Zayiflama gunlugum hayalim 58 kilo beraber zayiflayalimmi?

istikrar58

BT 30/12/16 BK 88.6kg/ SK 87.9/Hdf 58kg
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2016
825
1.137
33
BK 30/12/2017 88.6kg
1 Hafta 06/01/2017. 87kg. -1.6kg
2 Hafta 13/1/2017. 87,9kg
3 Hafta 20/01/2017. 87.4kg. -500gr
Toplam -1.2kg verilmis devam..

Son düzenleme:
Yillardir diyet yapiyorum amazing bir turlu hedefime ulasamiyorum. Kendimi bildim bileli hep zayiflama diyet deneme pesindeyim kimi zaman guzel sonuclar almis cogu zaman alamamis. Yillarim bugun yiyeyim yarin yok yok pazartesi diyete basliyicam diye gecti. Amma artik dur deme vakti geldi cunku but kilolar beni mutsuz ediyor.
Yapaklarim:
-Gunluk iki ogun bir ara
-Kendimi acliga alistiracagim iki ogun arasinda acikirsam cok elma sirkeli ve bal karisimi su icecegim.
- Cuma gunlerim kilo bildirim gunum
- Spor yapmaya imkanim olmuyor vakti bulamiyorum sart kosmamakla beraber firsat buldukca yuruyus yapacagim.
Iste bu kadar
58 kiloyu tartida gorene kadar devam insaallah. Bismillah diyerek basliyorum Allah utandirmasin kilolarimdan kurtulup basari hikayemi yazmayi nasip etsin!Amin

Gunaydin gunlugum bugun cuma ve yeni tartildim 82.4kg basliyorum 58kg gormek nasib olur insaallah.
Baslangic kg: 82.4kg
Ilk hedef: 80kg
Ikinci hedefim: 78kg
Ucuncu hedefim: 76kg
Dorduncu hedefim: 74kg
Besinci hedefim: 72kg
Altinci hedefim: 70kg
Yedinci hedefim: 68kg
Sekizinci hedefim:66kg
Dokuzuncu hedefim: 64kg
Onuncu hedefim: 62kg
Onbirinci hedefim: 60kg
Onikinci hedefim: 59kg
Ve sonuncu hedefim:58kg

Hedefim 6 ayin sonunda 24.4kg vererek 82.4 kg dan 58 kg olmak insallah.

ben de varım... kendim yapmaya çalışıyorum ama yerimde sayıyorum... yarından itibaren rabbim nasip ederse seninle beraberim bende. şu anda kiom 84 civarında. yarın tartılıp tam kilomu bildireceğim. beraber yakalayacağımız sinerji ile inşallah bizde zayıflayalım

Hosgeldin canim sevinrim eslik edersen. Bende ocaktan beri yerimde sayiyorum 1-3 kg veriyor aliyorum yok ucundan yok kosesinden derken kac ayim gectim kendim cok kizdim ve tekrardan basladim but sefer done yok hedefe ulasana kadar. Toplam 200 gun devam edicem canim. Gunluk yediklerimi yazicam insallah. Yarinki bildirimini beklerim

1 Gun/ 200 Gun

Ac karnima 500ml sicak su+2 yk pastorize olmamis elma sirkesi

8:00 Kahvaltim: 2 has. yumurta, az beyaz peynir, 5 zeytin, lor peyniri 2yk, sebze, yesil cay

11:00 Ara: 1 kase dolu yesil elma+1 cay k. Toz tracing, yesil cay ve 5 kuru hurma.

6:00 Aksam: 1 kase domates corbasi, konserve yagsiz balik, 1 yumurta, sebze, yerfistigi ezmesi

sanki şok diyet gibi olmuş tesekkur ederim dusundugunuz icin ama bana sok diyet gibi gelmedi sadece ekmek yemiyorum digeri
sanki şok diyet gibi olmuş bu dikkat et istersen
Size oyle gelmis olabilir sok diyet degil yaptigim yazdiklarimdan bol doyana kadar yiyorum sadece ekmegi kestim. Aksam mesela aksam yemegim cok doyurucuydu unutmusum domatesli corbam tel sehriyeli ve sutluydu ondan yanina extra bisey eklemek istemedim mesela fistik esmesinde cok kalori var 1 tepeleme yk yedim inanilmaz enerji very or ve tok tutuyor

2/200

Bugun yediklerimi yazmiyorum oruclu oldugumdan aksam misafirlikte olucaz tabiki diyetimin disina cikmadan dikkat ederek yapicam iftarimi insallah

Yarin tekrardan iki ogun bir arama devam idicem.

Bugunluk benden bu kadar Sevgilin gunlugum ve okuyanlar

Kizlar tanisalimmi devam ediceksek beraber? Benim ismim Leyla yurdisinda oturuyorum saat farki var geriden takip ediyor saatim ondan cevaplamam suruyor:)
Cuma gunumuz tarti gunudur bildirimleri he beraber yapalim birbirimizi motive etmis oluruz ne dersiniz?

Benim adım da deniz.benim 6.5 aylık bebeğim var emziriyorum.ilk hedefim hamilelik öncesi kilom 74.ikinci hedef evlilik zamanı kilom 69.üçüncü hedefim üniversite yılları 65-66.78le başlıyorum.sirkeli limonlu suyumu içip güne başlıyorum:)

Selam. Aleyküm.
Bende geliyim. kilom 62 civarında 57 olmak istiyorum ama bir türlü diyete devam edemiyorum. Boyum 158 Son 5 kilom kaldı yardimci olalım birbirimize insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…