Zayiflama gunlugum hayalim 58 kilo beraber zayiflayalimmi?

Hade bakalim Sedacim aralarda.koslesekte tekrar kalkip zayiflamaya devam canim okeymi:)bugun oglen tam bugday makarna yiyeyim dedim aksamda ekmek pisirmisdim tam bugdayli aslinda yemem lazimdi ondanda yedim bana otur seylere yakin durmak iy gelmiyor anladim oglenide salata et yapicam artik. Zayiflayana kadar belkide omur boyu cunku doyma duygusu yok bende sanki ve hemen kilo aliyim yarin cikar ekmegi gramlari tartida:)))

merhabaaaa uzun süre önce yazıyordum buraya bir süre yazmamıştım şimdi geri geldimm bugün diyetimin 6. günü harika gidiyor ama malesef bu sürede henüz hiç spor yapmadım ama onada başlıcam inş. haa bu arada çocuk doktoruna gittim tahlil yapıldı insülin direncim çıktı doktor şeker hastaslığına dönebilir diye ilaç verdi sonra ordan hoopp diyetisyene ordan bir güzel diyetimi aldım ve besmele çekerek başladım bu arda bu doktorun verdiği ilaç galiba iştahıda azaltıyormuş öyle diyorlar galiba da öyle :) :)

Hade bakalim Sedacim aralarda.koslesekte tekrar kalkip zayiflamaya devam canim okeymi:)bugun oglen tam bugday makarna yiyeyim dedim aksamda ekmek pisirmisdim tam bugdayli aslinda yemem lazimdi ondanda yedim bana otur seylere yakin durmak iy gelmiyor anladim oglenide salata et yapicam artik. Zayiflayana kadar belkide omur boyu cunku doyma duygusu yok bende sanki ve hemen kilo aliyim yarin cikar ekmegi gramlari tartida:)))
Başarıcaz tatlim ben güveniyorum bize ;)

merhabaaaa uzun süre önce yazıyordum buraya bir süre yazmamıştım şimdi geri geldimm bugün diyetimin 6. günü harika gidiyor ama malesef bu sürede henüz hiç spor yapmadım ama onada başlıcam inş. haa bu arada çocuk doktoruna gittim tahlil yapıldı insülin direncim çıktı doktor şeker hastaslığına dönebilir diye ilaç verdi sonra ordan hoopp diyetisyene ordan bir güzel diyetimi aldım ve besmele çekerek başladım bu arda bu doktorun verdiği ilaç galiba iştahıda azaltıyormuş öyle diyorlar galiba da öyle :) :)
Hosgeldin canim tekrar ama kusura bakma unutmusum ismini bilgilerini onlari telrar yazarsan super olur:). Evet inaniyorum bu sefer basaricaksin canim doyetisyenden ogrendigin bilgileri paylasirsan bize de yarari dokunur belki eger bir mahsuru yok ise:)

Sedacim ilk sayfada senin bilgilerini kaydettim duzeltilmesi gereken yerleri varsa yazasin:)

Birde Sedacim mahsuru yoksa buraya cumalari bildir yoksa takib edemem yogun donemim basliyicak iki haftaya gunlugun carsamba kalsin yine buraya cuma kilonu yazalim yada carsambadki kilo cumalari kaydedeyim kendiminkini yazarken diger turlu stress yapar karistiririm zaten diyet stresli daha fazlasini kaldiramam gibi?:)

Her yeni katilan arkadasada soyle bir kural koysak mi acaba mesela her hafta kilo bildirimi yapma zorunlulugu kilo almis bile olsa eger o hafta bildirim yapmamissa ilk sayfadaki listede cikarsakmi daha sorumlu sekilde yurur yoksa birbirimizin motivasyonunu negative etkilermi duzensiz kilo bildirimleri diye dusunuyom fikri olan varsa yazsin lutfen?:)

Birde Sedacim mahsuru yoksa buraya cumalari bildir yoksa takib edemem yogun donemim basliyicak iki haftaya gunlugun carsamba kalsin yine buraya cuma kilonu yazalim yada carsambadki kilo cumalari kaydedeyim kendiminkini yazarken diger turlu stress yapar karistiririm zaten diyet stresli daha fazlasini kaldiramam gibi?:)

Her yeni katilan arkadasada soyle bir kural koysak mi acaba mesela her hafta kilo bildirimi yapma zorunlulugu kilo almis bile olsa eger o hafta bildirim yapmamissa ilk sayfadaki listede cikarsakmi daha sorumlu sekilde yurur yoksa birbirimizin motivasyonunu negative etkilermi duzensiz kilo bildirimleri diye dusunuyom fikri olan varsa yazsin lutfen?:)
Merhaba canim benim tamam kuzum ben carsamba tartildgm kilolari cuma sana söylerim super fikir ;) cok tesekkur ederim

Olur kuzum mantikli gelenler kilo bldrimini yapmali oyle motivasyon olur cunku ;)

Kizlar cuma yaklasiyor kilo bildirimlerimizi merak ediyorum:)

Kendimce uzun sure yapabilicegim beslenme ve spor planladim:) simdilik iyi gidiyor haftada 500gr-1kg arasi gidicek sekilde olmasini umud ediyorum diger turlu hizli giden hizli aliniyor hayirlisi bakalim.

yazmam baya zaman aldı ama olsunn ben Demet 120 kilo ile başladım şuan yaklaşık 117 kiloyum 10 gündür çayıma dahil şeker kullanmıyorum pazartersi doğum günüm pasta yesemmi yemesemmi onu düşünüyorumm :D

yazmam baya zaman aldı ama olsunn ben Demet 120 kilo ile başladım şuan yaklaşık 117 kiloyum 10 gündür çayıma dahil şeker kullanmıyorum pazartersi doğum günüm pasta yesemmi yemesemmi onu düşünüyorumm :KK70:
Kilo vermene sevindim Demetcim. Nasil besleniyorsun paylasabilirmisin? Yalnis hatirlamiyorsan sen diyetisyene gidiyordum ona danisabilirsin bu dogum gunu pastasini eminim sana daha dogru cevab vericektir. Seni ilk sayfaya ekliyorum canim ordan bakabilirsin

Evet gelelim benim kiloma
Bugunku kilom 83.5kg 20160805_111146.webp
Kilo almisim dukan burakmanin yan etkisi galiba umarim haftaya veririm. Ama artik porsion kucultmesiyle devam ediyorum.

Back
X