- 3 Ocak 2016
- 825
- 1.137
- 33
- Konu Sahibi istikrar58
Kilo almissanda yaz canim bende aldim zatenSedacim nerelerdesin senden haber yok?![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kilo almissanda yaz canim bende aldim zatenSedacim nerelerdesin senden haber yok?![]()
Sagol Sinemcim insallah dedigin gibi olur. Dukan 2 gun devam edebildim az kilo verip normal beslenmeme dondum diyet yapmamaya karar verdim simdi okul telasim basladi duzene girince kosu bandi alicam spor yaparak kilo vericem diyetler bana gore olmadigini kackere gordum her verdigimi aldim vermesemde diyetteyim diye hep aldim kilo. Diyet kelimesi gecince aklima hic normal hayatimda yemedigim seyler geliyor.Leylacim gunlugunu yeni gordum
Insallah cok ugurlu gelir ve kilocuklarini atarsin bi an once canim
Dukan nasil.gidiyor
Ben pazar gunu basladim,6 dan snr bisey yememeye calisiyorum ve bi kur deniyorum .bakalim.bugun 2 .gunum olucak ise yariyomu yoksa dukanin sayesindemi bilmiyorum ama faydasi olur insallah
2 y.k yogurt
1 silme cay kasigi tarcin zencefil zerdecal karistirip yiyorum yatmadan 3 saat once
Haklisin canimSagol Sinemcim insallah dedigin gibi olur. Dukan 2 gun devam edebildim az kilo verip normal beslenmeme dondum diyet yapmamaya karar verdim simdi okul telasim basladi duzene girince kosu bandi alicam spor yaparak kilo vericem diyetler bana gore olmadigini kackere gordum her verdigimi aldim vermesemde diyetteyim diye hep aldim kilo. Diyet kelimesi gecince aklima hic normal hayatimda yemedigim seyler geliyor.
Demetcim tebrik ederim kilo vermossin:). Hatayada vericegine inaniyorum.I istikrar58 cnm ilk sayfaya 2. Hafta kilom olarak 115 i ekleyebilirsin bu arada kahvaltida neler yiyorsunuz ben klasiklesmis seylerden cok sıkıldım has.yumurta domates falan aciklaraniz sevinirim
Eminim spor iyi gelmistir Demetcim. Ne guzel gitmos 5-6 kilon gitmos bunun yagdan mi kastan mi gittigini bir uzman ozel aletlere olcup doyebilrim ama ilk baslarda odem atiyor vucud diye biliyorum ama sonra yavasliyor dengeli beslenirsek yagdan verilmeye devam ediliyor diye okumustum canim.Ayy diyete baslayalı 2 - 3 hafta oldu bugun anca spor yaptim 1 saat guzelce yurudumm ayy buarada yaklasik 5 6 killo verdim sizce yagdanmi sudanmi kastanmi verdim ne diyorsunuz sizce ?