Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Harika görünüyor canım afiyet olsun resimli paylaşmak aslında mantıklı güzel düşünmüşsün menün gayet iyiBugun yediklerim
Kahvaltı
1 yumurta
3 zeytin
1 dilim ekmek
2 çeri domates
Frappe
Öğle
1 avuc beyaz leblebi
2 maviyeşil pirinç patlağı (light)
2 yulaflı sekersiz light bisküvi
Akşam
Fırında levrek (Resimdekinden 2 tane yedim)
Fırında baharatlı patates
Salata
2 litre su içtim 1 litre daha içerim
Öğlen jillian yaptım
Akşama yuruyus ya da bisiklet
Eki Görüntüle 1586304
Kahvaltıyı cekmeyi unutmuşum
Kızlar ben bugün oruç olduğum için iftarımı paylaşayım
sahur 1 adet şeftali
iftar salata ayran 1 küçük kase makarna
bol bol su içtim başkada bişey yok
Harika görünüyor canım afiyet olsun resimli paylaşmak aslında mantıklı güzel düşünmüşsün menün gayet iyi
menü güzel canım öğlende gayet doyurucu olmuştur bu sefer hep beraber verecek kilolarıBugun yediklerim
Kahvaltı
1 yumurta
3 zeytin
1 dilim ekmek
2 çeri domates
Frappe
Öğle
1 avuc beyaz leblebi
2 maviyeşil pirinç patlağı (light)
2 yulaflı sekersiz light bisküvi
Akşam
Fırında levrek (Resimdekinden 2 tane yedim)
Fırında baharatlı patates
Salata
2 litre su içtim 1 litre daha içerim
Öğlen jillian yaptım
Akşama yuruyus ya da bisiklet
Eki Görüntüle 1586304
Kahvaltıyı cekmeyi unutmuşum
Günaydın canjm artık hissettiğine sevindim 5 Kilon kaldiysa sen 69 falansin onuda vereceksin az daha gayret bende kıyafetlerden anlıyorum artık oluyorlar bana sıkan lar var ama onlarda olacak görenler şaşırıyor hamileliğin son günleri yarım dünya gibiydim o zamandan 16 kilo gitmiş kaldı 8Günaydın kızlar artık zayifladgimi hissediyorum son 4 kilom kaldı vermem gereken şimdi bölgesel çalışmaya baslayacam yedgime dikkat edicem kalan 4 kiloyuda vericem İns.:)
Evet kuzum canım birşey istemedi pekNeeeeeee bir seftaliylemi oruc tuttunnnn![]()
O zaman bende bunu yapmaya başlayayım :)Evet canım patatesi daha cok alacaktım ama resmini cekcem diye almadım![]()
Ne güzel kadercim maşallah hedefine az kalmış inşallah verirsin darısı başımaGünaydın kızlar artık zayifladgimi hissediyorum son 4 kilom kaldı vermem gereken şimdi bölgesel çalışmaya baslayacam yedgime dikkat edicem kalan 4 kiloyuda vericem İns.:)
Tabi ki canım hoşgeldin kendini biraz tanıtır mısın?merhaba bende kampınıza katılabilir miyim?
tabii ben 18 yaşındayım bu sene ünv. sınavına girecem boyun biraz kısa 156 kilom 64 üniversiteye kadar zayıflamam gerekiyor bugun diyete başladım önceden de başlıyordum ama en fazla iki gun sonra motivasyonum düşüyordu ve bırakıyordum şimdi çok kararlıyım ama kendime inanıyorum başarabilirim :) kabul ettiğiniz için teşekkür ederim :)Tabi ki canım hoşgeldin kendini biraz tanıtır mısın?
Ağzın bal yesin kaderim :))))Evet canim az kaldı :)) İns. Hepimiz ulasrz hedefmze :))
İnşallah istediğin kiloya ulaşırsın canımtabii ben 18 yaşındayım bu sene ünv. sınavına girecem boyun biraz kısa 156 kilom 64 üniversiteye kadar zayıflamam gerekiyor bugun diyete başladım önceden de başlıyordum ama en fazla iki gun sonra motivasyonum düşüyordu ve bırakıyordum şimdi çok kararlıyım ama kendime inanıyorum başarabilirim :) kabul ettiğiniz için teşekkür ederim :)
tabii ben 18 yaşındayım bu sene ünv. sınavına girecem boyun biraz kısa 156 kilom 64 üniversiteye kadar zayıflamam gerekiyor bugun diyete başladım önceden de başlıyordum ama en fazla iki gun sonra motivasyonum düşüyordu ve bırakıyordum şimdi çok kararlıyım ama kendime inanıyorum başarabilirim :) kabul ettiğiniz için teşekkür ederim :)