- 3 Ocak 2016
- 825
- 1.137
- 33
- Konu Sahibi istikrar58
-
Hosgeldin canim sevinrim eslik edersen. Bende ocaktan beri yerimde sayiyorum 1-3 kg veriyor aliyorum yok ucundan yok kosesinden derken kac ayim gectim kendim cok kizdim ve tekrardan basladim but sefer done yok hedefe ulasana kadar. Toplam 200 gun devam edicem canim. Gunluk yediklerimi yazicam insallah. Yarinki bildirimini beklerimben de varım... kendim yapmaya çalışıyorum ama yerimde sayıyorum... yarından itibaren rabbim nasip ederse seninle beraberim bende. şu anda kiom 84 civarında. yarın tartılıp tam kilomu bildireceğim. beraber yakalayacağımız sinerji ile inşallah bizde zayıflayalım
sanki şok diyet gibi olmuş tesekkur ederim dusundugunuz icin ama bana sok diyet gibi gelmedi sadece ekmek yemiyorum digeri
Size oyle gelmis olabilir sok diyet degil yaptigim yazdiklarimdan bol doyana kadar yiyorum sadece ekmegi kestim. Aksam mesela aksam yemegim cok doyurucuydu unutmusum domatesli corbam tel sehriyeli ve sutluydu ondan yanina extra bisey eklemek istemedim mesela fistik esmesinde cok kalori var 1 tepeleme yk yedim inanilmaz enerji very or ve tok tutuyorsanki şok diyet gibi olmuş bu dikkat et istersen
ben hoşgeldin derim :)Ben de gelsem yanınıza
Tabiki canim sevinirim hosgeldin:)Ben de gelsem yanınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?