- 9 Mayıs 2014
- 1.386
- 1.561
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bitmedi canım bitermiGayet iyi görünüyor canım dengeli yemişsin vede bisküvi kuş lokumu yok bitti mi
Seninde menu iyi canım ben yarında gonlumce yiyecem gündüz sonra zaten ramazan iftarlarida hafif tutacamBende menümü bildireyim
sabah 2 dilim ekmek
7 kaşık menemen
Ara kuru üzüm bir avuç
öğle yok
ara dondurma iki top kadar
akşam salata ve iki dilim ekmek
Günaydın canım bende kaçamak yapayım diyorum bakıyorum kilom aldı başını gidiyor bu hormon ilaçları mahvetti beni dediğin gibi bende iftarı çorba salata diye düşünüyorum yersem sebze yemeği ve sahurda da haşlanmış yumurta falan kahvatılık düşünüyorum gerçi bu haftasonuna kadar tek sahur yapıcam eşim gece vardiyasında yiyebilir miyim orasıda muallakGünaydın kizlar yarın oruçluyuz bugün kaçamaklarım olabilir
Ben olsam senin yerinde yapmamGünaydın canım bende kaçamak yapayım diyorum bakıyorum kilom aldı başını gidiyor bu hormon ilaçları mahvetti beni dediğin gibi bende iftarı çorba salata diye düşünüyorum yersem sebze yemeği ve sahurda da haşlanmış yumurta falan kahvatılık düşünüyorum gerçi bu haftasonuna kadar tek sahur yapıcam eşim gece vardiyasında yiyebilir miyim orasıda muallak
Hoşgeldin tekrar canım ramazanda dikkat ederek vericez inşallahşükürler olsun aldığım +1 kiloyu geri verdim tekrardan 81.500 oldum.yarından itibaren düzenli menülerle aranızdayım.
Semracım bugün bende çok kötü oldum açım ama canım bişe istemiyor bide acayip karnımda şişlik varBurdayim kızlar bende benimde diyet diye birsey kalmadı herkes aynı zannedersem
Aynen canım semra sen daimi uğruyorsunuz kübra yok özlemin misafirleri varKız kimse bisey yazmiyo baksana erva gitti herkes dağıldı
Aynen canım semra sen daimi uğruyorsunuz kübra yok özlemin misafirleri var
Kızlar bugün bi tuhaflık canım yemek yemek istemiyor yemek diyince midem tuhaf oluyor sadece çok az tavuk döner yedim çeyrek ekmek oda zar zor