• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Kampı

ben ne yazık ki çalışmıyorum cnm evdeym tüm gün. sen o zman hareklisin gene bak.
bu arada bu ilk diyetin mi daha önce zayfladığın falan oldumu ?

ARA :
1 bardak light süt
3 adet eti form limonlu bisküvi :D

Yaklaşık 6-8 dakika egzersiz yaptım. Resimdeki hareketlerden yaptım fena halde kalça kaldrma ve sıkılaştırmaya
yarıycak belli. Çünkü direk hangi bölgenin çalıştığını anlıyorsun.. Kalça sıkma ve karın germe yapıyor. :KK49::KK49:

Resimdeki uzun boylu bayan internet fenomeni. çok güzel egzersiz videoları var. Bende kendimce işe yarıycak bir kaç
hareketi resmettim. Hergün bunlardan yapıcam , şimdilik her hareket için 10 kere yapalım vücud alışsın bi
sonra tekrar bakarız :D
collage1.webp

Evet canim çalışıyorum ama isim çok fazla hareket gerektiren bi is değil sekreterlik yapiyrm ama evden ise gelirken 20 dk yuruyrm ayni şekilde eve giderken de yürüyerek gidiyrm isyerinde imkânım oluyo 10-15 dk hareket yapabiliyrm firsatim oldukça ilk ddefa diyet yapiyrm canim daha önce hic yapmafim ne tartildim bu zamana kadar nede diyet yaptım hep iyiyim iyiyim diye diye bu hale geldik iki hafta kendi çapında yediklerime dikkat ettim 81 kusurati hatrlamiyorm 78.50 düştüm şuanda iki hafta dikkat ettim ama sınavdan dolayı 3-4 gün saldim kendimi simdi tam anlamıyla tekrar başladım bakalım inş. Olacak

hadi kızlar gtcek bu kilolar bakın bir kaç egzersiz resmi attım. azda olsa yapın onları ben sadece 10 dkka kadar yapıyorum
ama bacaklarımda kalçamda sızıyı hissediyorum.
birde yediklerimizi akşam toplu halde yazsak daha iyi olucak sanki. böyle çok kopuk olduk. Ve herkes birbirimizin menülerini yorumlarsa iyi olur motive eder bizi de :)

bende aranıza katılabilir miyim yoksa evde bu şekilde kilo vermeyi geçtim gittikçe kilo alıyorum birlikte inat edip kilo vereceğim arkadaş lazım bana da :(

Tabiki aramıza alırız kübra hoşgeldin evet canim birbirimize destekle vericez bu kilolari evet birbirimizin mebulerine yorum yapalım yanlış bsey yapiyorsak duzeltiriz bu arada kizlar haftada birgün belirleyelim o gün hepimiz tartilip sonuçlarını buraya yazalım yani tartı günümüz olsun öyle hergun tartilipta motivasyonumuzu dusurmeyelim :)

kızlar o zman şöyle yapalım mı şuan 5 kişiyiz. hepimiz az da olsa başladık diyete. Ama yarın 1 mayıs...
herşeyin başlangıcı 1 MAYIS OLSUN MU ??

yani belli kurallar koyalım aramızda, mesela herks hergün akşam TOPLU şekilde yediklerini yazsın. Ve herkes
birbirinin menülerini yorumlasın :) bu hem motive eder hemde hemde destek olur bize.
Ve tabiki tartı günlerimiz kilo bildirim günlerimiz olsun mu ?

bence çok güzel ben bugün de homini gırtlaktım zaten o zaman cuma günleri mi tartı günlerimiz olacak ?

yarın cuma dimi , o zman haftada 1 kez tartılalım ve oda cuma günleri olsun evet.
ben hepimizin isimlerini kilolarını ve bir kaç düzenlemeyi akşam yapayım.
yarın adam akıllı 1 MAYIS diyerek başlamış olalım. Yani şuan diyetlerimize ara vermiyoruz tabiki.
Sadece tarih ve tam düzeni oturtmak için BAŞLANGICIMIZI YARIN 1 MAYIS OLARAK ADLANDIRALIM :KK19:

Aynen erva hepimiz tam anlamıyla yarin başlamış olalım bu daha iyi olur ve yediklerimize yrum yaparsak motivasyon ve kilo kaybı daha çok olur tartı günümüzude kararlastiralim :)

Ve hepimiz sabah AC karna tartilip sonuçlarini o şekilde yazalım çünkü en etkili olanı sabah AC karna tartilmakmis arkadaşlar :)

Aynen erva hepimiz tam anlamıyla yarin başlamış olalım bu daha iyi olur ve yediklerimize yrum yaparsak motivasyon ve kilo kaybı daha çok olur tartı günümüzude kararlastiralim :)

Tmm canm bn akşam hepimizin isimlerinin kilolarının oldgu bir liste hazırlarım akşam.
1 mayıs itibari ile başlamış olurz 5 kişi, bakalım 1 hazirana kadar kaç kilo vericez.
yarın cuma olduğu için kilo bildirimlerimiz haftalık olsun, Yarın herkes tartılsın tam kilosunu yazsın.
önümzdeki cuma tekrar tartı günü böle devam etsn :)

Back
X