- 3 Eylül 2015
- 3.329
- 11.077
- 208
- 33
- Konu Sahibi istikrar58
-
İnşallah canım hep beraber başarıriz. bana destek lazım 76 kilodan indim Son 5 kilom kaldı onuda inşallah sizinle verecem. Ama azim kalmadı bende. yorulmuş hissediyorum kendimi. Hayırlısı bakalimVe Aleykum Es Selam .
Tabi canim hosgeldin buyur aramiza. Dieyete devam edememe his hicte yabanci degil yillardir tecrube ettigim bit duygu
Ama bu sefer benim yaptigim diyet degil omur boyu yapmaya calisacagim beslenme tarzi iki ogun bir ara ogunlerde abartsan bile aralar uzun olunca yakiliyor. Yoksa dyer turlu diyete basladim geri donunce kilolar donuyor malesef. Kendimi acliga alistiriyorum ogun aralarinda acikinca bol su iciyorum ki susama ve acikma duygularimiz ayniymis ondan susasakta aciktim zanedebiliyormusuz:)
Cok fazlada degilmis vericegin kilo azimle basaricaksin insallah:)
işe yaramaz herşeyi kestim aslında sadece devamını getirmem lazım.vazgeçmek yok artık, birbirimizi frenleyelim.Ekmek konusunda rahat ol bence yazdigin kadar dilimleri yiyip fazlasini yemessen tam tersine yardimci bile olur kilo vermeye tam bugday ekmekse. Ben 1-2 dilimleri idare edemiyorum tadina baktim doyana kadar yemem lazim ondan kestim sen idare ediyorsan keske bence yaninda cok yagli yemessen cok ta guzel kilo verirsin ins
Canim tesekkur ederim.ben sabahlari mutlaka yiyorum ekmek yoksa aksama kadar dayanamam.aksama kadar hem is hem cocuk imkani yok.bu arada benim basim donuyor bu aralar goji tuketiyorum bayadir ondan olabilirmi bilen varmi.birlikte biseyler yapmak guc veriyor insana insallah bi on kilo daha hedefim.sonra yine ara vercem.bu arada ben 83 takilmafan once on kilo verdim.93 tum yaniNe demek canim isteyen katilabilir seviniriz hepimizin hedefi ayni olunca motive ederiz birbirimizi. Bende 30 yasindayimbendeki gobekte az degil ama ekmegi kesince suzuldu hemen
Ben menu bildirimimi hergun yapmayi planliyorum. Goji berry faydali oldugunu biliyorum ama mutlaka cok icildiyse yan etkiside olabilir arastirmak lazim.Bu arada menu bildirimi yapacakmiydik
Bende hamileligim den sonra 98 deydim baya zayifladim tam emin degilim ama 63-65 arasi bisey olmustum boyumda 168 oldugunu icin memnundum salladim diyeti 2 sene icinde geri geldiginde kilolar simdide hayat tarzi haline getirmeye calisiyorum. Sabah ekmek yersem bit yorgunluk tembellik cokuyor uzerime ondan ekmek kestim.Canim tesekkur ederim.ben sabahlari mutlaka yiyorum ekmek yoksa aksama kadar dayanamam.aksama kadar hem is hem cocuk imkani yok.bu arada benim basim donuyor bu aralar goji tuketiyorum bayadir ondan olabilirmi bilen varmi.birlikte biseyler yapmak guc veriyor insana insallah bi on kilo daha hedefim.sonra yine ara vercem.bu arada ben 83 takilmafan once on kilo verdim.93 tum yani.bir sure ugrastim kilo veremedim son iki aydirda biraktim normal yedim ama kilo almadimda.simdi yine yeniden basladim on kilo hedefim vereyim birakacam yeniden
Ben okumadımselam arkadaslar beden akliyla zayifla kitabini okudunuz mu
:)Aferim sana yazmissin yediklerini boylelikle daha motive olursun:)
Unsuz corba, balik tavuk veya 2 yumurta, bol yesil salata olabilir canim. Gec defile 4-8 yk bulgur pilavi ekliyebilirsin belki
Diyeti bozduktan sonra cok az yemeye calismak tavsiye edilmiyor canim ters tepki yapabilir daha cok agir kalorili yemeklere yonledirme riski yuksekmis. Aksine hic kendimize ceza vermeden normal diyetimize donmemize daha emniyetli oluyormus mus:) tabiki bu okudugum tavsiyeler herkes kendini daha iyi bilirKahvaltı
11.30 civarı yoğurt kuru ( TARÇIN ZENCEFİL ZERDECAL 3 yk yogurt)
13.30 1 yeşil Elma
Kahvaltı yapmadım dün yediklerimden dolayı çok fazla yedim. Aksama da Allah kerim.
doğru @Furha63 biraz halsiz kalabiliyorsun bende öyle yapmıştım 2 gün gerçekten çok halsiz düşmüştüm sadece haberin olsun :) :)Diyeti bozduktan sonra cok az yemeye calismak tavsiye edilmiyor canim ters tepki yapabilir daha cok agir kalorili yemeklere yonledirme riski yuksekmis. Aksine hic kendimize ceza vermeden normal diyetimize donmemize daha emniyetli oluyormus mus:) tabiki bu okudugum tavsiyeler herkes kendini daha iyi bilir
Aynen canım sonrası çok kötü oldu benim için çünkü yemediğini kalmadı diyebilirim.Diyeti bozduktan sonra cok az yemeye calismak tavsiye edilmiyor canim ters tepki yapabilir daha cok agir kalorili yemeklere yonledirme riski yuksekmis. Aksine hic kendimize ceza vermeden normal diyetimize donmemize daha emniyetli oluyormus mus:) tabiki bu okudugum tavsiyeler herkes kendini daha iyi bilir
Teşekkür ederim canım. Doğru soyluyorsundoğru @Furha63 biraz halsiz kalabiliyorsun bende öyle yapmıştım 2 gün gerçekten çok halsiz düşmüştüm sadece haberin olsun :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?