• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Kampı

saol cnm geldim bile , boğaz ağrısı yaa. bu arada bnde 1.5 saat yürümüş oldum :KK70:
Yarın tartı günü unutmayalımmmm :KK70:

Evet zaten bugun nohut yapcaktım akşama sonra dedim dur ya ertesi günü tartı var şişme :KK53:
Niye agrımış boğazın faranjitmi bademcikmi

bademcik cnm gargara ve ilaç aldım geldim.
bu arada şişlik yoktu bende dünkü nohut hakkında. ay kaç çıkıcam acaba , bn tartılmadan duramam ama tartımı bazanın altına ittim alamıyorum da şimdi :D

Bende hiç tartılmadım regl oldum fazla cıkarım moralim bozulur diye tutuyorum kendimi bakalım yarın gulcezmi bozulcazmı:KK48:

Kızlar nasılsınız bugün çok mutluyum tartıya çıkayım dedim tamm 82 den 78.8 çıktım hemde şişkinligim varken:):)

Kızlar nasılsınız bugün çok mutluyum tartıya çıkayım dedim tamm 82 den 78.8 çıktım hemde şişkinligim varken:):)
anammm kız tartı günümüz yarın dayanamadın mı ! ama çok sevdim valla ohh gdiyor kilocuklar desene, darısı bizim de başııza kız ama ben hiç vermiş gbi hissetmiyorum sen hissettin mi :(

anammm kız tartı günümüz yarın dayanamadın mı ! ama çok sevdim valla ohh gdiyor kilocuklar desene, darısı bizim de başııza kız ama ben hiç vermiş gbi hissetmiyorum sen hissettin mi :(
Vala dayanamadım kuzum:) ben hissettim gobekten yuzden belli oluyo canım:) bole giderse haziranı 68 ile karşılıycam:)

Vala dayanamadım kuzum:) ben hissettim gobekten yuzden belli oluyo canım:) bole giderse haziranı 68 ile karşılıycam:)
yaaa banada dua et kızzz. bak yarın bir daha tartıl kesin sonucu söyle kilolarımızı güncelliycem.
inş bende vermişimdir yaa hiç sanmıyorum ama :(

Selam kızlar nasılsınz. Ancak yazabildim. Temizlik yaptim bebiş durursa evde yürüyecem biraz

Kızlar yazın sahilde böyle olmayalım lutfeeennnnnn

Sağdan 2.olabilir tabi :KK48:

tumblr_nn7j5hxiSJ1srdnvxo1_500.webp

Buarada ben yürüyüş için bir sürü program kullanıyorum
Endomondo yu tavsiye ederim

Kızlar 3100 adım yürüdüm bütünlük yeter zamanla 4000 5000 yaparım sonra 10000

Back
X