• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Kampı

teşekkür ederim kızlar hamileymişim ama artık değilim :KK43:
Geçmiş olsun canım üzülme Rabbim tekrar nasip eder inşallah bak ben 1.5 yıldır tedavi görüyorum ne eşimde ne bende hiç bir problem yok ama Rabbim daha nasip etmedi bütün testler tahliller çok çok güzel ama olmayınca olmuyor herşeyin zamanı vardı

Geçmiş olsun canım üzülme Rabbim tekrar nasip eder inşallah bak ben 1.5 yıldır tedavi görüyorum ne eşimde ne bende hiç bir problem yok ama Rabbim daha nasip etmedi bütün testler tahliller çok çok güzel ama olmayınca olmuyor herşeyin zamanı vardı
aynen canım vardır bir zamanı rabbim isteyen yolunu gözleyen tüm herkese nasip eder umarım :(veren de o alanda :( ondan gelen her şeye amenna .

U U-KUBRA cnm üzme kendini bak hakkında bu hayrlıymş , zmanla inş olucak bebişin o zmana kadar da kendini hazrlarsın. sakın üzülme olurmu istediğin herşey gönlünce olsun kuzum

Selam kuşlarım
Ya ani misafirim geldi giremedim yazamadım menumu. Simdide telden yazıyorum zor burdan yazmak pc gecince yazcam misafirlerim gidince.
Yeni gelen arkadaslarımız olmuş hoşgeldiniz cok sevindim A asell666 parlakkartanesininaski parlakkartanesininaski
Ve kubracım cok uzuldum canımm hayırlısı böyleymiş demekki geçmiş olsun kuzum
Hoşbulduk canım teşekkür ederim

Bak herşey kader kısmet umudunu yitirme bakalım biz kafayı dağıtalım kiloları verelim belki beraber müjdeli haberleri burdan duyururuz :KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:
inşallah canım doktorum zaten 1 ay sonra tekrar istersen yapabilirsin dedi ama ben tam 65 kiloya düştüğüm gün bebişiimin gelmesi için çalışacağım inş.

kzlarrrrrr kübra ve melek di sanırım asel siz ünide okuyorsunuz yahu neden evlendinz acelenz neydi bi diiyin :D

Bu arada bugun yemekte canım hiç ekmek istemedi millet ekmek arası tavuklarıngotururken ben ekmeksiz yedim
Ama azcık kaçırdım tabi diğerlerinden kola patates fln. Hadi bana ceza verin:KK48:
neyseki bugun sporumu cok yapmıstım
Yarın biraz şişkin cıkmam inşallah

Bu arada bugun yemekte canım hiç ekmek istemedi millet ekmek arası tavuklarıngotururken ben ekmeksiz yedim
Ama azcık kaçırdım tabi diğerlerinden kola patates fln. Hadi bana ceza verin:KK48:
neyseki bugun sporumu cok yapmıstım
Yarın biraz şişkin cıkmam inşallah
Cola zero dur inş :D

Back
X