- 6 Şubat 2012
- 137
- 6
- 116
off su mevzusu benim için aşılması gereken engin bir dağ gibiuuu bayıldım menüneesuyu arttırıyoruz ama kuzum

arttırmaya çalışıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
off su mevzusu benim için aşılması gereken engin bir dağ gibiuuu bayıldım menüneesuyu arttırıyoruz ama kuzum
ben de onu dicektim valla yürüyüş bence onun için şu anda en iyisikızlar semranın konusu hakkında fikir bildirin bakim , ben yürüyüş cezası dedim çnkü daha yeni doğum yaptı ve yedikleri çook fazla değildi. ama bi kaç gündür gofret türü şeyler yediği için vermeyi düşündüm. evde yüreyebldiği kadar yürüsün dedim. sizce ?
su iç su miden dolsun acıkma acıkmayınca yemeklere yüklenme , yüklenmeyince tartıda eksik çıkoff su mevzusu benim için aşılması gereken engin bir dağ gibi
arttırmaya çalışıyorum
su iç su miden dolsun acıkma acıkmayınca yemeklere yüklenme , yüklenmeyince tartıda eksik çık![]()
hadii oda doğruöyle de hafta içi hergün kurstayım. kurs çok ağır. yaklaşık 2 saatte bi 15 dakka ara veriyoruz çok su içersem 10 dk da çıkmam gerek![]()
sırada benim menüm:
sabah :
tam buğday ekmeği ile 3 parmak uzunluğunda tost içerisinde çeçil peyniri + 2 çatal bal + 1 bardak yeşil çay
ara:
2 kuru kayısı
öğlen:
simit + ayran
ara:
2 kuru kayısı
akşam:
1 kase çorba
3 kaşık menemen
2 kaşık yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
1,5 litre su
kızlar semranın konusu hakkında fikir bildirin bakim , ben yürüyüş cezası dedim çnkü daha yeni doğum yaptı ve yedikleri çook fazla değildi. ama bi kaç gündür gofret türü şeyler yediği için vermeyi düşündüm. evde yüreyebldiği kadar yürüsün dedim. sizce ?
öyle de hafta içi hergün kurstayım. kurs çok ağır. yaklaşık 2 saatte bi 15 dakka ara veriyoruz çok su içersem 10 dk da çıkmam gerek![]()
ayy sağol canım ya böyle düşünmene sevindim ama ilk defa bu kiloya geldim beno yüzden çok kilolu hissediyorum kendimicanm pil alınırsa tartılırsın cuma. alınmazsa ilk tartıldığın zaman bildirim yaparsın.
kızz ne var göbüşünde Allah aşkına benimki senden beter görmedin mi. ve sanırım çok sıkı bir vucudun var biraz diyet yapsan fıstık gbi olcaksın baksana bacaklar falan hep sımsıkı![]()
gerçekten sıkı duruyor zaten hani yürüyüş ve diyet olduktan sonra sende kolay kolay sarkma zaten olmaz cnm. birde ben lesliye başladım 1 haftadr etkisi olurmu dersinayy sağol canım ya böyle düşünmene sevindim ama ilk defa bu kiloya geldim beno yüzden çok kilolu hissediyorum kendimi
vucudum sıkıdır oda spor yaptığımdan hamilelikten önce günde 1 saat yürürdüm bazen aksardı ve leslie 3 yapardım bazı günler gbek içinde yaptıgım bikaç hareketim vardı.bacaklarım normalde incedir şimdi kilodan dolayı kalınlaşmış hiç selülüt yoktu kollarım falanda kalın değil ne varsa göbekte belde var oda hareketsiz biraz zor gidecek gibi gündüz göbeğim toparlansın diye korse takıyorum ama pek fark yok gibi tabi fotoğrafta korse yok.şimdi de yürüyüse başlayacam ama bebiş izin verirse tabi
cezan btti o zmanEvet kızlar 2300 küsür adim yurudum hergün yuruyecem inşallah
Etkisi olur canım ama artırabilirsin 2 mil yap bu hafta ve beraberinde göbek hareketi yapabilirsin.bben bidaha yapabilirmiyim bilmiyorum sezeryandan sonra zorlayabilir beni ilk dogumum normaldi göbeğimin yaglarini bu hareketle yaktim.yyere uzan canım eller yanlarda ayakların düz ayaklarını kaldiriyosun tam, indiriyosun yere değişmeden tekrar kakaldiriyosun.ilk yapınca çok zor zamanla alisiyosun ve cok ise yarıyor canım emin ol mekik pek ise yaramıyorgerçekten sıkı duruyor zaten hani yürüyüş ve diyet olduktan sonra sende kolay kolay sarkma zaten olmaz cnm. birde ben lesliye başladım 1 haftadr etkisi olurmu dersin
cezan btti o zmandevam et böyle canm yavaş yavaş hepsi gidicek inş. sen acele etme emzirmek bile çok kalori harcıtıyormuş zaten.
Sizde öylesiniz canım çok teşekkür ederim.bbol bol spor yaparsanız diyetle beraber eminim siz çok daha iyi olacaksiniz keşke spor yapabilsem bende ama nafileKız sen beni öldürecen.Afedersinde g*t yok bacak yok dümdüzsün bitek göbek var oda 2 hafta önce dogum yapmışsın sezeryanla olsun o kadar.
Bence içimizde en iyisi sensin yaa