• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Kampı

Evet canim 78 tam ins. Yağ yakmaya baslamisimdir yaa valla psikolojik bozulcak yoksa :) ilk hedefe kaldı:8 kilo son hedefe:13 kilo :))
hadi tam gaz devam bn sabah baya gaza geldim kız 5 günde 2 kilo vermişm :D Son hedefe 18 kilo :D

Kızlar benimde 82 ne gitmiş nede kilo almışım
Tmm cnm not ediyorum bunu ilk sayfaya okudun dimi sende uygulamalarımızı :) bgün tam anlamı ile başladık hadi Bismillah diyin herşey güzel olacak . İLK HEDEF 1 HAZİRAN :)

bir hazirana kadar on kilo versem de keşke bu diyet hikayesini kapatsam keşke kızlar :D düşüncesi bile çok hoşşş :D

Ay bnde ismini sorucaktım öğrenmiş oldum cnm :) ooo 1 ayda 10 kilo mu oldu olcak madem hayal kuruyoz yarın sabah 36 beden uyanayım bende kızlar :D :D

öyle olur bak bn şöle hesap yaptım kendimce haftada 1.5 kilo / ayda 6 kilo eder. 4 ayda 20 kilo. ay hadi inşlh kızlar hep beraber mezun olalım bu günlükten el ele çıkalım çıtır hatun olarak :D

inşallah o zaman bende 2 ay veriyorum kendime hedef kiloma ulaşabilmek için :)

Bu arada sizden cwp gelmeyince bn omletimi yaptım yedim. kalorisi çok değildir inş :KK17:

cnm bn 1 yumurta kırdım iyice çırptım içine de 1 çay kaşığı kadar tereyağ koydum. yani 1 yumurta 45 grm genelde.
ben 125 kalori olark sayıyorum onu gene ya. heralde doğrudur.
ilknur temmuz mu ee ben eylüle kadar burdayım bırakmayın beni :D

bende temmuza kadar diyet yapacağım :D ama ben bırakmam seni hergün gelirim yine de :D

bakınn :confused:

a
tumblr_mdconsCYDg1r1j27ao1_500.webp

vay be o kadar kiloya rağmen en ufak bi sarkma bile yok kızda helal olsun :KK9:

Back
X