Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

aynen canım ama bu yaz eskisi gibi olmayacak inş. bizde gogsumuzu gobişimizi geregere incecik kıyafetler giyebileceğiz ayyy bu gaz bana 6 ay yeter sanırım hihi

ivetttttttttt bende inanıyorummmm

evet yazın dahada incecik olacak badilerimizi tişört niyetine giyicez...

inş yaaa denize gittim geeçn yıl deniz anası gibiydimm deniz taşcak sandımm:)))

cısssssssssss ne döneri yaa bende az önce tartıldım kilo olarka değil ama gr olarak almışımm bunuda dengesiz beslenmeme sporu 60 dk 35 dk indirmeme bağlıyorumm ama du bakalım regl ödemide olabilirr

vayyy ıstıkrar harikaaaa kutluyorum seniii

:81: evet benım mayısa kadar zayıflayı 70 lere inmem lazım gorumcemın oğlunun dugunu var yenge olarak sık olmak istiyorum guzel bir abiye alıp giyemek istiyorum inş. yarabbımm

aynı mayısa kadar benimde zayıflamam şart görümcem evleniyorrr şoık bir otelde olcak düğünn orayaa dana gibi gidersem kahrolurumm

Son düzenleme:
Imsevel nerdesin yaaa

canım ben saat 4 te hooop mesaiyi bırakıyorum evde(konteyner da yani) girme imkanım yok

Bu arada ayvayı aman yarım yada çeyrek yiyelim diyetisyenler okadar öneriyo neresi kaloriliyse canım çektiydi valla boğazıma tıkandı.:)))

çok severim ayvayı ya.. 100 gr ı 63 kal diyo büyük bir ayvanın 250 gr geldiğini görmüşlüğüm var

canım menünü hem toplu bi şekilde ertesi gün yaz hemde görünür olsun yani liste halinde başlıkları falan renklendir kalınlaştır menü olduğu anlaşılsın yani

Son düzenleyen: Moderatör:

etsotenin miktarı önemli mesala 4-5 yemek kaşığını geçmemelisin,yumurtalarını ilk zamanlar haşlama yesen daha iyi olur....

süper...

akşam yemeğin abartılı geldi bana diyetisyene gittiğimde akşam yemeklerinde olduğunca 1 çeşit yemeye çalış demişti bana...

menün güzel ama akşam keşke pataesi yemeseydin....

kızlar sizdede diyete başladığınızda kilo vermeyi düşündüğünüzde sanki hep açmışsınız gibi bir düşünce oluyormu ?

oluyo ama 4-5 gün sonra alışınca geçiyo canım...

anem böyle diyetmi olur kıs hehehe...

Çok güzel yemişsiniz herzaman böyle yense kesinn başarırsınn canımm
bu topiktekii arkadaşlar maşallah hepinimizz ne kadar istekliyiz olacak bu sefer

suyu olabildiğince çok içmeye çalışıyorum cnm ama bunu bile zorla içebebiliyorum.ama en az üç bardak daha arttırıcam

Bak ben napıyorum kola şişesini dolduruyorumm sonra hangi odadaysamm götürüyorumm en azından gözüme çarptıkça aklıma su içmek geliyorrr ve akşama kadar şişeyi bitiriyorum

suyu olabildiğince çok içmeye çalışıyorum cnm ama bunu bile zorla içebebiliyorum.ama en az üç bardak daha arttırıcam

O densizlerden heryerden çokkk desenee
Banada fazla samimii olmadığımm bir arkadaş diyor sitede

Bak ben napıyorum kola şişesini dolduruyorumm sonra hangi odadaysamm götürüyorumm en azından gözüme çarptıkça aklıma su içmek geliyorrr ve akşama kadar şişeyi bitiriyorum
çağla şikelde her odada su doldurup bırakıyormuş ytabi obların evi hepimizin toplamı kadar olduğu için haklı bunu yapmaktAA :)))

Ama acı iştah açmıyormu yaa ben yedikçe yerimm bir de ekmek daha çok tüketiyorum acıyla

kızlar azcık motive ediyim sizi,pazartesinden beri 1000 kaloriyi geçmeden ve aç kalmadan diyet uyguluyorum,günde en az 2 litre su,2 fincan yeşil çay içiyorum akşam 6 dan sora yememeye özen gösteriyorum ve hergün tartıda eksik çıkıyorum 5 günde5 kilo diyeti yaptığımda bile hergün tartıda eksi çıkmadım tabi ilk hafta su kaybıdır fln ama belim incelmeye başladı zayıflamaya başladım ben hissediyorum.......

Ahh selinay papatesi çok seviyorum eskiden yağda kızartarakk hafta 3-4 gün yerdimmm şimdi 15 günde bir yada hafta bir fırında yapıyorum 1 kaşık yağla ilee ama olmazsa çıkarcam bir süre hayatımdann

ama acı iştah açmıyormu yaa ben yedikçe yerimm bir de ekmek daha çok tüketiyorum acıyla

işte irade orda başlıyorrr kendmizle micadele etmemiz lazımm yemicez acıyı yicez ekmeği yemicez evet acı iştah açar ama orda irade devreye gircek aynı oruç gibi hep aklımızda değilmi oruçlu olduğumuz yememiz gerektiğini biliyoruzz hep tetikteyiz yerske bile azımızdan çıkarıyoruzz

dün bir ara oğluma abur cumur koydum önünee bi baktım almışım azğzıma atmışımm yemin ederim çıkardım ağzımdann o an daha iyi anladım zayıflamak istediğimi ağzımda bıraktığı tat yette sadece

ama acı iştah açmıyormu yaa ben yedikçe yerimm bir de ekmek daha çok tüketiyorum acıyla

evet aynen öyle mesela ben dün akşam patlıcan yemeğim vardı normalde 1 dilim kepek ekmeği yerdim ama 4 tane acı biberle 2 dilim daha yemek zorunda kaldım acı yedirir bugün bir kavanozla büroyada getirdim biberlerim biber değil zehir zaten.. Ama bağırsakları süper çalıştırıyor...

haydi sohbet zamanı

en çok neden kilo vermek istiyorsunuz (yani sizi bu noktaya getiren sebep???)

Ben biraz geç kaldım bu konuya ama dünküü konuda nerden kaldıysam okumaya başladımda
Ben ilk önce kendim için vermek istiyorumm tabikii sağlığım içinn,
Daha sonra evliliğim boyunca doğru dürüstü zayıflayana kadar güzel giyinemedimm hep ağladımm mağazalarda helede eşimle gittiysem kıyafet bakmayaa
hiçbir şeyinn yakışmadığınıı görmekk çok sinir bozucuu
arka arkaya 2 çocuk yapınca kilo çok oldu bende
Daha önce kilo vermeden önce amca kızlarım bile ,aaaa eşin sanaa hiç bakmamışş yazık zayıflamışsınn kurumuşsunn deyip gülmüşlerdii göya gırgır şaka yapıyorladıı amaa içime çok oturmuştuuu
öyle hırslanmıştımkii resimimii gördüğümüz zayıflığıma ulaştımm
2006 yılında polonyaya 3 yıllığımaa iş nedeniyle gittikk ve 2 yıl hiç izne gelmedimm çok şişkoydumm
ama dönerkenn 56 kiloyla geldimm
havaalında gören ailemmm ,akrabalar ,komşularr şok oldularrr
gittiğimm yerlerde nişanlımısınn diye sormaya başladılarr
kıyafetler almaya başlamıştımmm ne güzelll
kızımm anne deyince mağazadakiler ney kızınızmıı diyorlardııı
ALLAHIMM nasıll güzel bir duyguyduuu buuu
İşte yine kendime güvenimm gelsimm diye istiyorum,güzel giyinmek içinn istiyorum,sağlıklı olmak için istiyroumm,eşim için için istiyorumm

selam canlar o kadar çabuk ilerliyorsunuz ki geçmişi okumaktan yorum yapamıyorum:)))
1000 -1500 kalori alan arkadaşlarımı azimlerinden dolayı kutluyorum

bende kızımla çarşıya gidince kardeşmisiniz desinler diye istiyorum:))
gençleşmek için istiyorum gıdımdam kurtulmak için istiyorum veremezsin diyenler için istiyorum

İstemiyormuu benimkide sabah işe giderkenn diyet işinii naptınn devamm değilmiii diyee soruyorrr

ohh ne güzel yaaa hafta bende daha istikrarlı olcamm inş

kim ne derse desin kilokimseye yakışmıyorrr inş yine başarırsın yine başarırız

selam canlar o kadar çabuk ilerliyorsunuz ki geçmişi okumaktan yorum yapamıyorum:)))
1000 -1500 kalori alan arkadaşlarımı azimlerinden dolayı kutluyorum

bende şaşırıyorum 3 günde rekor kırdıkk valla yarın 100 sayfayı geçeriz öylw umut ediyorum

Süperrrrrrrrr yaa bunun 38 bendeni varmııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…