- 8 Temmuz 2010
- 2.224
- 429
- 123
sağlığından olma çokta zayıf olmada kaç olursan ol hhahahaAynen boydan fakir olunca işte
İdeal kilo hesaplamamda 43 bile gösteriyor
Niye kız 8 kilo verilir 1bucuk ayda

bnmde ideal kilom 57 gösteriyor yahuu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağlığından olma çokta zayıf olmada kaç olursan ol hhahahaAynen boydan fakir olunca işte
Bu arada ismin ne canim :) ben kaderAynen boydan fakir olunca işte
sağlığından olma çokta zayıf olmada kaç olursan ol hhahaha
bnmde ideal kilom 57 gösteriyor yahuuevet 1.5 ay var ama ne bileyim 8kilo veremem gbi geliyor şuan. ben kendimi buna inandırayım verirsem süpriz olur
![]()
Verirsin tatlim merak etme vermek zorundayiz zaten :))sağlığından olma çokta zayıf olmada kaç olursan ol hhahaha
bnmde ideal kilom 57 gösteriyor yahuuevet 1.5 ay var ama ne bileyim 8kilo veremem gbi geliyor şuan. ben kendimi buna inandırayım verirsem süpriz olur
![]()
Bu arada ismin ne canim :) ben kader
o zman 8 kiloyla yetinmeyeyim 1.5 ayda direk 20 kilo vereyimVerirsin tatlim merak etme vermek zorundayiz zaten :))
memnm oldm cnmÖzlem bende :)
Sizler yaşlarınızı yazdınızmı geriye dönüp okim bari![]()
Canim ben görmedim senin fotoğraflarını telden giriyorum diyemi acabaay şu halime bak yaaa ben nerelere gidem ne edemne yapmışım ben kendime !!
1. resim de göbekte popo da yok nerdeyse.
2. resimde popo oluşmaya başlamış.
3. resimde popo yerleşmiş ama belim gene de ince / kıvrımı belli.
4. resim en yeni olan. bel ve popo eşit hizada. ne kıvrım kalmış nede bel !!!
cnm sen zaten o kadar kasma yediklerini , akşamı hafif geçir oda yeter sana bebişin nasıl sağlığı yerindedir inş :)Meraba kızlar yeni yazabildim.bBebişin kontrolü vardı bol yemeli ve yoğun geçti bugün hu saate kadar akşam daha hafif şeyler yerim ama pek telafi edilir gibi değil aksama yazarim yoldayız hala şimdi eve gidiyoruz akşam görüşürüz kızlar.bbirde fotoğraf çekmeye cesaret edebilirsem çeker eklerim bende koca gobekle,sezeryan olunca hamile görüntüsü gitmiyor hemen
yok cnm sildim sonra resimleri totodan çekilen resmler vardı nolur nolmz diye yeni resim çektiğimde ekliycem bndeCanim ben görmedim senin fotoğraflarını telden giriyorum diyemi acaba
Iyiyiz çok sukur bebeğim ilk doğduğunda solunum yetmezliği vardı başka ile sevk edilmişti bir hafta ayrıydik sık sık kontroller var şimdi beraberiz iyiyiz birde gitse bu kilolar ben daha iyi olacam ama birden olmuyo tabi birde benim tartı yok şimdilik pili bitmiş aslında ne zaman alırız bilmiyorum tartılmaya korkuyorum zatencnm sen zaten o kadar kasma yediklerini , akşamı hafif geçir oda yeter sana bebişin nasıl sağlığı yerindedir inş :)
yok cnm sildim sonra resimleri totodan çekilen resmler vardı nolur nolmz diye yeni resim çektiğimde ekliycem bnde![]()
Koy canim bsey olmaz onlari grup motivasyonumuz artsin hirs yapalim canlar :)2KediAnnesi .!.:Ayy kızlar fotoyu iyi düşünmüşsünüzde ben lömbür lömbür koymaya cesaret edemem yaa![]()
Koy canim bsey olmaz onlari grup motivasyonumuz artsin hirs yapalim canlar :)