Zayıflama Kampı

Afiyet olsun insallah tutar bu kez canım dualara çok inanan biriyim bol bol dua oku şeyden önce anladın sen onu benimde 3 sene olmadı çatlama iğnesiile oldu ve dua ederdim bol bol
Ben de çok inançlı bir insanım canım 41 gün boyunca meryem süresini okudum bol bol dua ettim inşallah olucak bu sefer inanıyorum Rabbim sevindirecek bizi ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallah Allah evladını sana bağışlasın hayırlı evlat olur inşallah

@-StorMAnqeL- canim aksam yediklerinin hepside bol kalorili şeyler onları oglnde yeseydin daha iyi olurdu aslında ama yemissin artik bol egzersiz yap erva147 erva147 canim menunde yrum yapilacak bsey bulamadım çok iyi grcktn tebrikler semraanne semraanne canim seninde biskuviler fazla geldi gözüme inş onlrida birakirsan super olur gerçi onları yedgin halde bizden iyi kilo veriysun :)) U U-KUBRA canim sen yine het zamnki gbi az yemissin iyi dayaniysn bn o kadar az yesem heralde onumu gremm :)) parlakkartanesininaski parlakkartanesininaski canim senin menune çok fazla yrum yapmicam sen çünkü tedavi gruysun o yüzden sadece kuru yemişi fazla tuketiysn olsun bebis olsunda verdi önemli değil :)) kizlar BN gercktn hic inclmrdim ve bu benim canımı skyo hic bi ilerleme yok yaa incelme yok ne yspacaz biz byle ilceldgini hisseden varmı ??

fazlaliklara elveda fazlaliklara elveda canm bn daha öncede demiştim önceden aynı esofmanı mı korse ile giyerdim dar gelirdi korse giymemin sebebi ise göbeğim çok çıkıyordu top gbi oluyordu , ama 3 haftadır hiç giymedim korse artık aynı esofman bol geliyor karnımda inik oluyor :)
Amma velakin aynı şeyi henüz dar kotlarım da görmedim, çnkü bnm kotlarım baya dar. yani 44 giyiyorsam 42 alırdım ıkına sıkıla zor girerdim içine. şimdi hala dar olmasının sebebi bu bnce. Ama sabahta dedim esofman dışında ne bileyim bnde aynaya bakınca " aaa zayıflamışım " demedim daha hiç ! 1 kere bile. göbeğim indi onu bliyorum am sanki 3 gün ağzıma lokma koymasam gene inerdi bu gbi geliyor bana.

fazlaliklara elveda fazlaliklara elveda cnm birde tartı bu kadar yanlş göstermez dimi. illa ki veriyoruz ama belki sıkıaşmıyoruzdur bilmiyorum inan. Sen sadece işe gt gel spor mu yapıyorsun ? ben senin yerinde olsam akşamları eve gelince muhakkak egzersz yapardım. jilliana başlasana sende.

fazlaliklara elveda fazlaliklara elveda canm bn daha öncede demiştim önceden aynı esofmanı mı korse ile giyerdim dar gelirdi korse giymemin sebebi ise göbeğim çok çıkıyordu top gbi oluyordu , ama 3 haftadır hiç giymedim korse artık aynı esofman bol geliyor karnımda inik oluyor :)
Amma velakin aynı şeyi henüz dar kotlarım da görmedim, çnkü bnm kotlarım baya dar. yani 44 giyiyorsam 42 alırdım ıkına sıkıla zor girerdim içine. şimdi hala dar olmasının sebebi bu bnce. Ama sabahta dedim esofman dışında ne bileyim bnde aynaya bakınca " aaa zayıflamışım " demedim daha hiç ! 1 kere bile. göbeğim indi onu bliyorum am sanki 3 gün ağzıma lokma koymasam gene inerdi bu gbi geliyor bana.
Ben farkettim ama benimki şişkinlikti onlar indi o yüzden eteklerim oluyor bazıları tabi hatta azı ama pantolonlar olmuyo malesef

Canim akşamları mekik ve bacak hareketleri yaoiyrm sinirler için hareket yapiyrm jiliana gelince onu iki gün yaptım telefondan izleyipte ama hergun internetten onu açıp izleme imkânın yok çünkü net paketin ona yetmez bi haftada biter paket ben göbeğimi yan simitlerimi eritsem yeter başka bsey istemiyorum yaa :)

CYMERA_20150610_171706.webp
Kizlar sol taraftaki normal coca cola sag taraftaki zero cola ikisinide ayri ayri tavalarda kaunattilar kizlar coxa cola cçikolata sosu gbi değerinde nerdeyse hic birşey kalmamış bunu paylaşmak istedim sizlerle :)

fazlaliklara elveda fazlaliklara elveda bliyordum cola nın o olayını şeker yok içinde diye kanıtlamaya çalışmışlardı.
Kızlar giyindim kuşandım spor yapıcam birazdan, saat 3 ü bulurum siz rahat rahat uyuyun , sabah sakın gene çok uyuyor toto büyütüyor erva demeyin gece spor yaptı yorgun düştü diyin emi :KK70:

Günaydın kizlar :) bgun erva geç uyanacak dun gece çok spor yaptı kuzum helal olsun valla canim sana bende calisiyo olmasam spor yaparım geç saatlere kadar ama malesef yapamiyrm çünkü sabah erken kalkyrm bi kaç egzersiz yapabiliyrm sadece

Back
X