gidiyor zaten.
Başlamak bitirmenin yarısıdır derlerEvet önemli olan azim ve galiba artık o azimi yakaladım,çünkü tak etti artık ya yeter bu kiloları kendime yük ettigim![]()
Aynen,farkındalık'da önemli tabiBaşlamak bitirmenin yarısıdır derler![]()
![]()
Bende almanyadayım,yaş 32 ve çocugum yok.
Ayyy ne mutlu sana ya,bravo vallahi kendine bakmak fit olmak kadar güzel bişey var mı?
Bi ara başladım,ara verdim,yakında yine başliyacagım,evet kas yapmak istiyorum.Spor en iyisi kilo vermek icin. Kas orani en önemlisi. Gerisi yalan. Ac kalip kilo verince kaslar eriyor. Vucut solucan gibi oluyor.
Sen spor yapiyormusun?
Bi ara başladım,ara verdim,yakında yine başliyacagım,evet kas yapmak istiyorum.
Aç kalmamak derken mesela son 1 haftadır normal yiyorum ama tıka basa degile böyle hafifcecik aç kalkıyorum sofradan be kendimi daha dinç hisediyorum :)
Bi ara başladım,ara verdim,yakında yine başliyacagım,evet kas yapmak istiyorum.
Aç kalmamak derken mesela son 1 haftadır normal yiyorum ama tıka basa degile böyle hafifcecik aç kalkıyorum sofradan be kendimi daha dinç hisediyorum :)
Boyum 1,68 kilo 88Belki yazdin ben görmedim ama kac kilosun ve boyun kac?
Benden tavsiye günde max. 300 kalori az al yaninda sporda yapınca yaglar acayip güzel erir.
Mesela 10 günde 1 kilo saf yag verebilirsin. 300 kalori az yiyip, hergün sporla 300 kalori yakarsan. Sporla 300 kalori yakmak cok cok kolay, yani 4 kilometre yol yürüsen yakarsin