- Konu Sahibi istikrar58
-
Evet canim kisa hedefler koymak beni rahatlatti yillardir 20-25 kg zayifliyicam diye basliyorum asilmazgibi gozukuyor ve pes esiyordum. Kucuk hedefler yaninda kendime ne kadar surede vermek istedigim gun belirledim mesela 200 gun dedim ve her gun kacinci gunde oldugumu sayiyorum buda iy geliyor 3 gun yapip pes edebiliyordum yazmadigim icin o 3 gun daha fazla gibi geliyordu am a simdi saydigimda diyor daha yeni baslamisim:)Ben de varım.
Boy 162cm
Kilo 79.1
Hedef 57
Kısa hedefler yazmak güzelmiş. Ben de bu şekilde yazıp buzdolabıma ascam sonra üstüne çizik atcam :)
Başarılar bize
Cok guzel hazirlamissin ozellikle dolabin uzerinde olmasi cok iyi fikir
Menun oldum Denizcim emzirirken kilo vermen daha kolay olucak vede dogumdan sonraki ilk 1-2 icinde alinmis kilolari vermek tavsiye editor sonra yerlesiyor ve cok zor oluyor mesela kendim 5-6 senedir aliyor veriyorum bir turlu hedefe ulasamadim hedefe yaklasinca etraftakiler cok zayiflamissin hasta olucan diyince motivasyonum kaciyor rahatliyordum tekrardan aluyordum. Ama simdi kimseye demiyorum diyette oldugumu dikkat ediyorum diyorum it gelmiyor gibi bahamelerle geciriyorum ki gercektende oyle.Benim adım da deniz.benim 6.5 aylık bebeğim var emziriyorum.ilk hedefim hamilelik öncesi kilom 74.ikinci hedef evlilik zamanı kilom 69.üçüncü hedefim üniversite yılları 65-66.78le başlıyorum.sirkeli limonlu suyumu içip güne başlıyorum:)
Demetcim memnun oldum canim. cok gencmissin keske imkanin varsa bir diyetisyen yardimiyla zayiflamayi dusunsen. Simdi senin tam dengeli beslenme zamanin cok kati yapma derslerini etkilemesin ama yurmeyle beraber dengeli yiyerek vericegine inaniyorum yeterki pes etme.ben Demet 14 yaşındayım boyum 1.71 kilom 118inş bu sefer başarıcam :)
Evet Demetcim haklisin her aksam yazalim yazicam ama spor sarti kosmadim kendime imakan buldukca yuruyorum onun dusinda gun hareketli olmaya calisiyorum okudugum icin saatlerce oturum odev.calistigim oluyor az aralarla.her akşam suyumuzu sporumuzu ve menümüzü her şeyimizi yazalım
Ve Aleykum Es Selam .Selam. Aleyküm.
Bende geliyim. kilom 62 civarında 57 olmak istiyorum ama bir türlü diyete devam edemiyorum. Boyum 158 Son 5 kilom kaldı yardimci olalım birbirimize insallah.
Hosgeldin canim tabi seviniriz:) Cuma gunu belli olucak nasil gittigimiz:) midge gercekten kuculebiliyor cok haklisin bunu hep beraber basaracagimiza inaniyorumArkadaslar ben de sizinleyim 2 ana öğün fikri cok iyi. ne durumdasiniz nasil gidiyor önce midemizi kuculterek baslayalim işe
canim ya ben d3 basenliyim kac cm den kac cm e dustu basenin bi de hangi egzersizleri yaptigini soylersen cok sevinirimKızlar mrhb. Bende 65 den 58 e düşenlerdenim. Nacizane size önerim beyaz ekmeği hayatınızdan çıkarın. Yani istediğiniz kiloya ulaşıncaya kadar. Biz eşimle aynı anda diyet yapmaya başladık. Şuanda bile beyaz ekmek tüketmiyoruz. Canımız ekmek arası falan istediğinde alıyoruz nadiren. Sabah aç karne sirke içmeyin derim. Miğdeyi yorar. Onun yerine sıcak suya 1 tatlı kaşığı bal ve bikaç damla limon koyun. Bu hem metabolizmayı hızlandırır hemde daha sağlıklıdır. Biz bunu her sabah düstur edindik. Muhakkak yaşlanmış yumurta bikaç tane ceviz fındık fıstık artık hangisi varsa. Peynir domates salatalık fiks sabah kahvaltımız. Ben basenlide bi bayandım günlük sabah akşam 15 dk lık bi eğzersizle de basenlerim eridi çok şükür. Ekmek yağlı salçalı yemekler ve nutella dışında hiç bişeyden kısmadım. Sonuç 57 ve basensiz ben.darısı sizlere canlar
Bende varim kizlar kilo vermem lazim 83 kiloyumHosgeldin canim sevinrim eslik edersen. Bende ocaktan beri yerimde sayiyorum 1-3 kg veriyor aliyorum yok ucundan yok kosesinden derken kac ayim gectim kendim cok kizdim ve tekrardan basladim but sefer done yok hedefe ulasana kadar. Toplam 200 gun devam edicem canim. Gunluk yediklerimi yazicam insallah. Yarinki bildirimini beklerim
Canım basenim 105 di şuanda 96. Topiğim var ama linkini atamıyorum. Başlık basen belasından kurtulmak isteyenler diye aratınca bulabilirsin. Ayrıntılı yazdım.canim ya ben d3 basenliyim kac cm den kac cm e dustu basenin bi de hangi egzersizleri yaptigini soylersen cok sevinirim
Super canim yaklasik ayni kilolardayiz verelim kiz kilo hamballigindan kurtarmak istiyorum bedenimiBende varim kizlar kilo vermem lazim 83 kiloyum
Ne demek canim isteyen katilabilir seviniriz hepimizin hedefi ayni olunca motive ederiz birbirimizi. Bende 30 yasindayimHadi bakalim bismillah bende varim kizlar kabul ederseniz.yas 35 kilo 83 takildim kaldim nerdeyse iki aydir.cumartesi bende kendi kendime baslamistim yeniden.kizlar bende de bir gobek var gormeniz lazimama gidecek insallah.
Ekmek konusunda rahat ol bence yazdigin kadar dilimleri yiyip fazlasini yemessen tam tersine yardimci bile olur kilo vermeye tam bugday ekmekse. Ben 1-2 dilimleri idare edemiyorum tadina baktim doyana kadar yemem lazim ondan kestim sen idare ediyorsan keske bence yaninda cok yagli yemessen cok ta guzel kilo verirsin insHenüz ekmeği kesmeye hazır diilim benSabah 2 dilim öğlen 1 akşam 2 dilim esmer ekmek yiyorum bnm bebek biraz ek gıdaya yüklensin bırakcam ekmeği:)hafta sonu eşim evde olunca işler aksıyor.sporumu yapamadım tın tın avm yürüyüşü yaptım ama suyumu da tam içemedim yarın başarılı bigün olucak umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?