Zayıflama Kampı

Geldim kızlar bende dün gciremedim disardaydik canlı müziğe gtmistik geç geldik snrada sahur falan derken firsatim olmadı parlakkartanesininaski parlakkartanesininaski canim çok geçmiş olsun erva147 erva147 canim sende allahtan çok fazla almamissin kilo 1 kilo bisey değil ya 2-3 olsaydı ne olacaktı ben ftarda çok fazla yemek yemiyorum ama sahurda niyeyse yemek yiyesin geliyo anlamıyorum yaa İns. Kilolari veririz ramazanda hayirlisiyka bu sene kilo vererek bitiririz

Kızlar selam bu aralar size katılamıyorum başımda bir telaş var onu halletmeye calısıyoruz
Erva dun tartıl demiştin bugun tartıldım malesef 69.5im neredeyse basladıgım yere geri döndüm ama koşturmaktan hiç bir seye dikkat edemiyorum.

erva147 erva147 geldim canim Evelynn Evelynn kız hayırdır ne koşuşturması bu canim bizde çok iyi durumda değiliz zaten işlerini hallet verirsin tekrar kilo ama daha fazla almamaya bak

Kuzum yazmıstım daha önce ispanyaya yerleşme durumumuz var eşime ve bana iş teklifi geldi onun koşturması arastırması içindeyiz. İnşallah almam ya valla ispanyaya gidersem fıstık gibi taş hatunların yanında şişko şişko gezmek istemiyorum :KK48:

Kızlar bn yemeğimi yedim
Sahur
Küçük tabak tavuklu sebzeli yemek
İki dilim ekmek
İki dilim salam
Kiraz
Muşmula
Karpuz
İftar
Bir kase tavuk çorbası
Bir dilim ekmek
,3 çatal yoğurtlu
3 çatal turşu
Karpuz
3 tane mercimek koftesi

Evelynn Evelynn anladım cnim hayırlısı olur İns. Szin için kız oradakiler taş olsa kaç yazar sende fıstık gbisin ne var yanı :) bu arada cnim mesleğini ne szin ?

Fıstık değil de şişko fındığım ben :KK48:
Kuzum ben suan calısmıyorum ama eşim kendi restaurantlarını işletiyor. Gidersek orada calıscam inş.
Ordan gelen teklifte adamın restaurantlarında yöneticilik.

Kızlar bn yemeğimi yedim
Sahur
Küçük tabak tavuklu sebzeli yemek
İki dilim ekmek
İki dilim salam
Kiraz
Muşmula
Karpuz
İftar
Bir kase tavuk çorbası
Bir dilim ekmek
,3 çatal yoğurtlu
3 çatal turşu
Karpuz
3 tane mercimek koftesi

Kadercim balım guzelmiş menünde 3 çatal yogurtlu ne ay :KK53:

Bu arada dünkü menümü yazayım hatırladıgım kadarıyla

Sahur
Pide(ne kadar yedim bilmiyorum bölerek yediğim için)
1 dilim kaşar
2 dilim salam
Biraz beyaz peynir
Nutella (pidenin çok azına sürdüm)

İftar
Mantı (1 bucuk tabak) :KK53:
Salata
1 dilim kek

İftardan sonra
Çok az cips
Çok az cekirdek
Cola

Ohhhhh ye özlem yeeeee totonu buyut iyice hey yavrum heyyy

[QUOTcanım adımı değiştirdi egisediAnnesi, post: 41503078, member: 539631"]Nasıl yani 2 haftadan daha kısa bir sürede 7 kilo mu verdin :KK57:
Bu arada sen hanifemisin canım?[/QUOTE]
Evet canim adimi degistirdim stormangel ben

Evelynn Evelynn kabak yogurtlamasi canim :)) sevindim senin adına İns. Hayirlisiyka gidersiniz tabi kafaniza yatması önemli canim valla iftardan snra bnde cips biskuvi kraker yedim insan kendini tutamiyo evde yenince yaa herkes yerken sen Baksan olmuyo canın çekiyor :(

günaydın kızlarr özlem kız nerelere gdiyon gitmeee :D
ne yicen oralarda hayır kalorisini de bulamazsın kız ahaha :D

Evelynn Evelynn kabak yogurtlamasi canim :)) sevindim senin adına İns. Hayirlisiyka gidersiniz tabi kafaniza yatması önemli canim valla iftardan snra bnde cips biskuvi kraker yedim insan kendini tutamiyo evde yenince yaa herkes yerken sen Baksan olmuyo canın çekiyor :KK43:
ahaha al bnden de o kadar dün cips yedim kız ben. amaniiiinnn gtti bizim diyetler resmen yaww.
bi semreyaı mezun vericez galiba :(

Back
X