Zayiflama gunlugum hayalim 58 kilo beraber zayiflayalimmi?

İnşallah canım hep beraber başarıriz. bana destek lazım 76 kilodan indim Son 5 kilom kaldı onuda inşallah sizinle verecem. Ama azim kalmadı bende. yorulmuş hissediyorum kendimi. Hayırlısı bakalim

işe yaramaz herşeyi kestim aslında sadece devamını getirmem lazım.vazgeçmek yok artık, birbirimizi frenleyelim.

Ne demek canim isteyen katilabilir seviniriz hepimizin hedefi ayni olunca motive ederiz birbirimizi. Bende 30 yasindayimbendeki gobekte az degil ama ekmegi kesince suzuldu hemen
Canim tesekkur ederim.ben sabahlari mutlaka yiyorum ekmek yoksa aksama kadar dayanamam.aksama kadar hem is hem cocuk imkani yok.bu arada benim basim donuyor bu aralar goji tuketiyorum bayadir ondan olabilirmi bilen varmi.birlikte biseyler yapmak guc veriyor insana insallah bi on kilo daha hedefim.sonra yine ara vercem.bu arada ben 83 takilmafan once on kilo verdim.93 tum yani.bir sure ugrastim kilo veremedim son iki aydirda biraktim normal yedim ama kilo almadimda.simdi yine yeniden basladim on kilo hedefim vereyim birakacam yeniden

Bu arada menu bildirimi yapacakmiydik
Ben menu bildirimimi hergun yapmayi planliyorum. Goji berry faydali oldugunu biliyorum ama mutlaka cok icildiyse yan etkiside olabilir arastirmak lazim.
Hem menumuzu yazalim heme saatini yazalim kizlar but sayede yemeden once dusunmemizi yard incident olur bu grupta birimiz bozarsak diyeti digerlerini de etkileyebiliriz o yuzden hassas olalim sanki cab yelegi giymis baskasini kurtariyor gibi his edelim aclik krizleri geldiginde. Soz verdim arkadaslara deyim kendimiz icinde olmasa arkadaslara icin bozmayalim boylelikle kilo derdinden arkadaslari kurtaralim derken kendimizde insallah kurtulmus olururen azindan kendi adima Boyle dusunuyorum

Bende hamileligim den sonra 98 deydim baya zayifladim tam emin degilim ama 63-65 arasi bisey olmustum boyumda 168 oldugunu icin memnundum salladim diyeti 2 sene icinde geri geldiginde kilolar simdide hayat tarzi haline getirmeye calisiyorum. Sabah ekmek yersem bit yorgunluk tembellik cokuyor uzerime ondan ekmek kestim.

3 Gunum /200 Gunden

10:00 Kahvaltim: 2 has yumurta, 7 zeytin, 3 yk lor peyniri ile maydanoz karisimi, bol marul, renkli minik biberler, 1/2 avokado, bol yesil cay

4:00 Ara: 1 kase ev yogurdu yogurt+1 ck toz tarcin karisimi, 7 hurma, 1 yk fistik ezmesi, yesil cay

6:00 Aksam: tavuk, karabugday, yogurt doyana kadar yedim cok sukur:)

2litre su icmisimdir aksama 3 litreye tamamlarim insallah.

Kahvaltı
11.30 civarı yoğurt kuru ( TARÇIN ZENCEFİL ZERDECAL 3 yk yogurt)
13.30 1 yeşil Elma

Kahvaltı yapmadım dün yediklerimden dolayı çok fazla yedim. Aksama da Allah kerim.

2 gün spor 1 gün ara vermeyi düşünüyorum.umarım düzenli yaparım.bugün leslie 45 dk yaptım.sonra da karın sırt 3 set çalışacağım mekik bel çevirme gibi.birde günde 4 litre su içersem benden iyisi yok:)çok fazla böbrekleri yorar demeyin

merhabalarrr bugün
sabah : 1 domates , 1 yumurta 3 parmak kadar peynir , 5 tane patattes kızartması
öğlen : 2 tane karnıyarık , 1 kase yoğurt
ara : bayaaa bir karpuzz , 1 küçük tabak patates kızarması
akşam : ??

sizce akşama ne olabilir bu öğünleri dengeleyebilecekk

Aferim sana yazmissin yediklerini boylelikle daha motive olursun:)
Unsuz corba, balik tavuk veya 2 yumurta, bol yesil salata olabilir canim. Gec defile 4-8 yk bulgur pilavi ekliyebilirsin belki

Kahvaltı
11.30 civarı yoğurt kuru ( TARÇIN ZENCEFİL ZERDECAL 3 yk yogurt)
13.30 1 yeşil Elma

Kahvaltı yapmadım dün yediklerimden dolayı çok fazla yedim. Aksama da Allah kerim.
Diyeti bozduktan sonra cok az yemeye calismak tavsiye edilmiyor canim ters tepki yapabilir daha cok agir kalorili yemeklere yonledirme riski yuksekmis. Aksine hic kendimize ceza vermeden normal diyetimize donmemize daha emniyetli oluyormus mus:) tabiki bu okudugum tavsiyeler herkes kendini daha iyi bilir

doğru @Furha63 biraz halsiz kalabiliyorsun bende öyle yapmıştım 2 gün gerçekten çok halsiz düşmüştüm sadece haberin olsun :) :)

Aynen canım sonrası çok kötü oldu benim için çünkü yemediğini kalmadı diyebilirim.

bende akşam yemeğimi 1.50 saat önce yedim
akşam : 3 kaşık ıspanağa benzer bir ot adını bilmiyorum 2 kaşık yoğurt 4 kaşık patates salatası
17 dk lesli yaptım sonra boğazımı9 yine tutamadım 12 tane filan fıstık yedim şimdi suyumu içerek yazıyorum bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…