• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Kampı

Selam kızlar sayfalar uçmuş gitmiş dönüp okuyamiyorum şimdi memleketler sorulmuş bizim taraftan kimse yok heralde :KK54:

Bugün yediklerimide yazayım
kahvaltıdan önce 3 bardak kadar su ve 1 hurma yedim kızlar bunu hergün yapacam hurmayi yani süt için kahvaltıda 1 dilim çavdar ekmeği çok az peynir 2 catal reçel 2 yumurta tavada onu oğlumla yedik 2 bardak çay içtim.
Arada 2 avuç kadar balık kraker yedim.
Öğlen 1 kase köfteli corba 1 salatalık turşusu 1 dilim ekmek.
arada 3 4 tane bisküvi yedim şekersiz çayla beraber misafrim vardı 5 bardakta çay ictim:KK57:çok Icmisim
akşam 1 kase çorba 1 dilim ekmek 4 kaşık kadar patlıcan yemeği az domates salatalık yedim.
çok yemiş gene ya :KK17::KK17:

...KIZLAR HERKES BURADAYSA DUYURUM VAR...
1.KURAL
Kaçamak yapan olursa kendi aramızda ceza veriyoruz bundan sonra. Her ne olursa olsun. Örnek ; 1 adet kek mi yedi , 15 tane mekik çekicek. Yada diyeti komple o gün bozdu mu hem spor cezası hemde diğer günlüklere girip " Ben diyetimi bozdum , çok pişmanım eşşeklik ettim " gibisinden şeyler yazacak. Buna biz karar vericez. Aynı uygulama benim içinde geçerli. Ha derseniz ki bozarız ama söylemeyiz burda, yada yaptım spor diyip yapmayız aslında, sizin bileceğiniz iş. Benim tek amacım hem kendimi hem sizleri zayıflatmak.....
2.KURAL
Herhangi bir mazaret sunmadan 5 gün üst üste menü bildirimi yapmayan yada hiç mesaj yazmayan aramızdan ayrılır.
Ama bildirim yapıp ben 2 hafta yokum paketm bitti eve gittim vs. diye önceden söyleyenler için geçerli değil bu.
Biliyorum siz zaten burayı bırakmazsınız ama bu kural ile azcık gözünüz korksun bakim....
3.KURAL
Günlüğe girdiğinizde sadece menü kilo bildirimi yapıp çıkmayın. Zamanınız varsa önce geçmiş konuşmaları bir okuyun.
Kim ne yapmış ne yemiş bakın ve mutlaka gelen menüleri YORUMLAYIN. Kimse kimsenin menüsünü yorumlamazsa
ne motivasyon kalır , ne de günlüğün amacı. Herkes yazıp çıkar kimse kimseye bakmaz o zaman. Gene kendi başımıza kalırız bu diyet yolculuğunda.. UNUTMAYIN..

Evelynn Evelynn
fazlaliklara elveda fazlaliklara elveda
S sonbahr35
Y yasamak06
semraanne semraanne
U U-KUBRA
jazira jazira

Kızlar meraba bugünkü yediklerim kahvaltı geç kalktıgım için yapamadım ogle 1 porsiyon bulgur pilavı ara 1 gofret akşam ise 2 kaşık taze fasulye 2 kaşık makarna ve salata
Canim keşke bende böyle az yiyebilsem yediklerim yaz yaz bitmiyo

kahvaltıdan önce 3 bardak kadar su ve 1 hurma yedim kızlar bunu hergün yapacam hurmayi yani süt için kahvaltıda 1 dilim çavdar ekmeği çok az peynir 2 catal reçel 2 yumurta tavada onu oğlumla yedik 2 bardak çay içtim.
arada 3 4 tane bisküvi yedim şekersiz çayla beraber misafrim vardı 5 bardakta çay ictim:KK57:çok Icmisim
akşam 1 kase çorba 1 dilim ekmek 4 kaşık kadar patlıcan yemeği az domates salatalık yedim.

Yoo bence hiçte cok değil sen emziriyorsunn

Her memleketede turku yakasım var :KK48:

1.KURAL
Kaçamak yapan olursa kendi aramızda ceza veriyoruz bundan sonra. Her ne olursa olsun. Örnek ; 1 adet kek mi yedi , 15 tane mekik çekicek. Yada diyeti komple o gün bozdu mu hem spor cezası hemde diğer günlüklere girip " Ben diyetimi bozdum , çok pişmanım eşşeklik ettim " gibisinden şeyler yazacak. Buna biz karar vericez. Aynı uygulama benim içinde geçerli. Ha derseniz ki bozarız ama söylemeyiz burda, yada yaptım spor diyip yapmayız aslında, sizin bileceğiniz iş. Benim tek amacım hem kendimi hem sizleri zayıflatmak.....
2.KURAL
Herhangi bir mazaret sunmadan 5 gün üst üste menü bildirimi yapmayan yada hiç mesaj yazmayan aramızdan ayrılır.
Ama bildirim yapıp ben 2 hafta yokum paketm bitti eve gittim vs. diye önceden söyleyenler için geçerli değil bu.
Biliyorum siz zaten burayı bırakmazsınız ama bu kural ile azcık gözünüz korksun bakim....
3.KURAL
Günlüğe girdiğinizde sadece menü kilo bildirimi yapıp çıkmayın. Zamanınız varsa önce geçmiş konuşmaları bir okuyun.
Kim ne yapmış ne yemiş bakın ve mutlaka gelen menüleri YORUMLAYIN. Kimse kimsenin menüsünü yorumlamazsa
ne motivasyon kalır , ne de günlüğün amacı. Herkes yazıp çıkar kimse kimseye bakmaz o zaman. Gene kendi başımıza kalırız bu diyet yolculuğunda.. UNUTMAYIN..

Evelynn Evelynn
S sonbahr35
Y yasamak06
semraanne semraanne
U U-KUBRA
jazira jazira

Ahahahhahaha
Çok beğendim tum kuralları ya hele gunluklere girip öyle söylemek:KK70::KK70::KK70:
Haklısın canım motivasyonumuz için bunlar sart hepimizin bir hayali ve desteğe ihtiyacı var
Ben kabul ediyorum hepsini :KK52:

1.KURAL
2.KURAL
3.KURAL

Evelynn Evelynn
S sonbahr35
Y yasamak06
semraanne semraanne
U U-KUBRA
jazira jazira
şöyle söyleyeyim ben cuma günü öğleden sonra biraz zor girebilirim cumarteside hiç giremeye bilirim derse gitmek zorundayım :( şimdiden bildireyim canım :D

nesi çok kızzz böle dolu dolu yazınca sana çokmuş gbi geliyor gayet iyi bunu da yemezsen o bebişimize kim süt vercek hıı ?

Ahahahhahaha
Çok beğendim tum kuralları ya hele gunluklere girip öyle söylemek:KK70::KK70::KK70:
Haklısın canım motivasyonumuz için bunlar sart hepimizin bir hayali ve desteğe ihtiyacı var
Ben kabul ediyorum hepsini :KK52:
beğenmene sevindim kuzu yan gelip yatmak yok. daha dgrusu bn kilo vermek istiyorum diyip buraya gelenlere yatmak yok.
ben elimden geldiğince herkese cwp veriyorum , resmler atıyorum sırf siz gaza gelin diye. yoksa bende bilirim resmlere kendim bakmayı manümü yazıp çıkmayı. Ben bu yolda benmle cddi devam edecek kişiler arıyorum 1 gün yazıp 5 gün yazmıycaksa başkalarını alırız günlüğe dimi ama. Motivemiz gazımız inancımız düşmesin ;)
AYhhhhhh gaza geldim tut benii :D

şöyle söyleyeyim ben cuma günü öğleden sonra biraz zor girebilirim cumarteside hiç giremeye bilirim derse gitmek zorundayım :KK43: şimdiden bildireyim canım :KK70:
Tmm canm ama cuma sabah kilo bildirimi var unutma , eger sabah yazamam dersen perşembe akşamı yazın lütfen.
Ve birde menüleri yorumlayalım ;)

beğenmene sevindim kuzu yan gelip yatmak yok. daha dgrusu bn kilo vermek istiyorum diyip buraya gelenlere yatmak yok.
ben elimden geldiğince herkese cwp veriyorum , resmler atıyorum sırf siz gaza gelin diye. yoksa bende bilirim resmlere kendim bakmayı manümü yazıp çıkmayı. Ben bu yolda benmle cddi devam edecek kişiler arıyorum 1 gün yazıp 5 gün yazmıycaksa başkalarını alırız günlüğe dimi ama. Motivemiz gazımız inancımız düşmesin :KK66:
AYhhhhhh gaza geldim tut benii :KK70:

Boşver boşver tutmim gaz iyidir :KK48:
Valla bende atıyorum resim mesim sabahtan beri kac msj yazdım suraya kimbilir :KK53: Hem kendimde gaza geliyorum böylece.
Suanki grup gayet iyi gidiyor birtek jazira ve yasamak06 arkadası göremedim onlarda gelir herhalde.

Y yasamak06 gel kız ankaralılar bulussun:KK48:

kızlar buda benm yorumunuzu bekliyorum

Eklentiler

• WIN_20150503_194917.webp
    WIN_20150503_194917.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 85
  • WIN_20150503_195208.webp
    WIN_20150503_195208.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 80
Boşver boşver tutmim gaz iyidir :KK48:
Valla bende atıyorum resim mesim sabahtan beri kac msj yazdım suraya kimbilir :KK53: Hem kendimde gaza geliyorum böylece.
Suanki grup gayet iyi gidiyor birtek jazira ve yasamak06 arkadası göremedim onlarda gelir herhalde.

Y yasamak06 gel kız ankaralılar bulussun:KK48:
evet jazira ve yasamak06 yı bnde bugün görmedim.
bliyorum sabahtan beri beraberiz seninle :D grup zaten çok iyi sadece ilerde oluşabilecek şeyler için baştan önlem alayım dedim. gaza bak gaza :D

kızlar buda benm yorumunuzu bekliyorum

Gayet iyisin yaa önden bitek cok az basenlerin var gibi duruyor yandan zaten fıstıksın:KK48:

Şişe kardeşliğiiiiii

Eklentiler

• 11195551_813519002029622_904722011_n.webp
    11195551_813519002029622_904722011_n.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 68
evet jazira ve yasamak06 yı bnde bugün görmedim.
bliyorum sabahtan beri beraberiz seninle :KK70: grup zaten çok iyi sadece ilerde oluşabilecek şeyler için baştan önlem alayım dedim. gaza bak gaza :KK70:

İnsallah hep böyle devam ederiz kuzum

Back
X