Zayıflama arkadaşı ariyorum

Ve çılgınkimyacının da katılımıyla son durum:
Cydates 94
Elifnurunannesi 76
Sugarpare 108.9
Meguc 110
Grumpygirl 77
Çılgınkimyacı 101.5

Ve çılgınkimyacının da katılımıyla son durum:
Cydates 94
Elifnurunannesi 76
Sugarpare 108.9
Meguc 110
Grumpygirl 77
Çılgınkimyacı 101.5
Kilosu 100 ve üzeri olan arkadaşların kilo vermesi daha hızlı olur. Ben geçen ay 100kiloydum. Herseyi yememe ragmen 5 kilo verdim. Cok az dikkat ettim yani. Insallah böyle devam eder. Diyetimdeki ekmek miktarlarını dusurmem gerekiyor normalde ama ben bu ay da boyle devam edeceğim sanırım. Geçen ay pek uydugumu söyleyemem.

Ben ekmeği hayatımdan çıkaramıyorum. Aslında karatay diyeti yapmak istiyorum ama sırf bu Yüzden çok ağır geliyor.

Merhaba. Dün akşam sadece közlenmiş biber yedim, sabah hafif bir kahvaltı yapmıştım. Öğlen ise kuru Kayısı ve ceviz yemiştim. 1 saat yürüyüş yapmıştım. Sabaha 300 gr alarak uyandım:KK43:

Bu sabah az tereyağlı yumurta, marul salatası, 3 zeytin, 1 Kayısı, domates Salatalık,, az peynir yedim. Ekmek yoktu evde.
Öğlen ve Akşamı hafif geçirmeye çalışacağım.
Ama 300gr çok üzdü beni.

Merhaba. Dün akşam sadece közlenmiş biber yedim, sabah hafif bir kahvaltı yapmıştım. Öğlen ise kuru Kayısı ve ceviz yemiştim. 1 saat yürüyüş yapmıştım. Sabaha 300 gr alarak uyandım:KK43:

Bu sabah az tereyağlı yumurta, marul salatası, 3 zeytin, 1 Kayısı, domates Salatalık,, az peynir yedim. Ekmek yoktu evde.
Öğlen ve Akşamı hafif geçirmeye çalışacağım.
Ama 300gr çok üzdü beni.
Her gün tartılmamaya çalış. Çok yanıltıcı oluyor öyle.

Ben bugün yediklerimi sayayım.
Uyanınca bir bardak ılık suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi
Sabah: 2 ince dilim kepekli ekmek, 5 zeytin, 2 yumurta, 2 ceviz, 1 domates, bitki çayı
Ara: 5 hurma, 1 bardak ayran
Öğlen: 4 yemek kaşığı etli bezelye, yağsız salata, 2 ince dilim kepekli ekmek
Ara: 1 yemek kaşığı kuru üzüm, 1 bardak ayran
Akşam: 4 yemek kaşığı bamya, 2 köfte büyüklüğünde haşlanmış tavuk eti

Saat akşam 9 gibi bir porsiyon meyve yeyip iki bardak ayran içmem gerekiyordu. Dışarıdaydım yapamadım.
Diyetisyenin verdiği liste bu şekilde.

Kızlar slm.. Ben de katılmak istiyorum size.. 1 aydır dikkat etmeye çalışıyorum ama tam olmuyor..
Karatay diyetini yapmaya çalışıyorum.. Önceden karatay diyetiyle acıkmadan ve kalıcı bi şekilde 9 kilo vermiştim..
Doğumdan sonra bebeğime süt yetmeyince gece gündüz sürekli yedim ve kilo aldım haliyle..
1.63 boyum en son 82-83 arasıydım.. Beni de listeye ekleyin lütfen :)

Kızlar slm.. Ben de katılmak istiyorum size.. 1 aydır dikkat etmeye çalışıyorum ama tam olmuyor..
Karatay diyetini yapmaya çalışıyorum.. Önceden karatay diyetiyle acıkmadan ve kalıcı bi şekilde 9 kilo vermiştim..
Doğumdan sonra bebeğime süt yetmeyince gece gündüz sürekli yedim ve kilo aldım haliyle..
1.63 boyum en son 82-83 arasıydım.. Beni de listeye ekleyin lütfen :)
ÖZLEM eda o halde sende bizimlesin

Özlemeda 83
Cydates 94
Elifnurunannesi 76
Sugarpare 108.9
Meguc 110
Grumpygirl 77
Çılgınkimyacı 101.5

Merhaba arkadaşlar.
Bugün diyetimin 7. günü.
Sabah diyetisyene gittim. 2.7 kg vermişim. Bunun 1.5 kg yağ imiş. Şu an 106,1 kiloyum. Bile bile aynı kıyafetleri giyip gittim.
Çok mutlu oldum. Hedefim büyük, üç beş kilo verip bırakmak istemiyorum en az 30 kg vermek istiyorum dedim. 7-8 ayda verirsin dedi. Hedefim 6 ay.

Merhaba arkadaşlar.
Bugün diyetimin 7. günü.
Sabah diyetisyene gittim. 2.7 kg vermişim. Bunun 1.5 kg yağ imiş. Şu an 106,1 kiloyum. Bile bile aynı kıyafetleri giyip gittim.
Çok mutlu oldum. Hedefim büyük, üç beş kilo verip bırakmak istemiyorum en az 30 kg vermek istiyorum dedim. 7-8 ayda verirsin dedi. Hedefim 6 ay.
Inşaallah hep beraber. Tüm fazlalıklarımızı verelim.

Bugün komşularla birlikteydik ve Dayanamayıp bir dilim Börek yedim. Çok zor dayanmak. Sevdiğin şeyi yememek.

ÖZLEM eda bu arada yazdıklarını görünce bir an ben mi yazdım diye düşündüm... Çok benzer durumdayız.

Son durumlar:

Özlemeda 83
Cydates 94
Elifnurunannesi 76-75.2
Sugarpare 108.9-106.1
Meguc 110
Grumpygirl 77
Çılgınkimyacı 101.5

Back
X