• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Kampı

Bugun yediklerim kızlar. Öğle ve akşam yemeğinde birer dilim de ekmek yedim.
Buna ek olarak 1 tane ekler yedim.

Eklentiler

• 11805997_849110405137148_1718875370_n.webp
    11805997_849110405137148_1718875370_n.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 95
çok az yemişşin canım ama az yemeden olmuyor ben anladım bunu menün güzel tartıldınmı bu hafta

Ekler yedim ya oyuzden az yemek istedim bir de regl olmuşum spor da yapamıyorum cok yemeyim dedim
Bu hafta ben tekrardan bozdum semra bugun yeniden basladım :D cok sıkıldım tekrar tekrar başa sarmaktan 73üm işte

Ekler yedim ya oyuzden az yemek istedim bir de regl olmuşum spor da yapamıyorum cok yemeyim dedim
Bu hafta ben tekrardan bozdum semra bugun yeniden basladım :KK70: cok sıkıldım tekrar tekrar başa sarmaktan 73üm işte
bende çok stresliyim ya kurban bayramına kadar 65 altı olmak istiyorum ama yiyorumda yiyorum 71 olmuşum ama çok şişkinlik var bende adet olamıyorum 3 ay oldu doğum yapalı ama olamadım daha

Canlarım orucum bitti yarından itibaren maraton başlıyor
bu arada haftaya pazar mevlütüm var ev ayağa kalktı resmen yaaa temizlik yapmaktan ellerim büzüştü

bende bir haftadır diyetteyim iki kiloya yakın vermişim ders çalışmak zorunda oldugumdan gunumu oturarak geçiriyorum malasef :( yuruyuş yapamıyorum bana yuruyus harıcınde yapabileceğim bir şey varsa önerebilir misniz?

Back
X