• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Kampı

Aynen boydan fakir olunca işte:KK48:
İdeal kilo hesaplamamda 43 bile gösteriyor:KK48:
Niye kız 8 kilo verilir 1bucuk ayda
sağlığından olma çokta zayıf olmada kaç olursan ol hhahaha :D
bnmde ideal kilom 57 gösteriyor yahuu :D evet 1.5 ay var ama ne bileyim 8kilo veremem gbi geliyor şuan. ben kendimi buna inandırayım verirsem süpriz olur :D

sağlığından olma çokta zayıf olmada kaç olursan ol hhahaha :KK70:
bnmde ideal kilom 57 gösteriyor yahuu :KK70: evet 1.5 ay var ama ne bileyim 8kilo veremem gbi geliyor şuan. ben kendimi buna inandırayım verirsem süpriz olur :KK70:

Yaa 51 kiloydum bir ara gene koca popolu kalın bacaklıydım oyuzden 45 diyorum ama 48de olur hatta 55te olur 70 60 olmasında:KK48:
Senin boyun kaç?

sağlığından olma çokta zayıf olmada kaç olursan ol hhahaha :KK70:
bnmde ideal kilom 57 gösteriyor yahuu :KK70: evet 1.5 ay var ama ne bileyim 8kilo veremem gbi geliyor şuan. ben kendimi buna inandırayım verirsem süpriz olur :KK70:
Verirsin tatlim merak etme vermek zorundayiz zaten :))

Tanıştığımız Annesi, post: 40777245, member: 539631"]Özlem bende :)
Sizler yaşlarınızı yazdınızmı geriye dönüp okim bari :KK48:[/QUOTE]
Tanistigimiza memnun oldum canim :)

[QUOTE="erva147, post: 40777297, member: 2olmasın o zman 8 kiloyla yetinmeyeyim 1.5 ayda direk 20 kilo vereyim :KK70: Ay aslında çok okudum burdada 1 ayda 20 kilo verenlerin günlüklerini falan :p

memnm oldm cnm :KK66: yazdık tabi yaşlarımızı baştan topla gel sen :KK70:[/QUOTE]
Canim sen yinede hedefini az tut 20
falan olmasin yabi biz saglikli zayiflqyanlardan olucaz o kadar kilo veren fazlasyla aliyo cnku ;))

Meraba kızlar yeni yazabildim.bBebişin kontrolü vardı bol yemeli ve yoğun geçti bugün hu saate kadar akşam daha hafif şeyler yerim ama pek telafi edilir gibi değil aksama yazarim yoldayız hala şimdi eve gidiyoruz akşam görüşürüz kızlar.bbirde fotoğraf çekmeye cesaret edebilirsem çeker eklerim bende koca gobekle,sezeryan olunca hamile görüntüsü gitmiyor hemen

ay şu halime bak yaaa ben nerelere gidem ne edem :KK70: ne yapmışım ben kendime !!
1. resim de göbekte popo da yok nerdeyse.
2. resimde popo oluşmaya başlamış.
3. resimde popo yerleşmiş ama belim gene de ince / kıvrımı belli.
4. resim en yeni olan. bel ve popo eşit hizada. ne kıvrım kalmış nede bel !!!
Canim ben görmedim senin fotoğraflarını telden giriyorum diyemi acaba

Meraba kızlar yeni yazabildim.bBebişin kontrolü vardı bol yemeli ve yoğun geçti bugün hu saate kadar akşam daha hafif şeyler yerim ama pek telafi edilir gibi değil aksama yazarim yoldayız hala şimdi eve gidiyoruz akşam görüşürüz kızlar.bbirde fotoğraf çekmeye cesaret edebilirsem çeker eklerim bende koca gobekle,sezeryan olunca hamile görüntüsü gitmiyor hemen
cnm sen zaten o kadar kasma yediklerini , akşamı hafif geçir oda yeter sana bebişin nasıl sağlığı yerindedir inş :)

Canim ben görmedim senin fotoğraflarını telden giriyorum diyemi acaba
yok cnm sildim sonra resimleri totodan çekilen resmler vardı nolur nolmz diye yeni resim çektiğimde ekliycem bnde ;)

cnm sen zaten o kadar kasma yediklerini , akşamı hafif geçir oda yeter sana bebişin nasıl sağlığı yerindedir inş :)

yok cnm sildim sonra resimleri totodan çekilen resmler vardı nolur nolmz diye yeni resim çektiğimde ekliycem bnde :KK66:
Iyiyiz çok sukur bebeğim ilk doğduğunda solunum yetmezliği vardı başka ile sevk edilmişti bir hafta ayrıydik sık sık kontroller var şimdi beraberiz iyiyiz birde gitse bu kilolar ben daha iyi olacam ama birden olmuyo tabi birde benim tartı yok şimdilik pili bitmiş aslında ne zaman alırız bilmiyorum tartılmaya korkuyorum zaten

Ayy kızlar fotoyu iyi düşünmüşsünüzde ben lömbür lömbür koymaya cesaret edemem yaa :KK48:

Kızlar artık boydan cekinmediğim için boydan hiç normal fotom yok
Bende şimdi çekindim pijamalarımla
72 kilo

11165956_813159875398868_44142615_n.webp 11180115_813159888732200_970302551_n.webp

Back
X