• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Kampı

Offf akşam yemeğinden sonra bana bi uyku bastırdı anlatamam 3saat uyumustum gece.
Tutuyorum kendimi kalkıp spor yapayım en iyisi.
Uyumakla olmaz

Screenshot_2015-07-20-21-23-43.webp

Kızlar ben bugün oruç olduğum için iftarımı paylaşayım
sahur 1 adet şeftali
iftar salata ayran 1 küçük kase makarna
bol bol su içtim başkada bişey yok

Bugun yediklerim

Kahvaltı
1 yumurta
3 zeytin
1 dilim ekmek
2 çeri domates
Frappe

Öğle
1 avuc beyaz leblebi
2 maviyeşil pirinç patlağı (light)
2 yulaflı sekersiz light bisküvi

Akşam
Fırında levrek (Resimdekinden 2 tane yedim)
Fırında baharatlı patates
Salata

2 litre su içtim 1 litre daha içerim
Öğlen jillian yaptım
Akşama yuruyus ya da bisiklet

Eki Görüntüle 1586304
Kahvaltıyı cekmeyi unutmuşum
Harika görünüyor canım afiyet olsun resimli paylaşmak aslında mantıklı güzel düşünmüşsün menün gayet iyi

Günaydın kızlar artık zayifladgimi hissediyorum son 4 kilom kaldı vermem gereken şimdi bölgesel çalışmaya baslayacam yedgime dikkat edicem kalan 4 kiloyuda vericem İns.:)

Bugun yediklerim

Kahvaltı
1 yumurta
3 zeytin
1 dilim ekmek
2 çeri domates
Frappe

Öğle
1 avuc beyaz leblebi
2 maviyeşil pirinç patlağı (light)
2 yulaflı sekersiz light bisküvi

Akşam
Fırında levrek (Resimdekinden 2 tane yedim)
Fırında baharatlı patates
Salata

2 litre su içtim 1 litre daha içerim
Öğlen jillian yaptım
Akşama yuruyus ya da bisiklet

Eki Görüntüle 1586304
Kahvaltıyı cekmeyi unutmuşum
menü güzel canım öğlende gayet doyurucu olmuştur bu sefer hep beraber verecek kiloları

Günaydın kızlar artık zayifladgimi hissediyorum son 4 kilom kaldı vermem gereken şimdi bölgesel çalışmaya baslayacam yedgime dikkat edicem kalan 4 kiloyuda vericem İns.:)
Günaydın canjm artık hissettiğine sevindim 5 Kilon kaldiysa sen 69 falansin onuda vereceksin az daha gayret bende kıyafetlerden anlıyorum artık oluyorlar bana sıkan lar var ama onlarda olacak görenler şaşırıyor hamileliğin son günleri yarım dünya gibiydim o zamandan 16 kilo gitmiş kaldı 8

Tabi ki canım hoşgeldin kendini biraz tanıtır mısın?
tabii ben 18 yaşındayım bu sene ünv. sınavına girecem boyun biraz kısa 156 kilom 64 üniversiteye kadar zayıflamam gerekiyor bugun diyete başladım önceden de başlıyordum ama en fazla iki gun sonra motivasyonum düşüyordu ve bırakıyordum şimdi çok kararlıyım ama kendime inanıyorum başarabilirim :) kabul ettiğiniz için teşekkür ederim :)

tabii ben 18 yaşındayım bu sene ünv. sınavına girecem boyun biraz kısa 156 kilom 64 üniversiteye kadar zayıflamam gerekiyor bugun diyete başladım önceden de başlıyordum ama en fazla iki gun sonra motivasyonum düşüyordu ve bırakıyordum şimdi çok kararlıyım ama kendime inanıyorum başarabilirim :) kabul ettiğiniz için teşekkür ederim :)
İnşallah istediğin kiloya ulaşırsın canım

Ay boylarımız aynıymış bende 157yim ama 73 kiloyum tabi ben :KK48:
Adın ne canım

Bu arada gunaydın minnoşlarım daha yeni uyandım desem inanır mısınız? Kaç günün yorgunluğunu ancak atabildim sanırım gece 4te yatıp sabah 7de kalkıyordum bugun iyi bir dinlendim.

Back
X