Zayıflama arkadaşı ariyorum

ne yapsam kilo veremiyorum bu durum beni çok sinir ediyor gerçekten elinde etkili bir diyet listesi olan var mı

Arkadaşlar; motivasyon için beslenme uzmanı, diyetisyen ve spor hocasına ihtiyacımız var. Profosyenel insanlarla birarada olursak sonuç alabiliriz. Ben yeni başladım. Sandığımız kadar da maliyetleri yüksek değil. Üstelik bir telefonla sıkıştığımız, kaçamak yaptığımız anda telafi etmek mümkün. Ben 3 haftada 3 kilo verdim. Umarım daha iyi olur. Bütçeniz varsa bölgesel zayıflama aletleri falan da var; onunla da hızlandırabilirsiniz. Ama tek başına diyet yapmak da; spor yapmak da çok zor. Zayıflayıp onu korumak nerdeyse imkansız; ya da benim için öyle :( eğer ilgilenirseniz ben Doruk Güzellik Salonuna gidiyorum. Orda hem pilates ve cardio karışık spor yapıyorum. Hem de çok cici bir beslenme uzmanı beni takip ediyor. Listeler hazırlıyor. Her gün nerdeyse arayıp kafasını şişiriyorum :) Ama bu aşamada yalnız olmamak çok güzel. 2 seans da bir cihazla zayıflama bölgesel olarak hediye ettiler. Hoşuma giderse devam edeceğim. Ben yalnız başaracağımı düşünemiyorum. Umarım size faydam olmuştur.

Back
X