- 9 Mayıs 2014
- 1.386
- 1.561
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım yürüyüş arkadaşı yazdım ama senin programın aynısını bulamadım başka var onlarda güzel değilBenim samsung
hahahah günaydın kuzum gece 3.30 da uyudum evet spor kıyaftlerimi de giydim ama dizimi izledim aaa bi baktım saat 3 buçuk olmuş spor yapsam 4 olcak dedim aboo dedim yattım hahaGünaydın kizlar :) bgun erva geç uyanacak dun gece çok spor yaptı kuzum helal olsun valla canim sana bende calisiyo olmasam spor yaparım geç saatlere kadar ama malesef yapamiyrm çünkü sabah erken kalkyrm bi kaç egzersiz yapabiliyrm sadece
Dualarrımız seninle kuzummmGünaydın kızlar evet bugün büyük gün ben bir iki saat sonra doktora gidicem dualarını eksik etmeyin
anlamadım zayıflayım mi spor mu yapaym deerken ?erva147
semraanne
fazlaliklara elveda ya kızlar ben napcama karar veremedim zayiflayimmi spormu yapim açlığa dayanan birisi değilim aksam yemeğinde yarim ekmek yiyen birisiydi beeennn
ne yapacağımı şaşırdım erva ikisinide yapıom amaaahahahah günaydın kuzum gece 3.30 da uyudum evet spor kıyaftlerimi de giydim ama dizimi izledim aaa bi baktım saat 3 buçuk olmuş spor yapsam 4 olcak dedim aboo dedim yattım haha
Dualarrımız seninle kuzummm
anlamadım zayıflayım mi spor mu yapaym deerken ?
aa sizle kalıck derken sizin evde mi kız ?Cancanlaaaarrr gunaydınnnn
Misafirler sayesinde detoks yapamadım
Kendileri gitti ama oğulları bizde. 3 ay burda kalacakmış eşimle birlikte calısacaklar. Yapabildiğim kadar yapcam detoks yinede.
cnm zaten dgrusu ikisini de yapmak neden birini seçiyorsun onu anlamadım , spor yapmadan olmz kine yapacağımı şaşırdım erva ikisinide yapıom amaaa
aa sizle kalıck derken sizin evde mi kız ?
Heeee timammmmaa sizle kalıck derken sizin evde mi kız ?
cnm zaten dgrusu ikisini de yapmak neden birini seçiyorsun onu anlamadım , spor yapmadan olmz ki![]()
ya erva ya sende bi sorun var yada bende erva Allah aşkına zayıf onamı denirrrr akıl var mantık varYa ben bu günlükten ayrılıyorum burda herkes zayıfmış bu ne yaaaa moralimi bozdunuz benm![]()
Ya ben bu günlükten ayrılıyorum burda herkes zayıfmış bu ne yaaaa moralimi bozdunuz benm![]()
ya benım nerem zayıf yaaa offffHakkaten erva
Yani gördüğüm kadarıyla semra kubra kader zaten zayıf. hanifede zayıf oldugunu soyluyor. Esrayı gormedim bir tek.
sen ben esra varız gercekten zayıflaması gereken galiba.
bak kendın demişsin zayıf dediğin 55-60 olur ben 70 kiloyum kalça ve basen var onların incelmesi gerek zayıflamam lazım. şişmanımkı herkes laf sokmaya yer arıooo .THEY- sen harbi abartiyosun canim zayifsin tabi allah aşkına neren var bi sylesenesakami yapiyapiosn anlamadimki benim göbeğim yan simitlerim var senin neyin var hiçbirşey